Павел Колев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Павел Колев

Мнениеот W84me » 21 фев 2019 10:34

peliforewer написа:Не ми е работа да ви се меся, само ще поправя един колега, Павел Колев когато положението беше безнадеждно си би камшика, завърна се когато Божков го направи надеждно.

С чужда пита помен прави. И аз мога да платя 3 милиона, ако ми дадат парите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 21 фев 2019 10:34

Павел Колев е много добър ход на Божков, а след като самият Божков е взел Дерменджиев значи наистина лично той се е заел с Левски, което е прекрасно.
Най-важното нещо, което Колев прави засега е, че започна се разплащане към всички кредитори и задълженията се плащат и погасяват нещо, което Русев и Краси усмивката лъжеха, че правят, а не са го правили от както а стъпили в Левски.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 фев 2019 10:38

W84me написа:
peliforewer написа:Не ми е работа да ви се меся, само ще поправя един колега, Павел Колев когато положението беше безнадеждно си би камшика, завърна се когато Божков го направи надеждно.

А защо трябва да отиде да работи на място, на което собственикът не може да му даде никакви гаранции за дългосрочно развитие на клуба и че няма да може да си развива идеите? :? Не е той милионерът, който да спасява положението със свои пари. Той е човек, който може да управлява нечий пари и да изгради правилна структура и управление на клуба... Не знам какво точно искате да кажете.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 21 фев 2019 10:56

На мен Павел Колев ми е съмнителен и не ми харесва. Не само за това, че първо каза, че няма да идва а после дойде уж назначен от Божков, но се оказва, че е бил назначен от Спас...
Ето и вчера - защо трябваше да казва, че не сме плащали от както Спас ни е станал собственик? Това най-вероятно не е истина, защото най-малкото нямаше да ни издадат лиценз а самия той е бил в БФС и трябва да е знаел. Да не говорим, че участва в схемите с тирето за да почнат от първа лига...
Последна промяна от CaMo_CuHuTe на 21 фев 2019 11:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 фев 2019 11:10

specter написа:
W84me написа:

А защо трябва да отиде да работи на място, на което собственикът не може да му даде никакви гаранции за дългосрочно развитие на клуба и че няма да може да си развива идеите? :? Не е той милионерът, който да спасява положението със свои пари. Той е човек, който може да управлява нечий пари и да изгради правилна структура и управление на клуба... Не знам какво точно искате да кажете.

Колегата, макар и от другия лагер го е казал много точно, какво точно не разбра? Визираше изказването на друг колега, че перуканската секретарка заслужавала уважение, че се захванал с Левски когато сме били в безнадеждна ситуация. Което очевидно не е така. Защото отказа на Русев, а вече когато ситуацията се промени прие да работи. Тва се имаше предвид. Друг е въпрос, че и ситуацията не е такава каквато се представя, но това ще се разбере съвсем скоро.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 фев 2019 11:11

CaMo_CuHuTe написа:Ето и вчера - защо трябваше да казва, че не сме плащали от както Спас ни е станал собственик? Това най-вероятно не е истина, защото най-малкото нямаше да ни издадат лиценз а самия той е бил в БФС и трябва да е знаел.

И как да не е истина, вие що сте толкова заблудени не разбирам? Поне задълженията към НАП се виждат от отчетите, направете си труда и ги погледнете. Ако не ги разбирате, накарайте някой да ви обясни, но не твърдете, че не е истина! Това, че БФС дава лиценз с такива задължения е съвсем друг въпрос.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2019 11:50

koisa написа:Напротив, има голямо значение точната цифра на задълженията и истината за тях. Защото Срачо казваше, че погасява задължения и уж почвали да се стопяват, но всъщност е станало обратното. Дори се оказва, че са лъгали пред УЕФА.
Усмивката е Красимир Иванов.
Преди два дни Колев го каза, че няма кой да дойде и да изсипе куфарите с пари... Така, че едва ли се очаква Божков като идиот да извади всичките пари. Но ето, че за 10 дни е платил над 3 млн. и предстоят още плащания, за да не останем без лиценз.
Към момента поне се върши нещо, докато Срасчо изкупуваше телекоми, но пари за заплатите на играчите, които е довел не искаше да извади.

Тоя ''Срасчо'' нали сега ще опрощава(т.е. ще е на минус....) едни 15 милиона? :roll: Или нещо бъркам.
Срасчо е на минус,сега Божков е на минус 3 000 000,а минусите винаги тежат да знаеш.Това за мене е изкуствено издържане на клуб. Всички са така без май Лудогорец.
Иначе горе се коментира ПК.Не знам какъв ви е проблема,аз ако съм на мястото на ПК и аз щях да откажа и после да се върна.Нали той е работник...иска да работи в нормална атмосфера.Нормална реакция от негова страна.
Последна промяна от delqnski47 на 21 фев 2019 11:52, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 фев 2019 11:52

delqnski47 написа:Срасчо е на минус,сега Божков е на минус 3 000 000,а минусите винаги тежат да знаеш.Това за мене е изкуствено издържане на клуб. Всички са така без май Лудогорец.
Иначе горе се коментира ПК.Не знам какъв ви е проблема,аз ако съм на мястото на ПК пак щях да откажа и после да се върна.Нормална реакция от негова страна.

Ама айде стига с тая мантра, на минус Спас никога няма да бъде :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 21 фев 2019 11:52

mistreated написа:
CaMo_CuHuTe написа:Ето и вчера - защо трябваше да казва, че не сме плащали от както Спас ни е станал собственик? Това най-вероятно не е истина, защото най-малкото нямаше да ни издадат лиценз а самия той е бил в БФС и трябва да е знаел.

И как да не е истина, вие що сте толкова заблудени не разбирам? Поне задълженията към НАП се виждат от отчетите, направете си труда и ги погледнете. Ако не ги разбирате, накарайте някой да ви обясни, но не твърдете, че не е истина! Това, че БФС дава лиценз с такива задължения е съвсем друг въпрос.

БФС най-вераятно е давало лиценз на база документи с невярно съдържание :lol: :lol: То щом пред УЕФА номерът минава с една мижава глоба за БФБ сигурно и една почерпка е била достатъчна :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2019 11:54

W84me написа:
delqnski47 написа:Срасчо е на минус,сега Божков е на минус 3 000 000,а минусите винаги тежат да знаеш.Това за мене е изкуствено издържане на клуб. Всички са така без май Лудогорец.
Иначе горе се коментира ПК.Не знам какъв ви е проблема,аз ако съм на мястото на ПК пак щях да откажа и после да се върна.Нормална реакция от негова страна.

Ама айде стига с тая мантра, на минус Спас никога няма да бъде :mrgreen: :mrgreen:

Той може да е на плюс някъде другаде,но за ''Левски'' хич не съм убеден.Какво е генерирал ''Левски'' като успех,приход и т.н. без реклами и спонсори като клуб!?Всичко това е изкуствено пак казвам.Лошото е,че всички са така.Без Гела.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”