Toва е лека дузпа. В най-добрия случай е 50/50. Тоя Здравко вместо да ми лежи 3 минути като жена, паднал от полъха на вятъра, да вземе да почва да играе, както и всички останали. Славчев и Найденов особено се отличават сред най-слабите. Шелис и той. Цонев, Бари, то няма никой който да играе поне малко ..
ПС. А вратарчето беше половин метър пред гол линията още преди Цонев да бие топката. Ама карай, съдиятата тотално неадекватен.
efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Събота от 18:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Събота от 18:45
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 31 юли 2021 19:32, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- LoveAndPeace
- Контакти:
Логично да я изпусне. Тая топка отиваше в парка до стадиона във Враца.
-
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Toва е лека дузпа. В най-добрия случай е 50/50. Тоя Здравко вместо да ми лежи 3 минути като жена, паднал от полъха на вятъра, да вземе да почва да играе, както и всички останали. Славчев и Найденов особено се отличават сред най-слабите. Шелис и той. Цонев, Бари, то няма никой който да играе поне малко ..
100% дузпа - удър с лакът в лицето като защитника замахна точно с този умисъл. Иначе сме пълен ташак - напред 0 отзад бардак.
Дузпа няма! Миланов да се маха! Срещу двата най-слаби отбра в групата играем ганкиното!
Последна промяна от mikata на 31 юли 2021 19:36, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:На хартия Ботев са най-слабия отбор в групата
Но на практика сме ние.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
ugly bug написа:LoveAndPeace написа:Ритник при спряла игра е ЧК! ВАРа за какво е ?
За да свири дузпи за едни а на други , не.
Удар с лакът в лицето срещу дърпане при което футболиста който го дърпат пада на другата страна. Не знам, теб явно не са те дърпали по физическо да знаеш на коя страна се пада като те дърпат.
Ако срещу Славия в определени минути играехме нещо като футбол, днес играем някаква странна игра.
Надиграни от Ботев Враца по всички показатели. Никаква идея, никакъв хъс, никакво желание за нещо.
Чудя се Найденов любовник на Живко ли е или на някой друг от щаба защото друго обяснение да е на терена не ми хрумва.
Продължавам да се чудя каква е тая схема, каква е тая тактика и какво е това чудо, че при положение, че губим в резултата ние дори нямаме ситуация.
Тази дузпа без ВАР нямаше да бъде свирена, но и Цонев майсторски я пропусна. Аз ако съм треньор да видя някой така да ми ситни и на ходом да ми подхожда за изпълнение на дузпа тоя дузпа повече няма да бие в кариерата си.
Жалко, че Монтана изпадна, че поне да има кой да бием.
Надиграни от Ботев Враца по всички показатели. Никаква идея, никакъв хъс, никакво желание за нещо.
Чудя се Найденов любовник на Живко ли е или на някой друг от щаба защото друго обяснение да е на терена не ми хрумва.
Продължавам да се чудя каква е тая схема, каква е тая тактика и какво е това чудо, че при положение, че губим в резултата ние дори нямаме ситуация.
Тази дузпа без ВАР нямаше да бъде свирена, но и Цонев майсторски я пропусна. Аз ако съм треньор да видя някой така да ми ситни и на ходом да ми подхожда за изпълнение на дузпа тоя дузпа повече няма да бие в кариерата си.
-
- Контакти:
alexdb написа:Ако срещу Славия в определени минути играехме нещо като футбол, днес играем някаква странна игра.
Точен анализ! Найденов с какво е по-добър от Хубчев на мен наистина ми обягва. Вярно, не ги тренирам тези момчета, но поне виждам, че с Найденов сме човек по-малко всеки мач.
Здравко коефицента му на полезност (ако не броил дузпата) е минусов.
Ж. Миланов и отбора му са гола вода. Сираков да не дреме, а да вика истински треньор. Ако трябва да се пестят пари , да бъде от футболисти, но не и от треньор.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
realno написа:Ж. Миланов и отбора му са гола вода. Сираков да не дреме, а да вика истински треньор. Ако трябва да се пестят пари , да бъде от футболисти, но не и от треньор.
То по принцип от треньора се започва, а ние…