ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) 2:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник от 18:30
Тук прогнози за резултата не са интересни. Дайте прогнози,колко хора ще има на трибуните. Да не стане като на мач Септември - Витоша - роднини и приятели.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:Тук прогнози за резултата не са интересни. Дайте прогнози,колко хора ще има на трибуните. Да не стане като на мач Септември - Витоша - роднини и приятели.
Ами вторник, мач единствено за престиж и ниски очаквания за качество - 7-8 хиляди максимум. Като левскарите ще бъдат не повече от 3 хил.
Ако бяхме взели купата, тогава нещата биха изглеждали съвсем, съвсем различно.
Очаквам Янев да се напъне да се доказва, че става за нещо повече от временно изпълняващ. С тоя осакатен състав на Левски може и да му се получи.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Само най-големите баламурници ще идат на тоя мач, не за друго, а за да се подиграват на съперника
Не мисля даже да ги гледам по телевизията.

Не мисля даже да ги гледам по телевизията.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
В последните 3 дербита отбора на Микре се разминава с разгром, а сега пък "Левски" остана без защита, голям късмет имат в тези мачове оранжевите. Все пак, ако се получи с експерименталната защита, която ще играе, победа за сините 1-0, 3-0 

Минимална победа за нас, нищо че сме с резервите.
Последния мач който гледах с Тирето бе при Люпко 1-1 и сега няма да го гледам 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Сига сте ги наричали тирета - тирето е знак за нещо пропуснато. Те са или минус - минус София, или дефис - полуслети
.
Иначе този мач е без значение за никого - какво доживяхме

Иначе този мач е без значение за никого - какво доживяхме

Не мога да повярвам какво е това примиренческо настроение за поражение, което е обзело синия подфорум. Такова чудо аз не помня откакто съм регистриран тук.
Мен лично оранжевите не ме притесняват изобщо, ако и да играем без 3/4 от титулярната си защита. Имаме си треньорски щаб, ще измислят как да закърпят положението. То ако не можем да се оправим в тази ситуация, какви претенции имаме да сме голям отбор, хеле пък и да играем в Европа лятото.
Иначе ми се иска да погледаме един голов трилър, защото по всичко личи, че ударните офанзивни футболисти и на двата отбора ще са на линия, та си мисля, че победа с 3-2, или в най-лошия за нас случай - едно голово реми 2-2, са възможни като краен резултат. Надявам се, все пак, че нашите момчета отново ще излязат мотивирани на терена, както го направиха в Разград, защото би трябвало да им е ясно, че още не сме се класирали за Европа и само от тях ще зависи дали това ще се случи. Чудо ще е, ако се съберем 7 000 - 8 000 на трибуните, особено ако вземе да запраска някой дъжд преди мача.

Мен лично оранжевите не ме притесняват изобщо, ако и да играем без 3/4 от титулярната си защита. Имаме си треньорски щаб, ще измислят как да закърпят положението. То ако не можем да се оправим в тази ситуация, какви претенции имаме да сме голям отбор, хеле пък и да играем в Европа лятото.
Иначе ми се иска да погледаме един голов трилър, защото по всичко личи, че ударните офанзивни футболисти и на двата отбора ще са на линия, та си мисля, че победа с 3-2, или в най-лошия за нас случай - едно голово реми 2-2, са възможни като краен резултат. Надявам се, все пак, че нашите момчета отново ще излязат мотивирани на терена, както го направиха в Разград, защото би трябвало да им е ясно, че още не сме се класирали за Европа и само от тях ще зависи дали това ще се случи. Чудо ще е, ако се съберем 7 000 - 8 000 на трибуните, особено ако вземе да запраска някой дъжд преди мача.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- modor
- Контакти:
TristaNNN написа:Чудо ще е, ако се съберем 7 000 - 8 000 на трибуните, особено ако вземе да запраска някой дъжд преди мача.
Дават го да превалва. Нема им стъпим!

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Cheradonna
Ние слабички,вие два пъти едно 0-1 го виждам!
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!