metodito написа:Между другото, надявам се с този и с Локото, Давид да разубеди много фенове как не мислил за "Левски" вече. Лично на мен, след лятото Давид много ще ми липсва. С Локото изнасяше топката много добре с мощната си крачка, а и направи головата асистенция. Сега, дали беше нарочно или не, все си е асистенция. Заслужаваше да вкара и гол, но не би. Рейш казва, че титулярната му позиция е центр. защитник, но на мен ми харесва само като ДХ. Като защитник е тромав, неориентиран. Добре се позиционира обаче при статични. Въобще, научен футболист, но предпочитам да е партнер на Тиам.
Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.
Рейш изигра изключително слаб мач - взимаха му всяка висока топка, минаваха го ек на ек, правеше фалове отзад. като цяло - пълна трагедия. За жалост това му е пореден слаб мач, като се почне от края на миналата година... Покрай него падна и значително формата на Яблонски... Като ДХ ще е още по-зле, там техниката и повратливостта са от значение, не знам как реши, че е "научен футболист" при положение, че има едно силно включване срещу Лудогорец и 1 мач с гол като ДХ.
Доста слаб и не помага с нищо на Левски, дано ме разубеди.
Какво имаш в предвид за смяна на местата на Цвятко и Горанов? Нещо пак май се обърка...