След като днес ЦСКА-София се класира е ясно,че в два мача на 1\2 финал и финал в София,те са носители на Купата.Дано Илиян проумее,че не бива да разхвърля силите на отбора.Те са лимитирани все пак.Да отбиват номера за Купата и да хвърлят всичко в борбата за 4-то място.Това е реална цел.Мачът с Левски е по-важен.Ботев да ходят да си блъскат главата за финал в София срещу софийски отбор.
Илияне,бъди мъдър!
ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.04 / 17:30
Не унивайте бе, хора! Ние сме Левски европейски, морето ни е до колене, отиваме за победа! Онея се бутат и ръгат, финеса е наша страна.
Сърце, душа....... за Левски София
action66 ти си егати песимиста, забелязал съм че винаги си пораженчески настроен и винаги подценяваш нашите моряци. Илиян да отпишел купата, щели сме да паднем, слаби сме били, футболистите нямали качества. Пълни глупости, отборите са доста равностойни и обикновенно побуждава този който иска повече да победи, така че да се надъхват за победа всеки мач и за се борят до последно за победата. Щели да се изморят, нали това им е работата имат да играят мач през три дни, това за тренирани хора професионалисти не е никакъв проблем, може да послужи само за оправдание след мача.
Моята прогноза е победа за Черно море.
Моята прогноза е победа за Черно море.
Аз съм почти сигурен, че няма да загубим мача у дома срещу Левски. Дори си мисля, че отново ще го вземем, но нека първо отмине двубоя за купата в Пловдив днес. Надявам се да няма контузии и фатални картони. Ще е супер също да победим Ботев (ако може без продължения
), не само за да продължим напред за купата, но и за самочувствие срещу сините после. Ако играем играта си от последно време и не сме с осакатен състав нещо (недай си Боже) - смятам, че можем да победим макар и трудно Левски в неделя. 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Аз мисля, че ще бием морето... те сега си викат, че едва докарахме равен с Ботев като домакин с човек повече и с дузпа и ще подценят ситуацията. А на нашите се надявам да им се обясни в кой гранд се намират и да се стегнат.
Само Левски!
Само Левски!
-
- Контакти:
[offtopic]Тук освен "само Левски" друго може ли да се пише? Не съм виждал по-инфантилно поведение.
В такъв случай прогнозата ми за мача е твърда двойка. То това не е форум. Детска градина и в унисон с детските правила и прогнозата.[/offtopic]
В такъв случай прогнозата ми за мача е твърда двойка. То това не е форум. Детска градина и в унисон с детските правила и прогнозата.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
- mistreated
- Контакти:
CaMo_CuHuTe написа:Аз мисля, че ще бием морето... те сега си викат, че едва докарахме равен с Ботев като домакин с човек повече и с дузпа и ще подценят ситуацията. А на нашите се надявам да им се обясни в кой гранд се намират и да се стегнат.
Само Левски!
То ако ставаше само с обяснения...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- modor
- Контакти:
Непринуден написа:[offtopic]Тук освен "само Левски" друго може ли да се пише? Не съм виждал по-инфантилно поведение.
[offtopic]Както можеш да пишеш.... Така можеш и да четеш. Темата е за мача между Черно море и Левски. Ти ми пишеш за ЦСКА-София.....[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
[offtopic]......и за Лудогорец и за Левски и за първенството и за купата......мислех, че имате нещо общо с България, с трите най-добри отбора и т.н.
Разбрах те де. Само за Левски и само хубаво. Всичко друго под ножа.[/offtopic]
Разбрах те де. Само за Левски и само хубаво. Всичко друго под ножа.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
- Air_Smuggler_FU
Морето явно срещу нас си "осмислят сезона", отстраниха ни с дузпи, сега си вкараха ЕДНА....една, ама героична... Да ги пита човек за кво им беше нужно да се напъват предишния мач, ама аре.
Нещо като да "сразиш" Гранд като Монтана и след това да "дадеш всичко от себе си" и... да паднеш от Вадуц......
Гнусно, гнусно, ама май наистина на В. Божков му натресоха грижата за отбора.

Нещо като да "сразиш" Гранд като Монтана и след това да "дадеш всичко от себе си" и... да паднеш от Вадуц......

Гнусно, гнусно, ама май наистина на В. Божков му натресоха грижата за отбора.