Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот milen.hristov » 02 юни 2016 20:32

modor написа:"Единствената сила и единствените хора, които могат да ме накарат да променя решението си, са феновете на Левски. Ако усетя, че ми вярват, че ме подкрепят безрезервно, бих останал и опитал всичко, за да превърнем Левски в един добър средноевропейски тим, какъвто трябва да бъде."

И този път си остави вратичка. Толкова е моят коментар, не си заслужава да се коментира нещо което няма да се случи.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 02 юни 2016 20:35

И все пак наистина си струва да се замислим защо дебел Венци толкова яростно изведнъж започна да плюе Левски.Той нищо не прави на своя глава,ясно е че някой го е активирал (що не плюеше когато Батков беше собственик), а това означава че Тонев бърка по някакъв начин в здравето на тези които мразят Левски.Щом и Домуса и микренския го плюха преди време,не е случайно.Съгласен съм д му се даде шанс още един сезон с условието-титла на всяка цена.Няма защо да се лъжем-Левски има спешно нужда от титла.Една титла ще събуди феновете от апатията,и ще отприщи още доста положителни процеси.Защото нали това е смисълът на всичко-да играеш за победа,да си на върха.На феновете не им дреме за дългове към НАП,козирки,феншопове и т.н....феновете искат титли.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2016 20:36

Мистри написа:
Tommi написа:
Мистри написа:
Tommi написа:Правилен ход за сваляне на напрежението, което се създаде в последно време, както и за възвръщане на загубеното доверие в УС.

Правилният ход , е да излезе , като мъж и да каже:"пичове, положението в клуба е такова и такова.Имаме план за развитие, имаме...найсе задължения, искаме да направим това и това."А не да плаче като вдовица за ...греда."По-голям левскар от сина ви не познавам".Синът му на колко е? Тоя лъжец, продължава да играе по свирката или по-точно да свири на свирката на един, когото избирате за не знам кой път за нещо си.

В създалата се ситуация каквото и да обяснява голяма част от феновете няма да му повярват. Затова е по-добре да остане само собственик, да се дистанцира от ръководенето на клуба и да даде възможност на УС да си възвърне доверието на феновете.

И УС е? Шеф ще му е?
Феновете в огромната си част нямат доверие на СОБСТВЕНИЦИТЕ. За какво доверие в УС говориш?

Моето впечатление е, че негативите се обират от УС и неговите членове, а не от собствениците. И най-вече от Тонев, а на следващо място от организациите на феновете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 02 юни 2016 20:36

Забележете Тотонев как се опитва да прехвърли напрежението към феновете.

Като обаче пропуска, че тези, които си мисли, че ще го защитят, нямат никакъв интерес от това. А нямат интерес, защото облагите (120 хил. на година) са по линията на клуба, а не ги раздава еднолично той. Също така, ако се появи нов "собственик", същите тези "фенове" ще имат възможност да искат още повече. Което значи, че тези "фенове" нямат никакъв интерес Тотонев да се върне, защото няма какво да измъкнат от него повече!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2016 20:40

Eminem написа:Какво доверие в УС, след като всички там са кукли на конци ?
Решенията се взимат от реалните собственици, а ония там в УС са бушони.

С такова мислене вече е сложно. Ако утре Бил Гейтс ни стане собственик, някой също може да каже "Тоя е бушон, реалният собственик е друг".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 юни 2016 20:40

Щом на феновете не им дреме за нищо друго, освен за титли, ЗНАЧИ ФЕНОВЕТЕ НА АТЛЕТИКО МАДРИД, НЕ СА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ И ОЩЕ УТРЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ОТБОРА СИ ТАКА ЛИ?
Вие всички болни ли сте нещо?
ЦСКА тая година взе титла, вие всички в това положение ли искате да сме?
Да вземем нещо и после марш в небитието!
Браво, браво!
Ами да ви направим президенти на Левски под условие, че на другия ден ще се гръмнете доброволно.
Тук наистина има много, ама много болни хора!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юни 2016 20:41

Това намирисва на опит, за бягство от отговорност.
Дали Тонев не съзира бъдещ спортно-технически провал ?
И ако се случи, той с "чисто сърце" ще каже - "Аз немам вина, подадох си оставката още преди сезона".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 юни 2016 20:42

Tommi написа:

С такова мислене вече е сложно. Ако утре Бил Гейтс ни стане собственик, някой също може да каже "Тоя е бушон, реалният собственик е друг".

А аз си мислех , че си наясно с нещата в Левски :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2016 20:44

Демба_Ба написа: Няма защо да се лъжем-Левски има спешно нужда от титла.Една титла ще събуди феновете от апатията,и ще отприщи още доста положителни процеси.Защото нали това е смисълът на всичко-да играеш за победа,да си на върха.На феновете не им дреме за дългове към НАП,козирки,феншопове и т.н....феновете искат титли.

Да, една титла ще потуши в голяма степен насъбралото се напрежение, обаче... В желанието си да гонят титлата, едни фенове на един друг отбор днес станаха от Литекс. :roll: Нека да не превръщаме Левски в такова посмешище...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 юни 2016 20:45

Tommi написа:

Пробвай с друг пример. Гейтс за разлика от онези тримцата, има пари да издържа Левски.
Наистина ли мислиш, че тези тримата имат пари за Левски ? Какъв бизнес има тонев ? А адвокатчето с какви пари издържа Левски ? А пловдивчанина изведнъж се сети, че иска да е съсобственик.
Моля ти се, по-вероятно е Дядо Коледа да ти почука на врата до 30 мин.

Върни се в “Левски”