Станислав Костов - фен тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Станислав Костов - фен тема
Костов може и да не направи нов силен сезон, но това няма да означава, че негативните коментари са били оправдани. Защото, когато даден играч играе добре и дърпа отбора напред, е редно да го подкрепяш и да му се радваш, а не да пишеш негативни пророчески коментари, че такъв сезон повече няма да направи и т.н. Аз ако съм на него и прочета тези коментари, ще избягам с триста от клуба.
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Мето, колкото и да си ироничен, т'ва е реалноста в днешният футбол - постоянство, постоянство и пак постоянство.
Ако в първите 10 мача Костов вкара едва веднъж-дваж, хората ( критикуващите и не вярващи в класата му ) ... Ще са били прави.
Това, че в отминалият сезон е отбелязал сумати голове, ще е без значение.
Проблема на Костов е, че приближава 30-те и няма два силни-поредни сезона зад гърба си.
Всъщност, до скоро нямаше и ни един.![]()
Само времето ще покаже... Аз искам момчето да задържи ниво, но не трябва да забравяме, че при Хубчев ще практикуваме съвсем различен футбол от при Славиша, Чичо Гошо и Бат Жоро.
Давай, брат, и ти можеш повече.

- сини шампиони
Аз пък ще се радвам, ако Костов остане. Кел файда, че имахме играч като Обертан, като той му беше през оная работа за отбора. На нас ни трябват играчи, които да изорат терена, но да спечелят мача. Такъв човек е и Костов. А и покрай него ако се включат малки, които да попият, ако не от уменията му, то поне от желанието му, пак ще сме на плюс, че е останал.
И само Левски оле
Аз пък искам да отиде навън и да останат феновете със прекрасни чувства към него.А не на 3-5 кръг да го освиркват и псуват.Това феновете го умеят великолепно.
Все пак и малко пари да направи а не както до преди година за смешна заплата.Факт е наистина че носи отбора на гърба си във много срещи.Ако остане във клуба ще е добре в предвид липсата на какъвто и да е друг нападател.

-
Абе щом са публични личности ( без значение дали спортисти или политици ) трябва да носят на критика, без значение дали е оправдана или не.Eminem написа:Костов може и да не направи нов силен сезон, но това няма да означава, че негативните коментари са били оправдани. Защото, когато даден играч играе добре и дърпа отбора напред, е редно да го подкрепяш и да му се радваш, а не да пишеш негативни пророчески коментари, че такъв сезон повече няма да направи и т.н. Аз ако съм на него и прочета тези коментари, ще избягам с триста от клуба.
Точно за това публичноста не е за всеки.
Примерно, Бербатов можеше да е легтенда в очите на хората, вместо това, заради калпавият си хараектер е наричан страхливец, беглец, Барби и т.н.
Костов обаче има повече тестостерон и точно за това не прие офертите от Турция.
К'во пречеше като Обертан, да иде и да прибере едни 200 хилки за 5 месеца ?
Но на човека му се играе и по-важното, доказва му се, че е НЯКОЙ.
В последните мачове, когато напускаше контузен си личеше, че го е яд, не заради смяната, а защото примерно не е отбелязал или не е направил повече на терена.
Мене ме радва хъса му, но се съмнявам в постоянството.
Примерно и Дембеле направи супер сезон, но след това така и не успя да го повтори, макар и в друг тим.
Трябват ни играчи с постоянно влияние и без сривове в представянето.
Само от Слави ( е, и Хубчев де ) зависи, дали ще го запомним като постоянна величина в Левски.
-
Нема сЪ притесняваш, тепърва започвам и всички са на мерника подред, все пак Пеевски ми плаща по 1 000 лв. на месец да храча.metodito написа:Давай, брат, и ти можеш повече.

- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Кажи и на мен да го ева, гУаден останах.
[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Нема сЪ притесняваш, тепърва започвам и всички са на мерника подред, все пак Пеевски ми плаща по 1 000 лв. на месец да храча.metodito написа:Давай, брат, и ти можеш повече.
Кажи и на мен да го ева, гУаден останах.

Вълчан написа:Аз пък искам да отиде навън и да останат феновете със прекрасни чувства към него.А не на 3-5 кръг да го освиркват и псуват.Това феновете го умеят великолепно.Все пак и малко пари да направи а не както до преди година за смешна заплата.Факт е наистина че носи отбора на гърба си във много срещи.Ако остане във клуба ще е добре в предвид липсата на какъвто и да е друг нападател.
Недей така, че форумните лелички ще превъртят подфорума от рев.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:Вълчан написа:Аз пък искам да отиде навън и да останат феновете със прекрасни чувства към него.А не на 3-5 кръг да го освиркват и псуват.Това феновете го умеят великолепно.Все пак и малко пари да направи а не както до преди година за смешна заплата.Факт е наистина че носи отбора на гърба си във много срещи.Ако остане във клуба ще е добре в предвид липсата на какъвто и да е друг нападател.
Недей така, че форумните лелички ще превъртят подфорума от рев.
Много си зле, Саше.
- Странджата
- Контакти:
Чудна работа - как пък ни един не написа, че сезонът на Костов нищо не означава, както и това, че е станал баща е афиф работа, защото има щерка. Да му е жива и здрава, ама ние искаме повече самоотдаденост - искаме най-малко близначета-юначета☺☺☺