Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч
Очаквам добра игра и уверена победа. За разлика от предните мачове ще имаме повече време за възстановяване, време за обиграване на новите, а и ще има публика.
А едно време ги направихме шампиони тия.
Абе, аз съм шокиран какво се случва в тая тема, честно. Какво, да еба (без извинение), е нивото на Левски, че всички само за това говорят?! Тука масово всички ни изкарват някакви полуаматьори, бе. Ясно е, че не сме на нивото на Ювентус и Барса, ама не сме и на нивото на отбор от А окръжна. Берое щели да ни бият, Арда били на по-високо ниво от нас.
Не че имам някакви грешни представи за нас - кристално ясно ми е в каква ситуация сме, ама айде да не сме чак толкова некадърни. Особено в първенство като нашето.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
-
На този етап не може да се очаква чист и "качествен" футбол.
Отборът загатна на моменти за такъв, но титулярната 11-ка продължава да еволюира... Или ДЕволюира, предстои да видим.
За съжаление ситуацията е такава, че след като се залагаше на една 11-ка в първите 3-4 двубоя, сега Хубчев ще трябва да формира наново титулярните 11.
Отборът загатна на моменти за такъв, но титулярната 11-ка продължава да еволюира... Или ДЕволюира, предстои да видим.
За съжаление ситуацията е такава, че след като се залагаше на една 11-ка в първите 3-4 двубоя, сега Хубчев ще трябва да формира наново титулярните 11.

-
Имам чувството, че тука вечно мрънкащите левскари са просто едни чорбари под прикритие и са влезнали само за сеира. Какво става, мач с берое на герена, все едно ще играем срещу барса, излизаме и бием 1-0 2-0 грозна игра и така, да е някакво тежко гостуване та мача да е на кантар разбирам. От такива левскари мрънкачи врагове не ни трябват, вие сте ни достатъчни да плюете по отбора хаха.
-
- Контакти:
Левски бие с 2-3 гола разлика. Берое г.р. 8:8 (те даже нямат добрата защита от миналия сезон)
- damyanov1963
Blue_Blood84 написа:Имам чувството, че тука вечно мрънкащите левскари са просто едни чорбари под прикритие и са влезнали само за сеира. Какво става, мач с берое на герена, все едно ще играем срещу барса, излизаме и бием 1-0 2-0 грозна игра и така, да е някакво тежко гостуване та мача да е на кантар разбирам. От такива левскари мрънкачи врагове не ни трябват, вие сте ни достатъчни да плюете по отбора хаха.
Абе то и аз имам чувството, че когато отбора ни резили, тия дето го поощряват да продължава напред са чорбари!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Чорбаризацията е понятие от преди 30 години. По своята същност, това е да получиш нещо НАГОТОВО. Завършваш училище и влизаш в казармата. След внимателен подбор най-добрите почти веднага попадат в редиците на четирибуквието - във всеки спорт. Всички отбори получаваха държавна подкрепа и помощ, но лицето бе само едно. На годишните събрания гордо се рапортуваше, как спортистите на централния спортен .......... са постигнали такива и такива огромни успехи. Разбира се не се казваше, че играч/спортист е създаден от с. Горнонанадолнище.
А това за "поощренията и продължаване напред" са измишльотини нямащи нищо общо с чорбаризацията и нелеп начин за оправдание на нападките срещу отбора.
А това за "поощренията и продължаване напред" са измишльотини нямащи нищо общо с чорбаризацията и нелеп начин за оправдание на нападките срещу отбора.
drvasko98 написа:
А има ли отбор в А група, който да е под нивото или на нивото на Левски. Кажи, за да се успокоим и да се стягаме за баражите за изпадане
С Витоша може да врътнем бойко реми, ако ни върже

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- damyanov1963
noo написа:Чорбаризацията е понятие от преди 30 години. По своята същност, това е да получиш нещо НАГОТОВО. Завършваш училище и влизаш в казармата. След внимателен подбор най-добрите почти веднага попадат в редиците на четирибуквието - във всеки спорт. Всички отбори получаваха държавна подкрепа и помощ, но лицето бе само едно. На годишните събрания гордо се рапортуваше, как спортистите на централния спортен .......... са постигнали такива и такива огромни успехи. Разбира се не се казваше, че играч/спортист е създаден от с. Горнонанадолнище.
То е все едно да кажеш на някой болен - Нищо ти няма бе, я колко добре изглеждаш, мани ги тия лекарства!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч