ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) - Събота
Папазов какъв играе, младо момче в групата, Яблонски го няма, Белаид ще ни мъчи.
Митрев, Кръстев, Ейолфсон, Белаид, Цветкович, Горанов, Фигейредо, Паулиньо, Вутов, Прохазка, Томислав Папазов, Нашименто, Панайотов, Кабрал, Гомес, Тиам, Костов, Ст. Иванов
- Kris_men2000
Предлагам точно преди началото на мача капитана да заключи жабара в тоалетната и да не го пускат цял мач.Та да излезнат момчетата спокойни и да си играят тяхната игра без да ги мъчи ония бездарник Роси.Ако мача се играе без Роси и оставят момчетата спокойно да си играят както си знаят те резултата ще е 8:0 гаранция ви давам.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
- Контакти:
Той да го заключи, ама Митрев кога ще спре да излиза за всяка топка и да се изживява като Нойер.
Абе защо мача го няма при букмейкърите?? 

LSFC 1914 написа:Warped написа:Бием. Верея е отбор пълнеж, поканен само за да може да се сформира нов шампионат специално за ЦСКА- София(София).
"Пълнеж" ама играхме дузпи с тях за бараж за ЛЕ. И то добре, че късмета беше с нас. Пророка от Римини, ако вземе точка ще е истинско чудо.
Ако ще и 20:0 да ни бият пълнеж са.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
- Контакти:
Сашо написа:Абе защо мача го няма при букмейкърите??
Може Спас да е обещал по една заплата на футболистите на Верея, че нали все имат финансови проблеми.

Сериозно, мисля си, че тоя мач ще си го вземем спокойно.
Тити Папазов не могат ли да го пуснат, за да пее и скандира. На празния стадион ще има добра акустика.

- metodito
- Контакти:
0-0 - заради празните трибуни. Глупаците ни лишиха от публика с Хайдук, а сега и с тези. Аз си мисля, че ако стадиона беше пълен с Хайдук, нямаше да е така мача. На футболистите им действат тези неща.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:0-0 - заради празните трибуни. Глупаците ни лишиха от публика с Хайдук, а сега и с тези. Аз си мисля, че ако стадиона беше пълен с Хайдук, нямаше да е така мача. На футболистите им действат тези неща.
Като играят контроли да не са пред пълни трибуни?

Там все 0-0 ли свършват?
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:metodito написа:0-0 - заради празните трибуни. Глупаците ни лишиха от публика с Хайдук, а сега и с тези. Аз си мисля, че ако стадиона беше пълен с Хайдук, нямаше да е така мача. На футболистите им действат тези неща.
Като играят контроли да не са пред пълни трибуни?![]()
Там все 0-0 ли свършват?
Ами, не знам, не съм професионален футболист. Мач без публика - да, точно като тренировка. Не помня да съм гледал мач между два отбора на празни трибуни и да са се "захапали". Едно вяло такова... Е, феновете на Хайдук не мислят като мен.