Pragmatichen написа:Темата е пусната на 30.08, цели 8 дни преди мача.![]()
После Лудогорец не били гранд?
За мача с Верея или Пирин, имаше ли тема цели 8 дни преди мача?
Ясно е, че Левски нямат търпение да дойде този мач, защото за тях е мачът на сезона, предвид факта, че това ЦСКА не е ОНОВА ЦСКА - истинското.
Ако треньор ви беше Митов, мачът беше твърда двойка.
В момента имате качествен треньор и видимо Левски играе ДОСТА по-добре.
Според мен мачът НЯМА да е равен.
Победа за Лудогорец с 0:1 или 2:0 за Левски.
И честно казано, дано стане едно от двете, защото при Х, единственият печеливш, ще е ЦСКА.
Ще бъде смешно отбор, който е наказан за още 1 сезон от УЕФА, да става шампион и да се бори за титлата.
Освен шампионската купа, като евро участие и пари, какво би донесло това на ЦСКА, след като в турнири на УЕФА и догодина НЯМА да играят.
Дано стане хубав мач между Левски и Лудогорец, но съм 100% сигурен, че ще има ужасно много грубости, накъсана игра, нарушения, картони, контузии и т.н.
Пич, типичен дървен философ си. Прегледай какви глупости си писал и се "самоизключи завинаги". Не ми е работа да пиша в левскарския форум (освен да ги поизгавря понякога), но след като си засегнал ЦСКА, ще ти отговоря.
1. Щом казваш, че Верея не били гранд, а темата на ЦСКА-Верея е пусната доста по-отдавна и повече от 8 дни преди мача, значи твърдението ти не струва (че Лудогорец били такива).
2. Предполагам, че повечето левскари ще бъдат на стадиона да подкрепят отбора си, а не да не наслаждават на "гранда" Лудогорец.
3. Левски с Митов е побеждавал, ДОСТА (както ти пишеш) по-добър отбор на Лудогорец. Тук пак издишаш.
4. Разликата между 0-1 и 2-0 е цели три гола. Ако имаш поглед върху играта на двата отбора, надали прогнозите ти ще бъдат толкова различни. Или да напишем нещо и да се правим на "знаещи".
5. Една точка е по-добре от нула, ама ти си знаеш. Вярно ние ЦСКА-рите ще се надяваме на равен, но трябва да ти е ясно, че тази една точка може да се окаже решаваща в края. Пак издишаш.
6. Значи щом ЦСКА няма да участва в ЕКТ, не трябва да е шампион. Страшна логика!!! Нали следващия ще заеме мястото му.
7. Дали ще стане хубав мач, незнам, но със сигурност за левскарите ще е интересен. Ти по-добре не го гледай, щом знаеш как ще бъде.
Както казах дървен философ!!!