efbet Лига: Левски - Футболен Клуб Пирин АД, Неделя от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Jordan1914
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски - Футболен Клуб Пирин АД, Неделя от 20:00

Мнениеот Jordan1914 » 07 авг 2022 22:04

Имаме голаджия,но беше резерва! Бари!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2022 22:07

Очаквах подобен мач. Въобще не съм разочарован.
Трябва да се научим да печелим, когато не играем добре. В този контекст, този двубой е добро начало.
Щото, ако влезем в групите, би било несериозно да си отлагаме всички мачове ...
Тъй че, момчетата трябва да свикват с Четвъртък-Неделя/Понеделник.

А че срещу нас ще се хвърлят все по ожесточено и брутално, след всяка среща в Европа, е ясно като бял ден.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 авг 2022 22:12

THE G.A.M.E написа:Очаквах подобен мач. Въобще не съм разочарован.
Трябва да се научим да печелим, когато не играем добре. В този контекст, този двубой е добро начало.

А че срещу нас ще се хвърлят все по ожесточено и брутално, след всяка среща в Европа, е ясно като бял ден.

Нашите не играха лошо. Просто някакъв карък ни гонеше. Пирин също игра според възможностите си и доста коректно. Можеше, като някои други отборчета, да нарита нашите, да бави, да къса играта и всички тия похвати. Не го направиха за което поздравления.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 07 авг 2022 22:13

Важна победа и много пропуски. Тоя мач трябваше да е решен до 25-та минута. Хубав гол на Роналдо, Бари вкара два такива срещу Спартак с глава. За мен играч на мача е Галчев.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 авг 2022 22:14

vvessel написа:Нямаме си голаджия. 10 положения и няма кой да уцели вратата. Особено последната минута беше комично. Ако голът ни беше нужен щеше да е трагично.

В последната минута Петрис го хвана в крачка подаването и нямаше какво да направи. Случва се в такива положения.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 07 авг 2022 22:15

alexdb написа:
vvessel написа:Нямаме си голаджия. 10 положения и няма кой да уцели вратата. Особено последната минута беше комично. Ако голът ни беше нужен щеше да е трагично.

В последната минута Петрис го хвана в крачка подаването и нямаше какво да направи. Случва се в такива положения.

Световни футболисти пропускат редовно такива положения!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 авг 2022 22:18

По едно време мислех че може и да овапцаме след толкова пропуски, но все пак едно положение влезе. След толкова карамболи, и колеблив Пирин (поздравлоения за коректната игра, не ни ритаха като някои други) центриранията бяха логични.

Липса на куъсмет и класа иначе можеха да отнесат и повече, важни са трите точки.

И пяоследно, скамейката ни е късичка, без двама трима титуляри и се започват мъките.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 авг 2022 22:18

THE G.A.M.E написа:Очаквах подобен мач. Въобще не съм разочарован.

Чак да не сме играли добре...просто не влизаше и това е, особено първите 15 мин, гредата също. Ако бяхме вкарали първото, мача ставаше като със Спартак Варна, но се закучи яко. Имали сме подобни мачове преди много, даже сме ги губили.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 авг 2022 22:21

Мъка, мъка пред гола. Трябва много да тренират завършващи удари и подавания. Защитата ни е бетон, но нападението ни е длъжник на отбора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 07 авг 2022 22:34

Malchance, че не можахме да вкараме при някое от положенията в началото. Ако беше станало, навярно щяхме да ги качим на разлика, но и това го има в играта...

Иначе аз лично бях спокоен през цялото време и бях сигурен, че все в някакъв момент ще влезне: футболът е все пак логична игра и превъзходството на "Левски" неминуемо доведе до победа, пък макар и минимална (можеше поне 2:0 да е, но този пропуск на Петрис...). Нашите сигурно имаха едно наум за мача с малтийците, тъй че не форсираха, но все пак свършиха работата си добре и достатъчно професионално. Хареса ми особено играта на Галчев, когото Мъри постепенно превръща в звезда, а пък от друга страна Фуфу като че ли не внимаваше много и допускаше твърде много брак в пасовете и дриблите си...
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”