Купа на България: ЦСКА - София (София) - Левски (София), Неделя от 17:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Купа на България: ЦСКА - София (София) - Левски (София), Неделя от 17:00

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2022 09:19

icemanbg33 написа:
Beloev написа:
icemanbg33 написа:Хора да ви попитам. Взех си билет от евентим, но билета е дигитален и няма нищо общо с тези разпечатаните, но пък си имат баркот. Някой има ли същите и влизал ли е преди с такива предполагам не е проблем?

Аз съм със същия вид билет,само,че го разпечетах и прегънах както е показано на самия билет като излезе! Не би трябвало да имаш какъвто и да е проблем и без да го разпечатваш!

Проблема е че моя билет не е такъв който се разпечатва. Не е print-at-home ами по-скоро си е направо дигитален. Не мога да го снимам по очевидни причини, но си представи билета е като бордова карта на уиз еар примерно. Имам баркод и място така че наистина не би трябвало да е проблем. Мерси.

Как да използвам e-ticket?
Тази услуга се активира единствено при желание от страна на организатора на събитието. Тя не се предлага за всички събития.

Услугата мобилен билет е възможна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта. След заплащане на Вашата заявка с кредитна карта, на страницата на "Начини на доставка" ще откриете услугата e-ticket. Ще бъдете насочени към страницата на http://www.eventim.bg с Вашия номер на заявка. На Вашата електронна поща ще получите имейл с линк, който води към Вашия QR код, който ще бъде сканиран на мястото на събитието.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 11 май 2022 11:06

Мъри лекичко им го подпъхна на оранжевите, а в неделя ще им го донабута

"Левскари,

Седемнадесет години цяла България чака този футболен празник. Затова за мен е непонятна декларацията на „ЦСКА-София“ от вчера. Разбирам раздразнението на г-н Гриша Ганчев, който е свикнал да назначава съдиите на българските мачове, но не мога да разбера защо се споменава моето име в този случай. Няма никакви основания за това.

Ваш,

Станимир Стоилов
"

https://levski.bg/%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%80-%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b8%d0%bb%d0%be%d0%b2/
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 май 2022 11:16

Не знам кой с кого е приятел...
Но Гришата не беше ли приятел с Мъри и Насо? Поне не са си разваляли отношенията. Критикуваният (по-рано) Наско май си е запазил добрите отношения с всички, щом и буйната Ица се е кротнала.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2022 12:20

И аз не бих се наел да прогнозирам победител на финала, поради две основни причини: Първо, много ме тревожи едно крепко и дългогодишно приятелство на двама собственици, а както знаем - приятел в нужда се познава. Единият от тях не се ползва с особено уважение сред своите напоследък, и ако му натупаме подчинената африканска трупа подобаващо, ще трябва да чете не особено ласкави призиви от чаршафите на един стадион без кенефи, като лъжите за стадиони може и да не минат този път.
Второ, трудно ми е да разбера реалната игрова форма на нелегалните мигранти, защото последните им няколко мача са за прокурор с копие до УЕФА и AMFAG (Anti match fixing assessment group).
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 май 2022 12:31

NOMER14 написа:Не знам кой с кого е приятел...
Но Гришата не беше ли приятел с Мъри и Насо? Поне не са си разваляли отношенията. Критикуваният (по-рано) Наско май си е запазил добрите отношения с всички, щом и буйната Ица се е кротнала.

Ахахаха, абе ще ме разбиете това, по-дъртите от мен - "буйната Ица" е един яко закъсал за кинтички човечец (много голям футболист, но изключително дребен човек) - за 5 лева и "Само Левски" ще напише, няма ядове, а за наш Насо ще си кажа мнението след финала, защото не искам да нагнетявам излишно напрежение преди него - имаме си достатъчно оранжеви медии на хранилка за тая работа.

А Мъри е повече от велик - единственият в нашия клуб, заради когото още ни има. Просто велик, без него всичко щеше да е отишло по дяволите. Единственият правилен ход на "собственика" ни е именно Мъри - не знам как е успял да го убеди да дойде, но Мъри явно го харесва и му има доверие, затова и аз ще си замълча за съпруга на г-жа Раева!

