Red_Neck написа:tmanolov написа:rhaegar написа:tmanolov написа:Мачът е игран отдавна, сега чакаме само оправданията - съдията, смачкали ни, по-скъпи са, ел маестро е мастърклас и тн. Жалко
Е, че те започнаха. При тебе е продаден мача, други със съдията, с БФС, с допинг, настроението е фрапиращо добро. Готвим се за триумф на красотата във футбола.
Аз съм предварително, за имам после очи да кажа - аз казах ли виили пък да ми се смеят (дано, дано). Другите ще са следварително
Обективната истина е, че единият отбор разполага с по-добри футболисти и е в по-добро моментно състояние, съответно шансът да победи е по-голям.
Всичко друго е глава в пясъка и гол задник отвън
Ъъъъъ, обективната истина е, че единият отбор е преименуван Литекс и това не е вечното дерби, което вече няма как да съществува.
Обективната истина е, че тимът на Левски е по-скъп с 1,5 милиона евро от ЦСКА-София (София), ерго има по-добрите играчи (според транфермаркт)
Обективаната истина е, че в последните 10 мача Левски има 22 точки, а ЦСКА-София (София) - 23, ерго моментното им състояние е еднакво, само дето единият отбор междувременно изигра и 6 мача в ЕКТ, докато другият бе само с 2
Т.е. обективната истина е, че лъжеш и манипулираш като дърт кюстендилски тъмнозелен - двата отбора са в еднакво състояние с лек превес на Левски, всичко друго е припошки полюции.
П.С. Преди малко бях на Герена - да купя на децата едни готини клинчета на адидас (хем се бях зарекъл, ама). Насо, разбира се, също беше вътре, видимо в добро настроение. Веселото беше, че на излизане се разминахме с Пламен Андреев и някакъв фен му вика: "Пацо, бий чорбата по главата" (не беше ясно каква е тази чорба, но много наши са си първи припоци - човещинка), а Пацо му вика "Живи и здрави". Изводите всеки сам да си ги прави