efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот NOMER14 » 02 авг 2024 00:55

В момента бет365 е свалил мача от програмата си за прогнози.
Защо ли?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 авг 2024 01:38

Много важен мач за нас от психологическо значение. Ако го вземем ще е супер и ще се отрази прекрасно на самочувствието ни. Загуба обаче ще е болезнена и нещата могат да тръгнат рязко надолу.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 02 авг 2024 01:53

TristaNNN написа:Според мен факторът Чичовото не влияе особено, щото това ще му е трети официален мач начело на Локо, които, доколкото им разглледах състава, са се разделили с някои нелоши футболисти от миналия сезон.
Леко се притеснявам, че сме несигурни в отбрана по фланговете при контраатаки на противника, тъй като халф-бекчетата ни определено показват афинитет към атаката, или просто дотук следват определени треньорски заповеди. Времето ще покаже.
Коз за нас са разнообразните начини, по които атакуваме, стреляме и разиграваме в противниковата половина, ярко се откроява този красив елемент в играта на Левски.
Много деликатен за прогнозиране мач, но ще си позволя да "заложа" на 1-2 или 2-3.

Реално от пролетта само Евандро липсва, Дион не беше нищо особено и просто бягаше доста, взехме друго крило, което загатва за доста по-големи технически качества. Просто Пенев още не го пуска титуляр.

Динко естествено не го броя, така или иначе пролетта не игра.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 авг 2024 08:53

Мисля, че от основно значение за нас ще бъде как ще играе Охене. В последния мач беше безгрешен и отне доста топки в центъра. Тук Локото ще скочат доста по-здраво от Ботев Враца, а Охене е от малкото дефанзивно ориентирани играчи.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2024 09:07

Икена може да играе в средата.Бала сяда на пейката, Джемили ще играе втори нападател.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2024 11:14

NOMER14 написа:В момента бет365 е свалил мача от програмата си за прогнози.
Защо ли?

Тройна обръщалка!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2024 11:22

За мен мачът е твърда двойка, но ме притеснява bet365...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2024 11:23

W84me написа:
NOMER14 написа:В момента бет365 е свалил мача от програмата си за прогнози.
Защо ли?

Тройна обръщалка!

За нас или за тях? Мен ме съмнява да е над 2.5. Но кой знае?! Бетърите иншалах...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 02 авг 2024 11:33

Има го мача в бета в момента?

Иначе доста ни подценявате според мен, голям е шансът да ни биете, ама чак твърда двойка, лошото за вас е, че и Генчев изглеждаше твърде уверен. Реално от двата ни мача досега и от вашите два мача xG-то даже е в наша полза/ 1,70 срещу и 2,27 от неделя стещу 2,33 срещу Локо София и 1,29 срещу Враца/, въпреки че вкарахте 10 гола, което говори за качеството на създадените положения и за голове поради грешки и слаби вратари, както и за качеството на завършващия удар на футболистите де.

Ама все пак си мисля, че ни изкарвате по-умрели, отколкото сме в действителност и после дано не слушаме за бетове и обръщалки тук. Това, разбира се, не значи, че не сте фаворит.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2024 12:40

Plovdiv_1926 написа:Има го мача в бета в момента?

Иначе доста ни подценявате според мен, голям е шансът да ни биете, ама чак твърда двойка, лошото за вас е, че и Генчев изглеждаше твърде уверен. Реално от двата ни мача досега и от вашите два мача xG-то даже е в наша полза/ 1,70 срещу и 2,27 от неделя стещу 2,33 срещу Локо София и 1,29 срещу Враца/, въпреки че вкарахте 10 гола, което говори за качеството на създадените положения и за голове поради грешки и слаби вратари, както и за качеството на завършващия удар на футболистите де.

Ама все пак си мисля, че ни изкарвате по-умрели, отколкото сме в действителност и после дано не слушаме за бетове и обръщалки тук. Това, разбира се, не значи, че не сте фаворит.

Ако "онези" са го наредили примерно за обръщалка и единица, няма никаква значка.
Иначе извън конспиративните теории, знам, че Любо е хиена и принципно подрежда отбора си спрямо противника. Ние играем без крила и с едни доста палави халф-бекове. В средата няма как да ни пробиете. Този мач, според мен е по-важен за нас, отколкото за вас. Но пък вие сте домакини. На теория, това означава хикс.
От трите пълни мача, които изгледах досега при Генчев (заедно с евреите) ми харесва, че Генчо сякаш акцентира силно над колективното начало. Продължава да не ми харесва как стоим в дефанзивен план. И двамата ни вратари се чувстват сякаш несигурни, Цунами има сякаш някаква му'а в главата. А Майкон не знам защо ми прилича на Рабех - много талант, нищо в главата. Ръгва с топката напред, не подава. Иначе е добър, но... Липсва ми на този пост спокойствието, което дава Цунами.

Върни се в “Левски”