П.С. Отново да кажа, че аз съм много голям оптимист за мача с ребрандирания Литекс - в нападение сме на едно ниво (чиста статистика), в защита сме много по-добри (пак статистика), моментната ни форма е многократно по-добра, ще имаме повече фенове и по-надъхани, и най-важното - ние имаме Треньор с главно Т, те имат физкултурник на доизживяване! Единственият им шанс е лежане тип тимчето на корпулентния от овчата къпалня и надежда за дузпи и считам, че точно това и ще им бъде тактиката. При всякакъв друг вариант отичат още на полувремето
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2022 12:53

TristaNNN написа:И аз не бих се наел да прогнозирам победител на финала, поради две основни причини: Първо, много ме тревожи едно крепко и дългогодишно приятелство на двама собственици, а както знаем - приятел в нужда се познава. Единият от тях не се ползва с особено уважение сред своите напоследък, и ако му натупаме подчинената африканска трупа подобаващо, ще трябва да чете не особено ласкави призиви от чаршафите на един стадион без кенефи, като лъжите за стадиони може и да не минат този път.
Второ, трудно ми е да разбера реалната игрова форма на нелегалните мигранти, защото последните им няколко мача са за прокурор с копие до УЕФА и AMFAG (Anti match fixing assessment group).

Има и още един фактор като един ''безпристрастен'' президент, както и още двама верни фенове на ЦСКА-София (София) - Минчев и Василев. Много е вероятно да присъстват, всички знаем те кой точно ще предпочитат да вземе Купата.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 май 2022 14:58

На това се казва съчинение по въображение с елементи на разсъждение. Да се съмняваме в договорка между Левски и собственика на оранжевите означава да унижаваме тотално клуба, който за нас повечето е светиня ... Може да се съмняваме в победата - това може да речем скептицизъм, застраховка от типа - ние да се готвим за зима, пък лятото е добре дошло, но да се съмняваме в честността на подхода на клуба ни към срещата за мен е предателство и нож в гърба ...

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 11 май 2022 16:25

1914.1902 написа:
icemanbg33 написа:
Beloev написа:
icemanbg33 написа:Хора да ви попитам. Взех си билет от евентим, но билета е дигитален и няма нищо общо с тези разпечатаните, но пък си имат баркот. Някой има ли същите и влизал ли е преди с такива предполагам не е проблем?

Аз съм със същия вид билет,само,че го разпечетах и прегънах както е показано на самия билет като излезе! Не би трябвало да имаш какъвто и да е проблем и без да го разпечатваш!

Проблема е че моя билет не е такъв който се разпечатва. Не е print-at-home ами по-скоро си е направо дигитален. Не мога да го снимам по очевидни причини, но си представи билета е като бордова карта на уиз еар примерно. Имам баркод и място така че наистина не би трябвало да е проблем. Мерси.

Как да използвам e-ticket?
Тази услуга се активира единствено при желание от страна на организатора на събитието. Тя не се предлага за всички събития.

Услугата мобилен билет е възможна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта. След заплащане на Вашата заявка с кредитна карта, на страницата на "Начини на доставка" ще откриете услугата e-ticket. Ще бъдете насочени към страницата на http://www.eventim.bg с Вашия номер на заявка. На Вашата електронна поща ще получите имейл с линк, който води към Вашия QR код, който ще бъде сканиран на мястото на събитието.

Е предполагам като съм си купил такъв услугата е активирана и мога да си вляза с този билет като сканират баркода?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 май 2022 16:40

Споко, всички ще влязат - баркодът удостоверява само дали билетът е валиден, или не, нищо повече. Трябва да ти погледнат и самия билет, за да видят дали си за А, Б, В или Г. Затова и много наши си взеха за А и Г - билетът е валиден, а вътре, особено в Б, никой не ти гледа местата. Най-важното е да идете поне час преди мача на стадиона, дори бих казал час и половина минимум, щото винаги е имало и ще има и гратисчии, и влезли от други сектори - още помня мача с Галатасарай, когато поне 3-4К останаха навън, а аз, влязъл 2 часа преди началото, заварих Герена наполовина пълен. Така че идете по-раничко, за да нямате излишни ядове и за места, и изобщо за влизане - най-елементарното нещо е да преправиш билет от Г за Б или от А за В с фотошоп - както ти казах, баркодът само отчита, че си си купил валиден билет, но не и закъде е той :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”