ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

vvessel
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30

Мнениеот vvessel » 17 юли 2019 13:30

drvasko98 написа:
vvessel написа:Има изхвърляния в темата как ще ги "разбием тия ботушари" , но някои хора бързо забравиха първия мач. Левски по нищо не превъзхождаше ботушарите освен по голове. Мариани вкара един случаен и после дебнахме на контри. Получи се да вкараме и втори. Сега няма да е чак толкова лесно си мисля. Дано бием, но едно голово равенство ми се струва по-вероятно.

Така е, по нищо не ги превъзхождахме, освен по голове, голови положения, точни удари, владеене на топката и кондиция. Във всичко останало те ни превъзхождаха - тъчове, корнери. А второто полувреме наистина играхме на контри, при които 20ина минути домакините не си излязоха от полето, контра след контра. Представям си, ако ги превъзхождахме както превъзхождахме Вадуц примерно какво щеше да е. Единствено съм съгласен, че няма да е лесно. Лесен беше финала със Славия, ама съдба.

Дано не кажа след мача - казах ти!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 юли 2019 14:07

С Роси ги отстранявахме как :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 юли 2019 14:49

vvessel написа:
drvasko98 написа:
vvessel написа:Има изхвърляния в темата как ще ги "разбием тия ботушари" , но някои хора бързо забравиха първия мач. Левски по нищо не превъзхождаше ботушарите освен по голове. Мариани вкара един случаен и после дебнахме на контри. Получи се да вкараме и втори. Сега няма да е чак толкова лесно си мисля. Дано бием, но едно голово равенство ми се струва по-вероятно.

Така е, по нищо не ги превъзхождахме, освен по голове, голови положения, точни удари, владеене на топката и кондиция. Във всичко останало те ни превъзхождаха - тъчове, корнери. А второто полувреме наистина играхме на контри, при които 20ина минути домакините не си излязоха от полето, контра след контра. Представям си, ако ги превъзхождахме както превъзхождахме Вадуц примерно какво щеше да е. Единствено съм съгласен, че няма да е лесно. Лесен беше финала със Славия, ама съдба.

Дано не кажа след мача - казах ти!

Много ти се иска, нали? Но ще ти трябва търпение. Без съмнение ще дойде и твоето/вашето време

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2019 15:33

Уважаеми левскари,

Бихме искали да Ви информираме, че видео стена пред сектор „А“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ за мача „Левски“ – „Ружомберок“ от първия предварителен кръг на „Лига Европа“ няма да бъде изградена. Срещата е на 18 юли, четвъртък, от 19:30 часа и в нея изтърпяваме наказание от УЕФА с лишаване от публика заради инцидентите от миналата година в мача с „Вадуц“ (Литхенщайн).

По препоръка на делегата на УЕФА в мача с „Ружомберок“ (Слвк), както и във връзка с повдигнатото срещу клуба ново обвинение от Дисциплинарната комисия на УЕФА по чл. 14 от Дисциплинарния правилник на европейската клубна централа заради издигнат флаг със забранен символ в първата среща с „Ружомберок“ преди седмица, ръководството на ПФК „Левски“ преценява, че рискът от пореден инцидент, който да донесе допълнителни тежки наказания на клуба в евротурнирите, е твърде голям и по тази причина отменя предвиденото събитие.

Извиняваме се на всички привърженици за причиненото неудобство и Ви призоваваме още веднъж да се въздържате от агресия и прояви на расизъм и ксенофобия, тъй като при следващ инцидент наказанията срещу клуба ще бъдат жестоки.

САМО ЛЕВСКИ!

https://levski.bg/news/details/177096
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 юли 2019 15:52

Честито....... Тамън се пооправят нещата и пак го ядем :evil: Този път вероятно ще ни изхвърлят като мръсно коте от турнирите :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 юли 2019 15:57

Добре де, що за малоумник трябва да си да знаеш, че клуба ти е наказан и да издигаш свастика.
Значи с тия боклуци докато не се заемат босовете на отборите, няма да има управия.
Ни глоби, ни Уефи, бфс, само в багажника и бой до потрошаване на всяка костица.
Заради 100 друсалки в сектора, страдат клуба и всички нормални фенове.
Страшно геройство да издигнеш някакъв парцал.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 17 юли 2019 15:58

Ново наказание, а... Уникални олигофрени виреят из левскарските среди. И някак си силно ще се изненадам, ако наказанието идва от хора, различни от обичайните.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2019 16:00

Един човек във фейсбук беше писал преди мача с Ружите, че се очаква нова мизерия от нашите, защото клубът си върна клубния магазин. :geek: Явно се оказа прав човека... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 17 юли 2019 16:03

В същност, малко се зачудих, че се бяха решили на този ход, с видео стената. Явно са вдянали, че за някой хора е по-важно да са, както казват руснаците, "папал в газету", от колкото да са реални поддържници на "любимия" отбор.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 юли 2019 16:09

Няма такива пе**расти, като тия мишки със свастиките. Пожелавам им близка среща с Черепа.
110 години любов!

Върни се в “Левски”