ЛК: Апоел Беер Шева - Левски 10/08/23 - четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛК: Апоел Беер Шева - Левски 10/08/23 - четвъртък от 20:30
Джовани направи Галчев да си говори сам... Но нямаме други алтернативи, за съжаление
Serafim написа:Джовани направи Галчев да си говори сам... Но нямаме други алтернативи, за съжаление
Ако Краев и Роналдо бяха в състава, не знам дали щеше да се стигне до подобно нещо. Роналдо помага много на десния бек, а Краев спира доста атаки още в зародиш. Костов се усети малко по-късно и прати Каап да покрива Галчев и се стабилизираха нещата.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
koisa написа:Serafim написа:Джовани направи Галчев да си говори сам... Но нямаме други алтернативи, за съжаление
Ако Краев и Роналдо бяха в състава, не знам дали щеше да се стигне до подобно нещо. Роналдо помага много на десния бек, а Краев спира доста атаки още в зародиш. Костов се усети малко по-късно и прати Каап да покрива Галчев и се стабилизираха нещата.
Имайте предвид, че Джовани е доста качествен и най-вече интелигентен играч, бивш младежки национал на Бразилия и без проблем би играл в средноевропейски отбор, така че предвид това как влезе Галчев и че този сезон въобще не е играл, не би трябвало толкова да бъде винен чак толкова. Не мисля, че нашият е много по-слаб от Уелтън, просто вторият е по-остър футболист и се набива повече на очи като качество атрактивност.
Крилата на евреите също не очаквам да са някакви космически и много по-силни, а и с Краев и Роналдо, както казваш, не би трябваало Галчев да изглежда толкова зле.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Хм, букмейкърите направо са ни зачеркнали с дебелия флумастер за утрешния мач. Много странно. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Хм, букмейкърите направо са ни зачеркнали с дебелия флумастер за утрешния мач. Много странно.
Факторът "Насо"?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
koisa написа:Serafim написа:Джовани направи Галчев да си говори сам... Но нямаме други алтернативи, за съжаление
Ако Роналдо беше титуляр взимахме поне точка или биехме с 1-0, той е като Бари, помага в защита, върши черна работа. Има критика, че нищо не прави в нападение, но се забелязва липсата му. Нямаме равностойни смени за мачове сряда-събота и губим точки и затова пак четвърто място. Вървим по графика от миналия сезон с тия две загуби от числото и локото хаха. Трябва вместо победа, равенство и загуба от тия отбори, баланса да ни е две победи и равенство или две победи и загуба за нещо повече.
-
Тия евреите и те с много липсващи играчи утре, ние също без Кристиан Димитров и Патрис, май ще е резултатен мача. Фланга им, където атакува Уелтон им било най-слабото място. Дано Уелтон има ден и да не се лакоми много.
Blue_Blood84 написа:koisa написа:Serafim написа:Джовани направи Галчев да си говори сам... Но нямаме други алтернативи, за съжаление
Ако Роналдо беше титуляр взимахме поне точка или биехме с 1-0, той е като Бари, помага в защита, върши черна работа. Има критика, че нищо не прави в нападение, но се забелязва липсата му. Нямаме равностойни смени за мачове сряда-събота и губим точки и затова пак четвърто място. Вървим по графика от миналия сезон с тия две загуби от числото и локото хаха. Трябва вместо победа, равенство и загуба от тия отбори, баланса да ни е две победи и равенство или две победи и загуба за нещо повече.
Странно, що ли се игра този мач? Точките - все тая, може и след 3 месеца да ги загубим, но Петрис? Нищо де, имаме си млека и ще мачкаме, ний сме Левски, бааа, на кинти минус нивгаш не отказваме

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:koisa написа:Serafim написа:Джовани направи Галчев да си говори сам... Но нямаме други алтернативи, за съжаление
Странно, що ли се игра този мач? Точките - все тая, може и след 3 месеца да ги загубим, но Петрис? Нищо де, имаме си млека и ще мачкаме, ний сме Левски, бааа, на кинти минус нивгаш не отказваме
Единствената полза от тоя мач е, че Дарлан с една идея повече се е сработил с отбора, трябват му минути. Иначе, ако беше отложен мача можеше и да ги ударим после.
tmanolov написа:TristaNNN написа:Хм, букмейкърите направо са ни зачеркнали с дебелия флумастер за утрешния мач. Много странно.
Факторът "Насо"?
Факторът 20 годишни играчи. От много важно значение в ЕКТ