Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Витоша
25
16%
Равен
26
16%
Победа за Левски
109
68%

Общо гласове: 160

Вълчан

Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 17:00

Мнениеот Вълчан » 18 фев 2019 21:46

Serafim написа:
metodito написа:Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.

В какъв смисъл е разменил местата на Горанов и Цветкович?
Божинов наистина нямаше смисъл да почва титуляр. Още към 35-та минута бе препотен и пребледнял.

Кои по дяволите му намекна на треньора да започва със Божинов.Да се лишиш от голмаистора си и да заложиш на новак дърт си е простотия.Божи гол трябва да се бори за титуляр......освен ако не са решили даго продадът след първенството и да вземат нещо от него еи така на бафта.....

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 18 фев 2019 21:52

metodito написа:
Serafim написа:
metodito написа:Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.

Божинов наистина нямаше смисъл да почва титуляр. Още към 35-та минута бе препотен и пребледнял.

Първото не започнаха ли с разменени места или аз нещо съм се омотал? С ляво и дясно се караме от време на време. :)

Надявай се да не заиграем с обърнати бекове :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 22:07

Вълчан написа:Кои по дяволите му намекна на треньора да започва със Божинов.Да се лишиш от голмаистора си и да заложиш на новак дърт си е простотия.Божи гол трябва да се бори за титуляр......освен ако не са решили даго продадът след първенството и да вземат нещо от него еи така на бафта.....

Кой ще вземе 33 годишен нападател, приключил с футбола? Павел Колев взе Божинов и той го сложи титуляр в тоя мач, друго обяснение нямам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 фев 2019 22:13

Странна работа.....със 1 мач подготовка и аиде титуляр и то срещу Локо.Трябваше сега срещу Витоша да го пробват....

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 фев 2019 23:18

favaca8888 написа:1-0

Феновете на Локо да не сте се преориентирали към Витоша? :mrgreen:

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 19 фев 2019 09:00

metodito написа:Между другото, надявам се с този и с Локото, Давид да разубеди много фенове как не мислил за "Левски" вече. Лично на мен, след лятото Давид много ще ми липсва. С Локото изнасяше топката много добре с мощната си крачка, а и направи головата асистенция. Сега, дали беше нарочно или не, все си е асистенция. Заслужаваше да вкара и гол, но не би. Рейш казва, че титулярната му позиция е центр. защитник, но на мен ми харесва само като ДХ. Като защитник е тромав, неориентиран. Добре се позиционира обаче при статични. Въобще, научен футболист, но предпочитам да е партнер на Тиам.

Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.

Рейш изигра изключително слаб мач - взимаха му всяка висока топка, минаваха го ек на ек, правеше фалове отзад. като цяло - пълна трагедия. За жалост това му е пореден слаб мач, като се почне от края на миналата година... Покрай него падна и значително формата на Яблонски... Като ДХ ще е още по-зле, там техниката и повратливостта са от значение, не знам как реши, че е "научен футболист" при положение, че има едно силно включване срещу Лудогорец и 1 мач с гол като ДХ.
Доста слаб и не помага с нищо на Левски, дано ме разубеди.

Какво имаш в предвид за смяна на местата на Цвятко и Горанов? Нещо пак май се обърка...

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2019 09:12

csimoen2 написа:
metodito написа:Между другото, надявам се с този и с Локото, Давид да разубеди много фенове как не мислил за "Левски" вече. Лично на мен, след лятото Давид много ще ми липсва. С Локото изнасяше топката много добре с мощната си крачка, а и направи головата асистенция. Сега, дали беше нарочно или не, все си е асистенция. Заслужаваше да вкара и гол, но не би. Рейш казва, че титулярната му позиция е центр. защитник, но на мен ми харесва само като ДХ. Като защитник е тромав, неориентиран. Добре се позиционира обаче при статични. Въобще, научен футболист, но предпочитам да е партнер на Тиам.

Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.

Рейш изигра изключително слаб мач - взимаха му всяка висока топка, минаваха го ек на ек, правеше фалове отзад. като цяло - пълна трагедия. За жалост това му е пореден слаб мач, като се почне от края на миналата година... Покрай него падна и значително формата на Яблонски... Като ДХ ще е още по-зле, там техниката и повратливостта са от значение, не знам как реши, че е "научен футболист" при положение, че има едно силно включване срещу Лудогорец и 1 мач с гол като ДХ.
Доста слаб и не помага с нищо на Левски, дано ме разубеди.

Какво имаш в предвид за смяна на местата на Цвятко и Горанов? Нещо пак май се обърка...

За последното - да.
За първото - когато е до Тиам, двамата се представят много добре.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2019 09:13

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:

Първото не започнаха ли с разменени места или аз нещо съм се омотал? С ляво и дясно се караме от време на време. :)

Не, не са. Объркал си се.

ОК, прекалил съм с...

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2019 09:16

Вълчан написа:
Serafim написа:

Кои по дяволите му намекна на треньора да започва със Божинов.Да се лишиш от голмаистора си и да заложиш на новак дърт си е простотия.Божи гол трябва да се бори за титуляр......освен ако не са решили даго продадът след първенството и да вземат нещо от него еи така на бафта.....

Кой знае?! Аз се надявах да ги видим заедно. Предполагам, че и с "Витоша" няма да ги видим заедно.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 19 фев 2019 09:18

Полека лека ще станат нещата и от нас феновете се иска да подкрепяме Левски и да имаме търпение ! Васил Божков знае как да направи успешен Левски !!!

Върни се в “Левски”