ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 12:03

metodito написа:
Еми, при нас всичко зависи от избор на титулярен състав. "6-0" в някой друг свят. Ще ти припомня обаче нещо, което посочих тук на няколко пъти. Миналият сезон следих словашкото (откакто играхме с Търнава, ми станаха любопитни) чат-пат. Вашият треньор стана шампион по много интересен начин. Падна от преките си конкуренти (включително пое една шестичка, май) Жилина и Слован, но победи другите. Жилина и Слован пък се издъниха с тях, и така тоя със смешното име стана шампион без да е бил конкурентите. Ерго, стискай палци да паднете. :lol:

А споделяш ли мнението,че сте от класата на Жилина и Слован,защото и тва е важно... :lol: Принципно Лц в Разград ни счупиха,но накрая беше само 1:0.1:0 си е 1:0,а те са една класа над останалите.Мани го класирането сега.Казвам ти го,щот ние вече играхме с тях,а моето мнение че с вас сега сме на едно ниво докато преди ви броях за аутсайдери в мачовете,но последната година и нещо силите значително се изравниха,което е супер.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

LEVSKAR57
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот LEVSKAR57 » 26 сеп 2018 12:15

А клубовете и феновете защо не излезнат с позиция срещу тази простотия в деня на мача да не се продават билети, в което няма абсолютно никакъв смисъл. Така или иначе "хулиганите", разбирай 50-на човека и водачите им Младежа и Кюстендилеца/Животното и в двата сектора са под контрол(парите) на политически групи и се използват от тях в различни мероприятия, тях няма да ги махнат от стадиона. Тука само овцеее ли са останали - обират банка, застрахователна компания, вдигат цени, електродружество "се купува" от някаква си Гинка и постоянно е мълчанието на агнетата в тая изтъкана от корупция и беззаконие държава. :evil:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 сеп 2018 12:20

delqnski47 написа:А споделяш ли мнението,че сте от класата на Жилина и Слован,защото и тва е важно... :lol:

Класа? Явно не си ги гледал тея наскоро. Ако излезем с точните хора, ви качваме на разлика. Но по-скоро Слави да излезе с БББ и мача да е под 2.5. От нас зависи с колко ще паднете.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 26 сеп 2018 12:20

Serafim написа:Бавно и трудно влизаме в мачовете, предполагам сърбо-англичанина, с испанска фамилия, ще се опита да се възползва от това и да се хвърлят с много скорост в атаките и без бавене на топката в първите 15 минути, докато ние сигурно ще се опитаме да убием темпото. Дано не допуснем ранен гол, това ще ни обърне каруцата.

То това е тактиката на оригинал чорба,а след това и на гмо за последните 10+ мача общо.Смятай какви "треньори" имахме щом никой не разгада тактиката на треньорите им с изключение на Роси в някои от мачовете през миналия сезон.Струва ми се обаче,че сърбо-англичанина им е по-страхлив и обича да си подсигурява нещата бавно и методично.Аз очаквам някакъв тъп Х 0:0 или 1:1 за да няма драми поне до НГ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 12:54

metodito написа:
delqnski47 написа:А споделяш ли мнението,че сте от класата на Жилина и Слован,защото и тва е важно... :lol:

Ако излезем с точните хора, ви качваме на разлика.

Ще е нещо наистина интересно и необичайно в последно време. 8-) (която и статистика да вземем,те са много сега,дет се вика)Да разбирам,че сте едно ниво над Слован,макар че тея пичове поне стигнаха до 3 кръг в ЛЕ сега.Както и да е де,приемаме,защото ти си ги следял.Добре.А споделяш ли мнението,че единиците на отбора,коiто НЕМ е водил там са по-силни от сегашните,които има тук или обратното?Щот и тва е важно,когато правим сравнения.Благодаря ти предварително за анализа.Много ми е интересно.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 сеп 2018 13:09

delqnski47 написа:
metodito написа:

Ако излезем с точните хора, ви качваме на разлика.

Ще е нещо наистина интересно и необичайно в последно време. 8-) (която и статистика да вземем,те са много сега,дет се вика)Да разбирам,че сте едно ниво над Слован,макар че тея пичове поне стигнаха до 3 кръг в ЛЕ сега.Както и да е де,приемаме,защото ти си ги следял.Добре.А споделяш ли мнението,че единиците на отбора,коiто НЕМ е водил там са по-силни от сегашните,които има тук или обратното?Щот и тва е важно,когато правим сравнения.Благодаря ти предварително за анализа.Много ми е интересно.

