Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот futbolqga » 09 юли 2016 01:18

goro_man написа:
futbolqga написа:Гледам тук някакви апокалиптични мнения се промъкват. Левски имал най-слабия си отбор в историята, бла-бла. Йоргачевич, Минев, Костадинов, Де Нойер, Прохазка, Аниете, Христов - все повече от прилични играчи за българските стандарти.

Марибор преживяват нещо, през което ние минахме след Мъри. Влезнаха в ШЛ, след това миналия сезон ги пребиха набързо в евротурнирите, а в последствие спукаха гуми и в първенството и не успяха да станат шампиони. Продадоха и повечето си класни играчи, а замесниците им все още боксуват нещо.

Левски има всички шансове, стига треньорът ни да не ги подреди, като в... всички мачове под негово ръководство в последните месеци. Стига отборът ни да играе в защита така, както по времето на Стоев, аз лично вярвам, че ще постигнем положителен резултат.

За този мач, прогноза: равенство 0:0/1:1

Значи при добър резултат виновник е Стоев , при лош виновен е Любко ???? Ти изби рибата пробвай се за политик имаш заложби

Както се казва в онзи стар виц, пиша ти бавно, защото знам, че четеш трудно. Никъде не съм написал, че Стоев ще има пряко отношение спрямо резултата от мача. Написах, че ако Люпко успее да подреди защитата правилно, както Стоев го правеше, то ще имаме голям шанс да постигнем позитивен резултат. Написах, че вярвам в качествата на Йоргачевич, Минев, Костадинов, Де Нойер, Прохазка, Аниете и Христов. Нищо повече.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 09 юли 2016 01:41

Реален изход от мача е победа за Марибор.

Оптимистичен вариант е минимална загуба за Левски и чудеса от храброст на реванша.Равенство е малко вероятно.

Честно казано за първи път от десетилетие резултат от ЕКТ не ме вълнува.За мен е по-важно отбора да се обиграе,за да е готов за важните битки от първенството.Титлата е по-важна.Аз вярвам в младите ни момчета и независимо от резултата аз ще остана верен на този отбор и треньор,на цялостната концепция и философия на господин Петрович,господин Желязков и господин Николай Илиев.

Само Левски напук на омразата!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 юли 2016 06:55

Падаме си кат' пичове с 3:0 и те така .

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 юли 2016 08:50

А бе категорично 0:2 за ЛЕВСКИ.Какво сте седнали на се шашкате и мрънкате.Вярвайте в отбора и треньора.те ще годокажат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2016 09:51

eelche написа:Реален изход от мача е победа за Марибор.

Оптимистичен вариант е минимална загуба за Левски и чудеса от храброст на реванша.Равенство е малко вероятно.

Честно казано за първи път от десетилетие резултат от ЕКТ не ме вълнува.За мен е по-важно отбора да се обиграе,за да е готов за важните битки от първенството.Титлата е по-важна.Аз вярвам в младите ни момчета и независимо от резултата аз ще остана верен на този отбор и треньор,на цялостната концепция и философия на господин Петрович,господин Желязков и господин Николай Илиев.

Не знам, дали имаме шанс да отстраним Марибор. Гледал съм им мач, ама преди две години ли, не знам. Но реално, ако ги отстраним, това ще е изключително важно от психологическа гледна точка за отбора като тим, да си повярват като колектив. Знай, че ако отпаднем, медиите на жужето и Шиши ще ги сравнят със земята. Освен това, ако отпаднем и сменят тренера или въобще погледнат грандомански (е, ние тея, ако не отстраним...) направо целия отбор си заминава, а публиката ще е още по-разединена. От друга страна, ако ги отстраним, публиката ще се върне - за всеки мач!

Имаме няколко страхотни играча като Аниете, Веско, Роман, Костадинов, Венци, Йорга и донякъде Бурабия (на него не краката, а главата му е проблем) и Де Ноойер (ако е на кеф и му се играе). Пиргов показва добър потенциал също. Разбие ли се това звено, тръгне ли си един от тези - край.

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 09 юли 2016 10:15

Дано в този мач Господ слезе от небето и им налее на нашите ум в главите и сила в краката и да победим. :oops: :)
Много ми се иска да видя от отбора една приятна за окото игра, пък нека ни бият с 2:1 в наша полза. :lol: :lol:
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 юли 2016 10:18

metodito написа:
eelche написа:Реален изход от мача е победа за Марибор.

Не знам, дали имаме шанс да отстраним Марибор. Гледал съм им мач, ама преди две години ли, не знам. Но реално, ако ги отстраним, това ще е изключително важно от психологическа гледна точка за отбора като тим, да си повярват като колектив. Знай, че ако отпаднем, медиите на жужето и Шиши ще ги сравнят със земята. Освен това, ако отпаднем и сменят тренера или въобще погледнат грандомански (е, ние тея, ако не отстраним...) направо целия отбор си заминава, а публиката ще е още по-разединена. От друга страна, ако ги отстраним, публиката ще се върне - за всеки мач!

Имаме няколко страхотни играча като Аниете, Веско, Роман, Костадинов, Венци, Йорга и донякъде Бурабия (на него не краката, а главата му е проблем) и Де Ноойер (ако е на кеф и му се играе). Пиргов показва добър потенциал също. Разбие ли се това звено, тръгне ли си един от тези - край.

Абсолютно съм съгласен! Победата в този двубой ни е жизненоважна.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 юли 2016 10:39

ЕМИЛ написа:Падаме си кат' пичове с 3:0 и те така .

Един път да сме на едно мнение :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2016 11:01

Очаквам победа за Марибор с от 3 до 5 на 0!

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 09 юли 2016 11:11

Според мен имаме релани щансове. Донякъде предимство е,че за първи път от доста време не влизаме като фаворит в срещата в такава фаза на турнира. Това ще позволи на момчета да се концентрират и да не се плашат от помията която ще се излее върху тях при евентуален неуспех. Марибор си е отбор от нашата черга и спокойно може да се надиграваме с тях. Който покаже по-здрави нерви и допусне по-малко грешки ще прдължи.

Върни се в “Левски”