ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00

Мнениеот metodito » 18 сеп 2018 06:54

ChuckNorris написа:Някой между Белмонт, Буш и Белаид помирише ли терен, значи може вярно и да му редят състава на Стоянович.

Доста е смущаващо, защото и при Роси имаше подобни странности. Но не знаем клаузите на договорите им. За мен, Белаид да е титуляр за сметка на Давид е просто скандално! Освен Давид да не е напълно възстановен? Не им е за пръв път на лекарския щаб да пускат невъзстановен от лазарета. Но пък защо е на пейката?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 сеп 2018 06:59

Kris_men2000 написа:
specter написа:
Kris_men2000 написа:Мача е 1:0 за нас с триста мъки.Ние не сме нищо повече от останалите отбори. Всички сме на едно ниво.Мача с Локото го доказа.Няма Паулиньо няма Маулиньо всички са един дол дренки.Какво е повече Паулиньо от другите крила на другите отбори.Нищо.Само , че знае един два финта повече и по някога му връзва.Хванат ли го изкъсо и умира.толкова му е футбола.И не говоря само за него а за всичките тъй наречени звезди на Левски който ги издигаме до небесата като , че ли са Роналдовци.
Това е истината.

Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време. :([/

Не критикувам отбора ,не хуля никого.Просто казвам истинската действителност.Какво лошо съм казал.Знам ,че Левски ще загуби някъде , знам , че това няма да е последната загуба.Но не там е въпроса.Много ги възхвалихме нашите играчи а в действителност не са показали абсолютно нищо.Това е.Просто малко по скромно с възхвалите.Истината е в Евро турнирите и местните дербита.Там ще видим колко са велики нашите засега прехвалени звезди.

Паулиньо, Давид, Холмар, "нищо"? Не си сериозен, нали? А Габи?
Последна промяна от metodito на 18 сеп 2018 07:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 18 сеп 2018 06:59

Дано не съм прав, но очаквам спускане по пързалката.От видяното последните мачове, въпреки победите, аз не видях някакво развитие в положителна посока.Нито сме станали по-бързи, нито по-комбинативни, нито по-резултатни, нито влизаме здраво в мачове, в които трябва и битка.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 18 сеп 2018 07:40

това да пускаш белаид вместо Яблонски е скандално, да пускаш белмонт всеки мач е скандално , като имаш и Нашименто и Рейаш като опции, да пускаш най слабият нападател буш също. Още като видях състава на Левски срещу Локо Пд знаех, че ще паднем така и стана. Сега очаквам отново да пусне някой от тримата титуляр и няма да спра да се хиля. Ненормална работа е това. Сбъркана работа. Между другото за такова изказване на кабрал, че никой не очаква да бием всеки път - това да го каже пред феновете които дават всичко да пътуват за всеки мач на отбора и да видим какво ще му се случи. Треньора да помисли защо не може да комплектова отбора и защо не може да мотивира и нахъса футболистите. И на мен ми е странно.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 сеп 2018 07:48

А може тези футболисти да не са възстановени напълно. Ти какво искаш да се контузат ли? Да стане като с Павката.... И после първи ще дойдеш да мрънкаш.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 сеп 2018 08:50

modor написа:А може тези футболисти да не са възстановени напълно. Ти какво искаш да се контузат ли? Да стане като с Павката.... И после първи ще дойдеш да мрънкаш.

Те ако не бяха възстановени напълно нямаше да играят в контролата с Радник. Стоянович каза, че просто не е искал да пипа състава, който досега биеше наред. Явно от другия мач ще има промени.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2018 10:45

Понеже Стоянович каза, че не правел промени в печелещ отбор, значи сега сигурно ще направи в губещия отбор!
Само се надявам да смени "правилните" хора.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 сеп 2018 11:30

Искам да отбележа културното поведение на публиката ни. Нямаше димки, бомбички, свастики, счупени седалки въпреки загубата. За псувни, закани и клетви не чух. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 сеп 2018 11:33

Загубата в Пловдив идва да покаже, че си трябват промени в стартовите 11.
А настроението ни може да се оправи с една хубава и изразителна победа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Левски”