ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

1
103
42%
Х
41
17%
2
104
42%

Общо гласове: 248

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.04 / 17:30

Мнениеот action66 » 03 апр 2019 23:50

След като днес ЦСКА-София се класира е ясно,че в два мача на 1\2 финал и финал в София,те са носители на Купата.Дано Илиян проумее,че не бива да разхвърля силите на отбора.Те са лимитирани все пак.Да отбиват номера за Купата и да хвърлят всичко в борбата за 4-то място.Това е реална цел.Мачът с Левски е по-важен.Ботев да ходят да си блъскат главата за финал в София срещу софийски отбор.
Илияне,бъди мъдър!

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 03 апр 2019 23:54

Не унивайте бе, хора! Ние сме Левски европейски, морето ни е до колене, отиваме за победа! Онея се бутат и ръгат, финеса е наша страна.
Сърце, душа....... за Левски София

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 04 апр 2019 00:03

action66 ти си егати песимиста, забелязал съм че винаги си пораженчески настроен и винаги подценяваш нашите моряци. Илиян да отпишел купата, щели сме да паднем, слаби сме били, футболистите нямали качества. Пълни глупости, отборите са доста равностойни и обикновенно побуждава този който иска повече да победи, така че да се надъхват за победа всеки мач и за се борят до последно за победата. Щели да се изморят, нали това им е работата имат да играят мач през три дни, това за тренирани хора професионалисти не е никакъв проблем, може да послужи само за оправдание след мача.
Моята прогноза е победа за Черно море.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 апр 2019 09:41

Аз съм почти сигурен, че няма да загубим мача у дома срещу Левски. Дори си мисля, че отново ще го вземем, но нека първо отмине двубоя за купата в Пловдив днес. Надявам се да няма контузии и фатални картони. Ще е супер също да победим Ботев (ако може без продължения ;) ), не само за да продължим напред за купата, но и за самочувствие срещу сините после. Ако играем играта си от последно време и не сме с осакатен състав нещо (недай си Боже) - смятам, че можем да победим макар и трудно Левски в неделя. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 04 апр 2019 10:28

Аз мисля, че ще бием морето... те сега си викат, че едва докарахме равен с Ботев като домакин с човек повече и с дузпа и ще подценят ситуацията. А на нашите се надявам да им се обясни в кой гранд се намират и да се стегнат.
Само Левски!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 апр 2019 10:37

[offtopic]Тук освен "само Левски" друго може ли да се пише? Не съм виждал по-инфантилно поведение.

В такъв случай прогнозата ми за мача е твърда двойка. То това не е форум. Детска градина и в унисон с детските правила и прогнозата.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2019 10:39

CaMo_CuHuTe написа:Аз мисля, че ще бием морето... те сега си викат, че едва докарахме равен с Ботев като домакин с човек повече и с дузпа и ще подценят ситуацията. А на нашите се надявам да им се обясни в кой гранд се намират и да се стегнат.
Само Левски!

То ако ставаше само с обяснения...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 апр 2019 10:59

Непринуден написа:[offtopic]Тук освен "само Левски" друго може ли да се пише? Не съм виждал по-инфантилно поведение.

В такъв случай прогнозата ми за мача е твърда двойка. То това не е форум. Детска градина и в унисон с детските правила и прогнозата.[/offtopic]

[offtopic]Както можеш да пишеш.... Така можеш и да четеш. Темата е за мача между Черно море и Левски. Ти ми пишеш за ЦСКА-София.....[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 апр 2019 11:02

[offtopic]......и за Лудогорец и за Левски и за първенството и за купата......мислех, че имате нещо общо с България, с трите най-добри отбора и т.н.

Разбрах те де. Само за Левски и само хубаво. Всичко друго под ножа.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 04 апр 2019 22:38

Морето явно срещу нас си "осмислят сезона", отстраниха ни с дузпи, сега си вкараха ЕДНА....една, ама героична... Да ги пита човек за кво им беше нужно да се напъват предишния мач, ама аре. :lol:

Нещо като да "сразиш" Гранд като Монтана и след това да "дадеш всичко от себе си" и... да паднеш от Вадуц...... :)

Гнусно, гнусно, ама май наистина на В. Божков му натресоха грижата за отбора.

Върни се в “Левски”