КБ: Царско село - Левски (София) | 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ: Царско село - Левски (София) | 22.09.2016 | 16:00ч.
Помним мача с Поморие 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Нещо подобно може да се пробва:
Чворович, Орачев, Сандберг, Лукин, Алвеша, Аниете/Нар , Бурабия, Костадинов/Прохазка, Галин Иванов, С.Иванов, Мицански.
Чворович, Орачев, Сандберг, Лукин, Алвеша, Аниете/Нар , Бурабия, Костадинов/Прохазка, Галин Иванов, С.Иванов, Мицански.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:Нещо подобно може да се пробва:
То много неща може да се пробват, ама ни трябва победа. Пробите са за контролните мачове и тренировъчните игри. Тук се играе официален мач за КБ и има една-единствена цел: продължаване напред!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
sin4ec написа:korteneca написа:Нещо подобно може да се пробва:
То много неща може да се пробват, ама ни трябва победа. Пробите са за контролните мачове и тренировъчните игри. Тук се играе официален мач за КБ и има една-единствена цел: продължаване напред!
Ако изброените футболисти не могат да измъкнат победа от Царско село - да си събират багажа и да си тръгват!!!
Срещу Л-ц ли ще им се надяваме?????
blue avalanche написа:sin4ec написа:korteneca написа:Нещо подобно може да се пробва:
Ако изброените футболисти не могат да измъкнат победа от Царско село - да си събират багажа и да си тръгват!!!
Срещу Л-ц ли ще им се надяваме?????
Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?
PSvilenov написа:Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?
Ти па в детето ли баш се огледа за мача с Монтана, че батковците му всичките щото играха супер-него ли виновен ще изкараш?
sin4ec написа:PSvilenov написа:Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?
Ти па в детето ли баш се огледа за мача с Монтана, че батковците му всичките щото играха супер-него ли виновен ще изкараш?
Ами лошо впечатление ми прави от край време , да . Мога и да ти обясня защо , но така като гледам нямаш много желание да се вслушваш в други мнения
PSvilenov написа:sin4ec написа:PSvilenov написа:Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?
Ами лошо впечатление ми прави от край време , да . Мога и да ти обясня защо , но така като гледам нямаш много желание да се вслушваш в други мнения
Всъщност се вслушвам в много мнения, а кой как гледа на нещата ми е през хуя. Не съм тук, за да ме харесват и това е доказано отдавна. Та по темата-защо Станислав прави лошо впечатление и какви са му греховете?
- blue avalanche
- Контакти:
Колко сме пропаднали само!!!
Да се плашим да пуснем резервите срещу един скромен селски отбор(не го казвам се цел да обидя)!!!
Ужас!!!
Да се плашим да пуснем резервите срещу един скромен селски отбор(не го казвам се цел да обидя)!!!
Ужас!!!
sin4ec написа:PSvilenov написа:sin4ec написа:PSvilenov написа:Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?
Всъщност се вслушвам в много мнения, а кой как гледа на нещата ми е през хуя. Не съм тук, за да ме харесват и това е доказано отдавна. Та по темата-защо Станислав прави лошо впечатление и какви са му греховете?
Ами от къде да започна , първо мачът в който се прочу за мен не беше сериозен и явно си е имало договорка как да завърши . Като ми кажат Станислав Иванов не се сещам за 3;3 с Лацио , а го виждам като поредният юноша от школата . Момчето играе крило и няма техника , няма визия за продължаване на атаките , няма физика и не пипа топката както един флангови футболист се предполага че трябва. Има скорост и толкова. Не знам как в А група това ще му помогне да изпъкне с нещо . Отделно съм чувал и от познати който са играли с него и не веднъж съм чувал как се падал лакоме и освен да стреля друго не знаел . Не се бил доближавал дори и на половина на възможностите на Вутов .Чета в спортал не спират да го хвалят как вкарвал гол след гол там , пък в мъжкият отбор не можа да уцели топката на половин метър пред вратата . Основно това са ми причините да нямам особени надежди за него . Повече са ми интересни Шейтанов, Кабов, Матадос , Боримиров и Янев