Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петър Хубчев
Гошо Дерменджиев е с класа над Хубси като треньор. Най - късно до началото на втория полусезон ще сте го разкарали, подобно на предишните тренери ...
- Air_Smuggler_FU
Аз пък не го искам !
До 4-5 месеца и вие няма да го искате. Жалко, че приказките на Колев се оказаха пълна лъжа.
Агонията продължава.
До 4-5 месеца и вие няма да го искате. Жалко, че приказките на Колев се оказаха пълна лъжа.
Агонията продължава.
Последна промяна от Air_Smuggler_FU на 15 май 2019 21:46, променено общо 1 път.
Не е луд този, който яде баницата. Ако някой е за увикване това е ПК, защото пред цяла България заяви, че Хубчев не е гласен за треньор на Левски, и напускането му с националния не е заради Левски, а нещата се оказаха точно обратните. ПК ми падана в учите, защото няма как да имам доверие повече на човек от ръководството, който лъже като дърт.....политик и то гледайки ни в очите. Излъга не само нас, но Дерменджиев, който седеше до него на масата /без да коментирам треньорските му качества/. Лично давам кредит на Хубчев да покаже какво може ТОЧНО 100 дни от назначаването му и нито ден повече, поради простата причина, че се натресе на сила като треньор в Левски въпреки, че знае какво е мнението на феновете за неговата работа и характер. Важното е да помни, че характера му няма да мине пред феновете на Левски и не може да се държи като сърдит Петко, а по добре да наблегне на работата си.
Освен това очаквани поредния палав сезон и ще има нужда от нерви дебели като корабни въжета иначе няма да издържат.
П.С. Ще се радвам от драго сърце ако Хубчев да ме опровергае и Левски да заиграе както феновете очакват. Тогава ще бъда пръв, който ще си признае грешката, че не съм го преценил правилно като треньор и човек. Успех от сърце му желая.
Освен това очаквани поредния палав сезон и ще има нужда от нерви дебели като корабни въжета иначе няма да издържат.
П.С. Ще се радвам от драго сърце ако Хубчев да ме опровергае и Левски да заиграе както феновете очакват. Тогава ще бъда пръв, който ще си признае грешката, че не съм го преценил правилно като треньор и човек. Успех от сърце му желая.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Между другото трябва да се извините и на медиите. Без ирония го казвам и без заяждане, но тук се начетох на "джурналя", "парцали", "мърши" и т.н. А те ( в случая ) просто казаха истината! Успех на Петър Хубчев...в живота!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
-
- Контакти:
Никакъв кредит на доверие към лицето Петър Хубчев. Аз лично няма да стъпя на мач на Герена докато този човек е треньор на Левски. Убеден съм, че ни чака нов нулев сезон.
Успех на Петър Хубчев и неговия екип !
ЕМИЛ написа:Оставка , веднага
Може и да изкара три месеца!
-
- Контакти:
И от мен има кредит на доверие. Желая му да опровергае негативните очаквания!
За друго не знам, но очаквам играта на Костов рязко да се влоши и да търсят нов нападател.
Обичам Левски и винаги ще го подкрепям - на стадиона, пред телевизора, из интернет, насякъде
Лично аз се надявах този слух за назначението на Хубчев да не се окаже истина. Уви, Хубчев ни е треньор
Сега ми остава да се надявам, че Левски няма да изглежда като Берое или България под негово ръководство.
Ще стискам палци и ще се надявам на чудо, за това Левски да играе печелившо и най-вече нападателно, а не за 0:0
Харесвах много Хубчев като играч. Харесвам отношението му към журналята - арогантно и студено, точно каквото заслужават. Всичко останало в него ми е антипатично. Ще бъда един от щастливите левскари, когато Хубчев напусне Левски. А като левскар, още по-щастлив ще бъда, ако той си тръгне с поне 3-4 трофея на сметката на Левски.

Лично аз се надявах този слух за назначението на Хубчев да не се окаже истина. Уви, Хубчев ни е треньор

Сега ми остава да се надявам, че Левски няма да изглежда като Берое или България под негово ръководство.
Ще стискам палци и ще се надявам на чудо, за това Левски да играе печелившо и най-вече нападателно, а не за 0:0

Харесвах много Хубчев като играч. Харесвам отношението му към журналята - арогантно и студено, точно каквото заслужават. Всичко останало в него ми е антипатично. Ще бъда един от щастливите левскари, когато Хубчев напусне Левски. А като левскар, още по-щастлив ще бъда, ако той си тръгне с поне 3-4 трофея на сметката на Левски.