Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот smoothc » 17 юли 2016 14:58

Колкото по-бързо забравят първия мач, толкова по-добре.
Напрежението се прехвърля в нашата половина.
Люпко преди всичко трябва да им вмени увереност и мотивация, че Левски може да контролира събитията, да обръща(ако се наложи) резултата.
Психологическият аспект ще е ключов!
Всичко трябва да се акцентира върху т.нар.най-лош сценарий.
Или с други думи, играта трябва да бъде такава, все едно губим с 0-1.
Не трябва да се позволява напрежението от евентуален гол за Марибор да взема връх, това със сигурност би било фатална грешка.
Опитът на Марибор е тяхното най-силно оръжие, което означава, че Люпко не трябва да влиза в тяхната спирала, т.е.да се надиграва тактически и да дебне, защото те вече са се подготвили за това.
Ако Левски играе умно, с увереност, директност и мотивация, мисля че шансовете ще нараснат значително.
Ако Левски "задълбае" в това 0-0 и приеме модела на тактическото надиграване и надлъгване, то рисковете ще се увеличат значително, просто защото Левски няма турнирен опит в последните години и в един момент ще "изпушат", а и както казах вече - Марибор вече се готви за този модел.
Номерът е да ги изненадаме с атакуващ стил и агресия, това е!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 17 юли 2016 15:10

Колкото и да ми се иска да бием - с тоя тренер (сръбска дърта пияница) сме до тук. Първият мач ни подцениха - сега не мисля, че ще е така. Не вкарахме гол следователно ще трябва да го правим в този мач, което не ни е силното оръжие - но пък като се замисля ние силно оръжие нямаме.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 17 юли 2016 15:38

Sstefanov написа:Първият мач ни подцениха - сега не мисля, че ще е така.

И в какво точно се изразяваше "подценяването"?, запазиха 3 от звездите си, а резервите се "лигавеха" ли? :)
Напротив!!! И двата отбора се надцениха в мача! И понеже самочувствието и егото на словенците е по-голямо за момента от нашето, то сигурно е че те първи ще потърсят риска. И няма да е неоправдан – един техен гол, струва два наши. Обаче "сръбския дърт пияница", освен това е и стара лисица. Се'ш ли се?! :geek:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 юли 2016 16:10

В първия мач отчетливо си личеше, че тактиката на Марибор беше ако може да недопуснат гол.
В София тактиката ще им бъде отново дефанзивна, защото е ясно, че 2-3 положения през целия мач ще имат.
Левски ако искат да продължат трябва да отбележат минимум два гола.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 17 юли 2016 16:48

Все ми се струва, че ако накрая на 1-то полувреме вместо Нар, и 2-то вместо Тунде, беше един Станислав Иванов, можеше да сме взели мача. Сега пак чета, търсим нападател. Ами ние го имаме. Защо ни е Мапуку или както там му е името. Защо само в България не се дава път на младите. Гледам миналата година Ман Ю/не ги понасям/ пускат си Рашфорд и не им пука. Нас пак ни е страх. Станислав гори във всеки мач, за всяка възрастова група в която играе.
За Четвъртак не знам, труден мач. Надявам се с помоща на публиката да ги отстраним. Все пак у дома и стените помагат, нали така.
1-0
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 юли 2016 17:07

comorad написа:Все ми се струва, че ако накрая на 1-то полувреме вместо Нар, и 2-то вместо Тунде, беше един Станислав Иванов, можеше да сме взели мача. Сега пак чета, търсим нападател. Ами ние го имаме. Защо ни е Мапуку или както там му е името. Защо само в България не се дава път на младите. Гледам миналата година Ман Ю/не ги понасям/ пускат си Рашфорд и не им пука. Нас пак ни е страх. Станислав гори във всеки мач, за всяка възрастова група в която играе.
За Четвъртак не знам, труден мач. Надявам се с помоща на публиката да ги отстраним. Все пак у дома и стените помагат, нали така.
1-0
САМО ЛЕВСКИ

За Станислав си много прав. Но точно при Люпко и то в момент, когато в клуба няма програма за развитие и визия за отбора няма как да стане.
И на мен ми се иска няколко момчета да играят, да трупат опит и самочувствие.И не само аз смятам, че има поне 2-3 -ма , които ако не са по-добри , то не отстъпват на черните "перли" :lol:
Но за това трябва треньор с "дупе" и ръководство , не влияещо се от групи фенове.
Много се надявам, дори вярвам , че ще ги отстраним.

САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2016 18:07

Дано момчетата измислят по-добра тактика за този мач. Успех. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 юли 2016 20:14

koisa написа:Дано момчетата измислят по-добра тактика за този мач. Успех. :)

Тактиката требва да я мисли Дъртата пърцуца, а момчетата да я изпълняват ;)

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 17 юли 2016 21:11

Марибор – Копер 21:15 ч.
Да си пожелаем тегав, груб и нервен мач :lol: Пък и ако Копер вкарат до първите 15мин. БЕЗЦЕННО!

http://www.stream2watch.co/live-now/sport-stream/soccer/nk-maribor-vs-fc-luka-koper-live-stream-july-17

П.С. Дано някой намери читав линк, като че ли този няма да тръгне :roll:

Върни се в “Левски”