Отиваме във Варна, громим с 3-1 и продължаваме да четем вестници.
Отборът ни е много добър за родните стандарти, особено в атака, където в момента разполагаме с играчи, които притежават най-разнообразни атакуващи качества - кеф ти мощ и крачка (Мустафата), кеф ти пласиране (Сашката Колев), кеф ти техника и дрибъл (Балаков и Джемилито), кеф ти хъс и дисциплина (Маринчо), кеф ти изненада за противника и за самите нас :))) (Фадигата).
Няма смисъл да се коментират съдиите чак толкова.
Нека сърдечно да се порадваме на този хвърковат Левски, който заслужава нашата пълна и безрезервна подкрепа!
efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Надявам се този мач да бъде по-лесен от мача с Хебър, заради стила на Спартак. Те ще се стараят да играят доста открит и нападателен футбоЛ , което ще позволи да използваме празни пространства, за бързи атаки. Така както изисква Генчев в рамките на 6сек. да стигаме до голова ситуация. Ако не допуснем фатални гришки във фаза защита може да постигнем и класическа победа.
Сега изслушах пресконференцията на Иван Цветанов който ще ги води срещу Вас и не бих казал, че ще се хвърлят в атакуващ футбол в този мач.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
metodito написа:Това, което се случва в тире е предупреждение за "Левски". Като единици не са лоши, но са наемници. Казват, и аз вече го вярвам, че Роси го уволнили чужденците. То тогава българи нямаше. Те не изпитват нищо към марката, към публика - в повечето случаи. Щом са дошли в България, значи нещо не е ок с тях. Наемна ръка.
Ами нали оня дето изпусна дузпата срещу Славия за купата беше писал на дъската: NO PAY, NO PLAY или нещо подобно беше . А срещу Вадуц пак изпусната дузпа пак от чужденец - Буш, ни провали и това изяде главата на Роси. Та напълно е възможно и да има нещо вярно. Аз съм един от малкото които съжаляват за него, защото при него се виждаше прогрес в играта, въпреки че нямаше дума за селекцията и работеше с наличния материал. Вярно, че твърде консервативно действаше и му трябваше време да намери правилните постове на някои футболисти, но той беше тактик от класа и в дългосрочен план щеше да напасне нещата и да постигнем нещо сериозно. Спомням си как попиля Берое на Томаш в С.Загора , които вечно ни бяха трън в петата, а тогава просто не знаеха къде се намират.
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:metodito написа:Това, което се случва в тире е предупреждение за "Левски". Като единици не са лоши, но са наемници. Казват, и аз вече го вярвам, че Роси го уволнили чужденците. То тогава българи нямаше. Те не изпитват нищо към марката, към публика - в повечето случаи. Щом са дошли в България, значи нещо не е ок с тях. Наемна ръка.
Ами нали оня дето изпусна дузпата срещу Славия за купата беше писал на дъската: NO PAY, NO PLAY или нещо подобно беше . А срещу Вадуц пак изпусната дузпа пак от чужденец - Буш, ни провали и това изяде главата на Роси. Та напълно е възможно и да има нещо вярно. Аз съм един от малкото които съжаляват за него, защото при него се виждаше прогрес в играта, въпреки че нямаше дума за селекцията и работеше с наличния материал. Вярно, че твърде консервативно действаше и му трябваше време да намери правилните постове на някои футболисти, но той беше тактик от класа и в дългосрочен план щеше да напасне нещата и да постигнем нещо сериозно. Спомням си как попиля Берое на Томаш в С.Загора , които вечно ни бяха трън в петата, а тогава просто не знаеха къде се намират.
Италианският футбол е много специфичен. И треньорите им са като философи. Чел съм интервюта на Роси (с G Translate) и не само. Тези хора наистина възприемат тази игра като някакъв вид шах. Аз аватарът не съм си го махнал нарочно. Но според мен това е много сложен футбол (не костовистки сложен, а реално). Пример: Аталанта. Или Удинезе. Тук има много фактори, които трябва да съвпаднат на схемата със способностите на футболистите, да се добави и страст. Роси не беше за България,. Имам и своя версия. Ако Роси ръководеше един "Левски", съставен от българи, те щяха да са по-успешни от неговия "Левски". Тези бяха едни бездушни наемници. Супер добри, но почти всеки от тях индивидуалист и безсърдечен. И завалията Митрев. Италианските треньори не само не са за България, ми и за повечето клубове в Западна Европа (и Източна). Голям проблем при тях е също, че не искат да учат езици. На нас ни приляга немската философия по-скоро за футбола. Не италианската. Това за философията, качеството на футболистите и настройката се потвърждава от това, че не знам италиански треньор да е направил нещо голямо с по-малък отбор (освен Гасперини). Но примерите за успешни италиански треньори с кчествени състави в големи клубове са много. Та и така с Роси.
metodito написа: ...не знам италиански треньор да е направил нещо голямо с по-малък отбор (освен Гасперини).
Клаудио Раниери с Лестър. Това се сетих на прима виста. Сигурно има и други.
Последна промяна от vvessel на 31 авг 2024 00:13, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:metodito написа: ...не знам италиански треньор да е направил нещо голямо с по-малък отбор (освен Гасперини).
Клаудио Раниери с Лесър. Това се сетих на прима виста. Сигурно има и други.
Него го забравих
-
Serafim
- Контакти:
Трапатони с Байерн, титла и две купи
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Трапатони с Байерн, титла и две купи
не знам италиански треньор да е направил нещо голямо с по-малък отбор
-
Serafim
- Контакти:
Не съм прочел правилно, извинявам се.