ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) - Събота от 20:00
Ами да пускат Стаси и Иво с Лц и да играят, какъв е проблемът? 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Който не може да си подреди приоритетите, накрая страда. Когато го раздаваш на два или три фронта обикновено си прецакан. Напълно подкрепям колегата синчец. Да се хвърляме срещу Лудогорец, да си хабим силите и играчите в мач, които има по голямо значение за други в първенството - това е глупост. Берое поне един път ще легне на Литекс, ще падне в Разград, а се видя, че като сме мотивирани ще ги отнасяме старозагорци и като гост. Ние ако не можем да бием отборче като Ботев за купата или изпуснем два гола аванс от "гостуване", то за какви ЕКТ ми говорите. За мен мача в събота е без значение, да пуска юношите и резервите да се обиграват, а ако постигнем победа с тях, е добре дошло. Но да се повторя, да се хвърлиш срещу Лудогорец точно в събота би било възможно да донесе много повече негативи отколкото позитиви - картони, претоварване, контузии. Накрая да не стане бием Лудогорец, а да останем четвърти в първенството и без купа. Делио Роси е тъп, но не чак толкова.
Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- сини шампиони
ChuckNorris написа:Който не може да си подреди приоритетите, накрая страда. Когато го раздаваш на два или три фронта обикновено си прецакан. Напълно подкрепям колегата синчец. Да се хвърляме срещу Лудогорец, да си хабим силите и играчите в мач, които има по голямо значение за други в първенството - това е глупост. Берое поне един път ще легне на Литекс, ще падне в Разград, а се видя, че като сме мотивирани ще ги отнасяме старозагорци и като гост. Ние ако не можем да бием отборче като Ботев за купата или изпуснем два гола аванс от "гостуване", то за какви ЕКТ ми говорите. За мен мача в събота е без значение, да пуска юношите и резервите да се обиграват, а ако постигнем победа с тях, е добре дошло. Но да се повторя, да се хвърлиш срещу Лудогорец точно в събота би било възможно да донесе много повече негативи отколкото позитиви - картони, претоварване, контузии. Накрая да не стане бием Лудогорец, а да останем четвърти в първенството и без купа. Делио Роси е тъп, но не чак толкова.
Я пак, от както се помня любимият ми отбор не си е правил тънки сметки и винаги е извличал позитиви от това.
И само Левски оле
Минимална победа за Левски.
koisa написа:Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята.
Майната му и на третото място, и на ЕКТ!
Ние не се ли научим да се готвим за определен мач и да бием в този мач, за какво да ходим в ЕКТ? Туристи?
Всичко или нищо, това е. Тръгнали сме за Купата. Или я взимаме, както се спомена вече тук = след успешен реванш с Литекс и победа на финала, или си стоим на Герена и си тренираме за следващия сезон.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- popokutepetel
- Контакти:
koisa написа:Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята.
От мача с Лудогорец не зависи много третото място. За него са важни преките двубои както и тези с Ботев и Верея. За съжаление много балъшки загубихме в Пловдив, както и прекия двубой. След първата врътка ще има известна яснота какво ще стане. Но вероятността да се хвърлим и да вземем нещо от мача в неделя е минимална. Българските отбори много рядко могат да изиграят два силни мача в рамките на седмица. А не знам как седят нещата и с картоните. Би било много тъпо да се озовем в ситуацията на ГМО-то с един куп наказани и контузени футболисти за реванша. Друг е въпросът, че едно е да се класираш на финал за купата и съвсем друго е да го спечелиш и Левски го показа на два пъти. Да се надяваме, че ако се класираме няма да правим рекорди от загуби на финал.
sin4ec написа:koisa написа:Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята.
Майната му и на третото място, и на ЕКТ!
Ние не се ли научим да се готвим за определен мач и да бием в този мач, за какво да ходим в ЕКТ? Туристи?
Всичко или нищо, това е. Тръгнали сме за Купата. Или я взимаме, както се спомена вече тук = след успешен реванш с Литекс и победа на финала, или си стоим на Герена и си тренираме за следващия сезон.
Не е точно така. Европа е важна дори да сме само за два кръга... Според мен, ако не се класираме за Европа ще стане мазало. Скъп треньор, скъпи играчи и почти никакви приходи е равно на самоубийство. Не смятам, че нашите ще жертват борбата за третото място... Да, може да се направят ротации на някои позиции, но не и генерални промени.
1/2 финала въпреки преднината от 2:0 никак не е сигурен. А на загуби на финали сме се нагледали. Поне за мен няма смисъл да жертваме всичко заради два несигурни мача.
R.I.P.
popokutepetel написа:koisa написа:Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята.
От мача с Лудогорец не зависи много третото място. За него са важни преките двубои както и тези с Ботев и Верея. За съжаление много балъшки загубихме в Пловдив, както и прекия двубой. След първата врътка ще има известна яснота какво ще стане. Но вероятността да се хвърлим и да вземем нещо от мача в неделя е минимална. Българските отбори много рядко могат да изиграят два силни мача в рамките на седмица. А не знам как седят нещата и с картоните. Би било много тъпо да се озовем в ситуацията на ГМО-то с един куп наказани и контузени футболисти за реванша. Друг е въпросът, че едно е да се класираш на финал за купата и съвсем друго е да го спечелиш и Левски го показа на два пъти. Да се надяваме, че ако се класираме няма да правим рекорди от загуби на финал.
Нямам предвид само мача с Лудогорец. Знам, че Берое и Ботев също ще губят точки от тирето и Лудогорец. Но не бива да се хвърляме през глава само за купата. Особено важно е да бием Берое, Ботев и Верея. А от тирето и Лудогорец, ако измъкнем някоя точка ще е добре дошла. Това имам предвид.
R.I.P.
Този мач ще го реши публиката.Имат ли подкрепата на пълен стадион Херо и компания са загубени.Не че Левски играе нещо по различно но ще се нахъсат и намачкат техничарите от Разград.Времето ще е чудесно така че хората могат да заповядат на Герена...