bilyaletdinov написа:Дерменджиев, Стоев и Стоилов колко трофея имат извън Лудогорец/Левски? Някакви успехи в Европа с други наши отбори? Мъри е най-добрия в България, ама се провали доволно с една от най-скъпите селекции в България в Коматево. Какви успехи имаше Стоев преди Лудогорец? А след Лудогорец? Говорим наизуст и плюем.
Киров, ако иде в Разград няма да стане шампион ли? Аре стига глупости. Самият факт, че печели трофеи и играе добре в Европа с играчи, които в точно този форум се имат за параолимпийци е показателен.
Добре, така да бъде. Затапи ме, разби ме с аргументи, направи ме на пух и прах с доказателствата си и аз нямам друг избор освен да се преклоня пред безмилостните факти, които си изложил и покорно да сведа главица от срам.

Да преперем червеното килимче и да почваме да ухажваме Киров, щото има две купи, едната от които ... , който е гледал оня финал с каузата ще си подбере какво да сложи в многоточието. Но да, така е, Киров ще изстреля Левски в непокорени футболни висини. Той е класа над недоказания Мъри и над прехваления Стойчо, който не взе нищичко с галактическите тимове на Монтана и Миньор Перник. Дерменджиев и той така - от оная селекция на Сливен се очакваше поне участие в групите на Купата на УЕФА, ама ей го - некадърна работа.