efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот vlong » 13 авг 2024 16:57

ElCapitana_Puyol написа:При 5-1 пролетта в Разград кой беше виновен на сините богове ?

quote="ElCapitana_Puyol"]При 5-1 пролетта в Разград кой беше виновен на сините богове ?[/quote]
Тогава бяхме в каръшка серия от три срещи загубена благодарение на индивидуални грешки.Само груби индивидуални грешки и може би треньорски такива,неопитност от юноши,т.к.нямахме никакви резерви.Срещу терету имаше пак някакви треньорски недомислия и два гола първото и край,макар че второто ,ако имахме техния шанс ,изравнявахме.
Срещу Разград първо полувреме,като игра и статистика ,абсолютно равенство ,признато от всички коментатори,тогава дойдоха грешките и два гола за няколко минути и това е.
Черно море напълно надигравани цял мач до пак грешката за втория гол,след това още една за третия.
Малшанс,карък, случва се,при липса на играчи и неразбирателство с треньора.
Сега тези причини ги няма сякаш,напрежението е в Разградското поле
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 авг 2024 17:04

ElCapitana_Puyol написа:Нещо бързо забравихте последното ви гостуване в Разград. Изображение
Помня миналото лято пак тръгнахте добре, пак фанфари - отстранихте и 2 противника в Европа, но после знаем какво се случи. Разбира се сега сте във форма, но не знам каква е тая мания при вас (не при всички но поне 80% от пишещите тук), Левски като направи 3-4 победи и се почва - Най-добрите сме, няма кой да ни спре освен съдиите, борим се за титлата и т.н. И това се повтаря всеки сезон след последния престой на Мъри Стоилов при вас. Изображение

Ех, Пуйолче, какъв тъжен животец живееш. Естествено, че не знаеш каква е тази мания. Не знаеш какво е да живееш с успехите и да умираш по малко с провалите на своя тим. Да се гордееш с историята му, част от която са били твоите баща и дядовци, и да даваш нещо от себе си, за да е светло бъдещето му. Никога няма да го разбереш, защото моментът, в който модерната кауза престане да бъде хегемон, ти и себеподобните ти рязко ще загубите интерес. Левски няма трофей от над десетилетие и събира на трибуните над 12,000 сини сърца в мач срещу Крумовград. Вие сте шампиони непрестанно през последното десетилетие и... няма да обобщавам посещаемостта ви, защото е тъжно.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 13 авг 2024 17:12

Аз съм и на Барса от 1992г. Не се притеснявай за животеца ми. :)
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 авг 2024 17:18

ElCapitana_Puyol написа:Аз съм и на Барса от 1992г. Не се притеснявай за животеца ми. :)

Никак не ме изненадва това, но сигурно не разбираш защо :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 авг 2024 18:23

17 август 2024 г., събота, 21:15 ч.
ПФК Лудогорец 1945 - ПФК Левски

ГС: Георги Николов Кабаков АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Диян Христов Вълков
4-ТИ: Димо Стоянов Димов ВАР: Драгомир Димитров Драганов АВАР: Мартин Живков Великов
СН: Георги Генов Нарлев

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 авг 2024 18:25

Мачът ще е хубав. Домакините блуждаят, всеки мач е различен за тях. Не можеш им схвана играта. Елементарни грешки в защитата им бол.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2024 23:06

Toя мач си отива на отлагане, момци. Дейва и сакатите азерски печки, трябваше да видят сметката на Каузата (Пердута :mrgreen: ) още в 77-78 минута...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 13 авг 2024 23:40

TristaNNN написа:Toя мач си отива на отлагане, момци. Дейва и сакатите азерски печки, трябваше да видят сметката на Каузата (Пердута :mrgreen: ) още в 77-78 минута...

Да, ама тогава нямаше да стане този любим резултат, 2:7 :mrgreen:
CHELSEA

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 14 авг 2024 00:03

TristaNNN написа:Toя мач си отива на отлагане, момци. Дейва и сакатите азерски печки, трябваше да видят сметката на Каузата (Пердута :mrgreen: ) още в 77-78 минута...

Защо? Ако Лудогорец бяха отстранили Карабах тогава вероятно щяха да играят във вторник или сряда с Динамо Загреб. Сега мача с молдовците ще е най-вероятно в четвъртък и два дни по-късно имат гостуване на Берое в Стара Загора. Много по логично е да отложат мача с Берое. Та те вече имат два отложени мача + мач за суперкупата, а сега ако отложат с Левски, кога ще ги изиграят тези отложени мачове? Голямата им цел замина и без това.

Върни се в “Левски”