[offtopic]
Кашчей написа:Странно, човекът пише реални неща, а му се нахвърляте като лешояди. Преди 30 години имаше една изгъзица на БФС да не се дават точки при 0:0..Познай колко мача завършиха така за цял шампионат, и винаги гостите повеждаха, а домакините изравняваха, след 85-та минута. И мачовете се уговарят на ниво клубове, а "пробиването" е на нива 3-4 играча от основния състав.
Напоследък е реалност. Ти виж на стадиона какво става. Обичайният чичо почва да храчи и псува, втори му приглася, включва се трети, ама с онея псувни, дето аз се изчервявам. Храчи се най-безподобно. "Аааа, 20 лева съм дал я! Няма да играете ли? Аз вашта..."...
И преди съм го писал: българинът се превръща във все по-затъпяващо животно, мразалянко и псувняр. Ама, поне приличаме повече на премЕЕра. Прости добитъци, де едно говедо може да ги води за носа. От футбол пък отдавна никой не разбира и не иска. Ходят да си излеят помията от стомасите де са събирали цяла седмица, правейки шляпички на шефа и целия свят им е виновен, че са роби.[/offtopic]