ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00

Мнениеот wilge » 21 юли 2022 09:23

Стоилов няма да изневери на стила си, независимо с какви футболисти разполага и с каква схема играе. Бързина, динамика, надиграване. Така беше срещу Барселона, Челси и Вердер, така беше и срещу Лудогорец, двата измисленяка с подобни абревиатури и Спартак. Притеснителни са физическите и треньорски контузии, които са много на фона на късата резервна скамейка, и най-вече липсата на опит в европейските турнири. С изключение на Ники останалите са новобранци в това отношение. Дано не прегорят. И на мен ми се иска да сме краен победител, но... Кой знае? В Южна Африка има една приказка – "Сам таймс уин, сам таймс люн". Може пък Левски да уинне.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 юли 2022 09:42

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:
mikata написа:По групите във фейса се предлагат доста билети.

А знаеш ли защо се получи така? Щото някои гении в клуба толкова "добре" си свършиха работата, че левскарите бяха принудени да си купуват по 4 билета, вместо спокойно да си вземат по 1-2, колкото всъщност бяха нужни на повечето хора. Или 4 билета, или рунтав к*р за мача - "прекрасен" избор, а! И сега хората какво да ги правят ненужните билети - да си ги заврат в г*за, да си палнат печките с тях или да ги продадат срещу някой лев?
Ама нека да не се занимаваме с "дреболии" - най-вероятно е виновен Очко, или наркосите, или курвите на СЗ и техните 10%, може пък тая хрумка и да е на Сдружението, а? Някой от тия ще да е осрал работата, няма кой друг...

Интересно ми стана.....
Кои хора визираш от клуба?
Не осрах ли работата от Eventim и тяхната система?
Или от клуба изрично са им казали да продават само и единствено по 4 билета, а не макс 4 билета?
Странно но прочетох десетки гневни коментара към Eventim и нямаше обвинения към споменатите от теб ?
Явно знаеш кои са некадърниците в клуба, кажи да знам и без това не са голяма бройка там!

Гузен негонен бяга :) са казали мъдрите

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 юли 2022 09:43

Имам някакво предчувствие, че ги отнасяте с 2:0 след хубава и атакуваща игра.
На пръв поглед изглеждат фаворит, но си имате всички шансове
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юли 2022 10:18

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:

А знаеш ли защо се получи така? Щото някои гении в клуба толкова "добре" си свършиха работата, че левскарите бяха принудени да си купуват по 4 билета, вместо спокойно да си вземат по 1-2, колкото всъщност бяха нужни на повечето хора. Или 4 билета, или рунтав к*р за мача - "прекрасен" избор, а! И сега хората какво да ги правят ненужните билети - да си ги заврат в г*за, да си палнат печките с тях или да ги продадат срещу някой лев?
Ама нека да не се занимаваме с "дреболии" - най-вероятно е виновен Очко, или наркосите, или курвите на СЗ и техните 10%, може пък тая хрумка и да е на Сдружението, а? Някой от тия ще да е осрал работата, няма кой друг...

Интересно ми стана.....
Или от клуба изрично са им казали да продават само и единствено по 4 билета, а не макс 4 билета?
Странно но прочетох десетки гневни коментара към Eventim и нямаше обвинения към споменатите от теб ?
Явно знаеш кои са некадърниците в клуба, кажи да знам и без това не са голяма бройка там!

Важното е, че отметна задачата си да защити любителите на пудра захар. Утре пак.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2022 10:40

Обаче ти нещо се излагаш, що така?
Не виждам коментари по адрес на виновниците по подразбиране. Я се стегни малко и драсни нещо по темата, примерно - привържениците са виновни за малоумщините с билетите, щото първо, второ, трето....абе, ще го измислиш там.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2022 10:47

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:

Интересно ми стана.....

Ма да, бе, разбира се, че клубът не е виновен за контрола покрай продажбата на билети за домакински мач на Левски, който цяла България чака. Това е чужда работа, на НАП и ХЕИ...
Направо да препишат декларацията на Тирето отпреди финала за купичката и да кажат, че Евентим са лошите, ние сме перфектни, та съвсем да станем за резил.
Не визирам конкретни имена, в противен случай щях да ги напиша. И ти се постарай малко повече в интрижките.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юли 2022 10:59

TristaNNN написа:Обаче ти нещо се излагаш, що така?
Не виждам коментари по адрес на виновниците по подразбиране. Я се стегни малко и драсни нещо по темата, примерно - привържениците са виновни за малоумщините с билетите, щото първо, второ, трето....абе, ще го измислиш там.

Виновници по подразбиране? Хаха
Ако има случаи на несправедливо обвинени, те са нищожно малко. И са следствие на репутацията им, която сами са си създали.
В 99% от случаите са справедливо обвинени.
Наскоро отново се проявиха в една дискотека.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 юли 2022 11:05

[offtopic]
TristaNNN написа:
Kotooshu написа:
TristaNNN написа:

Интересно ми стана.....

Ма да, бе, разбира се, че клубът не е виновен за контрола покрай продажбата на билети за домакински мач на Левски, който цяла България чака. Това е чужда работа, на НАП и ХЕИ...
Направо да препишат декларацията на Тирето отпреди финала за купичката и да кажат, че Евентим са лошите, ние сме перфектни, та съвсем да станем за резил.
Не визирам конкретни имена, в противен случай щях да ги напиша. И ти се постарай малко повече в интрижките.
[/offtopic]

[offtopic]Аха, ясно.
Ако си ме разбрал погрешно, че се заяждам се извинявам.
Моля, само не ми се карай, че много станахте.
А интрижките ги търси на друго място ....[/offtopic]

Успех на Левски :

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юли 2022 11:23

И аз тази сутрин се събудих с някакво такова усещане, че ще ги треснем тези довечера.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 юли 2022 11:28

Айде Синитееее

Върни се в “Левски”