efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00

Мнениеот The deacon » 06 мар 2022 07:45

Левскари, потресен съм от факта, че вместо за футбол и любимия отбор, тук се разразява форум на политически страсти!!!! Кой прав, кой крив???!!!! При всички положения монетата има две страни - дали пък и дядката с памперсите отвъд Атлантика няма някаква вина за ситуацията?! Дали пък всички "операции" на US-"миротворците" по света са наистина в името на демокрацията и човешките свободи??!!! Дали пък и джендърите от Западна Европа нямат също косвена вина в случая??!!! Друг е въпросът за това колко мега-недопостимо е в 21 век да се размятват ракети и да се отнема живота на абсолютно невинни хора!

Така че, аз ще бъда на стадиона да подкрепям любимия си отбор, защото нито Байдън, нито Путин, още по-малко гейовете от евро-парламента ще дойдат да спасят любимия ми Левски!!!!

Колкото до мача - всичко може да се случи, но аз ще бъда там на стадиона, защото "България има несметни богатства, България има народ неустрашим, България има от всичко по малко, но единствен е Левски - футболен тим!"

Само Левски и подкрепа до последна капка любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 мар 2022 08:09

Може и да отложат мача като гледам каква е виелица.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 мар 2022 09:27

mikata написа:Може и да отложат мача като гледам каква е виелица.

Никакво отлагане!
КД е поръчал снега за да може да биете "червената" пасмина!
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 мар 2022 12:24

plamenst7 написа:
teerr написа:
TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Може да се примеси и с - К*р за Путин, оле!

Пич, ти сериозно ли го мислиш това? Е това тотално ще ме откаже.......

Путин ти е по-важен от Левски ли? Питам не за друга, а защото мен нищо не може да ме откаже от Левски, дори да има хора с позиция която не харесвам. В този ред на мисли, не харесвам бомбаджиите, които мач след мач ощетяват клуба под формата на глоби и наказания. Очаквам да има такива и след утрешния мач. Не ми харесва това, че цветът на сектор Б не е синия, а стана черен...мога да изреждам и още, но да се откажа от Левски - НИКОГА!!!

+1. Боли ме кора и за футя, и за укропитеците, и за наркосите в черно!
Само Левски. Лягам да спя по време на мача и ще видя само крайния резултат. Ще ви прочета тук какво сте писали по време на мача и след него - дано Левски бродира на терена, резултатът е важен, но не е най-важен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 мар 2022 13:24

Кофти време, Ментето очаквано е извадило конната база.
Дано не контузят някой от нашите, щото с тия копита на тоя терен могат да станат сакатлъци.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 06 мар 2022 13:58

vlong написа:Щом са несъвместими неща защо има жълто сини фланелки по Европа?

Щото са педераси. Превърнаха Украйна в антируски плацдарм, а после ги оставиха да лапат на Путин бахура.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 мар 2022 14:03

plamenst7 написа:
teerr написа:
TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.

Путин ти е по-важен от Левски ли? Питам не за друга, а защото мен нищо не може да ме откаже от Левски, дори да има хора с позиция която не харесвам. В този ред на мисли, не харесвам бомбаджиите, които мач след мач ощетяват клуба под формата на глоби и наказания. Очаквам да има такива и след утрешния мач. Не ми харесва това, че цветът на сектор Б не е синия, а стана черен...мога да изреждам и още, но да се откажа от Левски - НИКОГА!!!

Как е ситуацията в Донбас, питам аз и отговор не искам ! Жертвите от началото на геноцида от Украйна спрямо това население е над 13000 души ! Там ежедневно укрофашистите бомбардират и убиват мирните жители на Донецк и Луганск, но за това ни дума, ни вопъл, ни стон !
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 мар 2022 14:07

Ужасно тв предаване. Екранът е на петна. Да изчистят камерата.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 мар 2022 14:08

Железов с лекота пропуска картончета.

Тук пак, играчът на Левски излизаше сам, поне жълт да беше дал.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 мар 2022 14:16

realno написа:
teerr написа:

Някои ще се откажат и от България заради Путин.
Любовта им към всичко родно включително и Левски преминава през Путин. Живота им няма смисъл без този масов убиец и международен терорист.

Ще обясня защо не пея мелодията, издиктувана от медиите. Особено на тези истерици, които искат обяснение от всеки, който си е позволил да не си слага украинското знаме и не зее в един тон с тях.
През декември 2021 г. Общото събрание на ООН прие с преобладаващо мнозинство резолюция за „борба с възхвалата на нацизма“. Само две държави, САЩ и Украйна, се противопоставиха и гласуваха против.
Може ли някой да обясни защо?Къде изчезнаха днес всички подобни статии? Къде ги зариха изведнъж? Защо всички се правят, че не виждат стотиците снимки на украински военни формирования с униформи с пречупени кръстове на тях?На всичкото отгоре с цялото си лицемерие, хорицата с критична импотентност развяват пръсти и наричат Путин "новия Хитлер", Путлер, демонизирайки руснаците до крайни потресаващи предели. Страната, дала над 20 милиона жертви срещу настъпващия нацизъм, който атакувал Сталинград, днешния Волгоград. Сочат с пръсти и чеченците на Кадиров, забравяйки, че те застанаха с християнските милиции в Сирия срещу джихадистите, при които пък имаше и наследници на ислямиста Дудаев.
На всичкото отгоре Украйна подкрепи Азербайджан и техните издевателства срещу арменските християни в Арцах.Абсолютно всички ислямистки радикали в момента са в бойна готовност и изразяват желание да се включат, както се вижда от профилите им.Защо всички се правят, че в Украйна няма етнически руснаци? Защо всички не забелязват, че те са точно там, около големите газови находища, открити през 2012 г. в кримския басейн и в Донбас. Някой би си казал, брей, тия пак създадоха радикали за да избие местните неудобни, заради газ и петрол, така както ИДИЛ направи в източна СирияИ нека ви кажа нещо. НАТО не се интересува от украинските хорица. Интересува се от това да нанася удари на своя враг, използвайки украинци. За тях е важно да нанасят възможно най-много смърт и разрушения на руснаците, използвайки украинска кръв като гориво за безкрайните им енергийни войни. Точно както направиха в Сирия, Либия, Ирак, както и скоро ще направят във Венецуела и Иран. То не случайно Байдън почна да ги бърка вече и той.
Затова и не правят кой знае какво.И не че искам да заема страна. Но тази едностранна насоченост в медиите е дразнеща.

A днес дано заколим и другата свиня..............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”