Е, аз казах, че ги следях чат-пат. Според мен сегашният отбор на Търнава е по-силен от онзи. Но пък съм сигурен, че в България разполага с повече ресурси. Абе, не знам. Ще излезе, че словашкия клубен футбол е много по-напред от нашия. Тренчин, Слован и ДАК направиха много прилично представяне, а Търнава отстраниха Легия, Аустрия Виена, Олимпия, и без малко и Цървена Звезда. И това без една гора негра, бразилци и не знам какви.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 13:16

metodito написа:
Е, аз казах, че ги следях чат-пат. Според мен сегашният отбор на Търнава е по-силен от онзи. Но пък съм сигурен, че в България разполага с повече ресурси. Абе, не знам. Ще излезе, че словашкия клубен футбол е много по-напред от нашия. Тренчин, Слован и ДАК направиха много прилично представяне, а Търнава отстраниха Легия, Аустрия Виена, Олимпия, и без малко и Цървена Звезда.

:lol: Да,разбирам,разбирам.Ама нали каза,че НЕМ бил станал шампион,щот не бил преките конкуренти и от там разбрах,че прогнозата ти с ''разлика'' е една от тея причини.Но когато правиш прогнози,които не са ''фенски'' трябва да си наясно,че ПЪРВО там е коренно различно първенство и ,например,изобщо не се знае дали сте от класата на Слован,които,апропо,имат Купа на Словакия миналия сезон :lol: (направих справка) и стигнаха една идея по-далеч от вас в ЛЕ и ВТОРО не се знае дали нашият отбор не е по-силен от този,който той е водил(или обратното).Тъй че да изкарваш като причина горната да биете с ''разлика'' е малко неправилно. :lol: Но тва си е мое мнение.Нещо друго тряя изтъкнеш като причина според мене.Аз горе направих кратък анализ на нашите,дадох и минуси.За вас какво можеш да кажеш?Вие минуси имате ли или нямате?
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 сеп 2018 13:18

delqnski47 написа:
metodito написа:
Е, аз казах, че ги следях чат-пат. Според мен сегашният отбор на Търнава е по-силен от онзи. Но пък съм сигурен, че в България разполага с повече ресурси. Абе, не знам. Ще излезе, че словашкия клубен футбол е много по-напред от нашия. Тренчин, Слован и ДАК направиха много прилично представяне, а Търнава отстраниха Легия, Аустрия Виена, Олимпия, и без малко и Цървена Звезда.

:lol: Да,разбирам,разбирам.Ама нали каза,че НЕМ бил станал шампион,щот не бил преките конкуренти и от там разбрах,че прогнозата ти с ''разлика'' е една от тея причини.Но когато правиш прогнози,които не са ''фенски'' трябва да си наясно,че ПЪРВО там е коренно различно първенство и ,например,изобщо не се знае дали сте от класата на Слован,които,апропо,имат Купа на Словакия миналия сезон :lol: (направих справка) и стигнаха една идея по-далеч от вас в ЛЕ и ВТОРО не се знае дали нашият отбор не е по-силен от този,който той е водил(или обратното).Тъй че да изкарваш като причина горната да биете с ''разлика'' е малко неправилно. :lol: Но тва си е мое мнение.Нещо друго тряя изтъкнеш като причина според мене.Аз горе направих кратък анализ на нашите,дадох и минуси.За вас какво можеш да кажеш?Вие минуси имате ли или нямате?

БББ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 13:19

Аз,например,мога да изтъкна Обертан като по-добър от Тиаго.Ма за друга позиция,която да доминирате и то с ''разлика'' ,много много не се сещам.Ако ми помогнеш,разбира се,ще е чудесно.
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2018 13:27

delqnski47 написа:Аз,например,мога да изтъкна Обертан като по-добър от Тиаго.Ма за друга позиция,която да доминирате и то с ''разлика'' ,много много не се сещам.Ако ми помогнеш,разбира се,ще е чудесно.

Чини ми се, че Холмар/Яблонски са по-добри от клекопикаещото ви миналогодишно капитанче, но това ми мнение е малко субективно, признавам. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”