Сираков ли е, Раев ли е просто не ми се коментират думите му. Много долно от негова страна. Падна ми в очите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:raikonen22 написа:Би било страхотно Сираков да се върне. За всеки е ясно, че Гонзо за директор не става. Сираков с Вили Вуцов според мен няма да работи, така че това е партенка. Ако Наско се върне и вземе спортно-техническата власт, съм спокоен и за треньора - определено ще избере кадърен специалист.
...когото някои ще го съблекат.Писал съм и преди - на "Герена" замириса на пари и Раев започна да души наоколо.
Наско е синият Стойчо Младенов...
Мерси за такива "левскари"
Гонзо може да не е българският Хорхе Валдано или Матиас Замер, но той си даде здравето за "Левски" и не избяга от "Левски" (както не избяга и Стоев) в най-трудните моменти. Това трябва да му се признае.
Eminem написа:Този, който уволни Стоев ясно показа, че въобще не му пука за мнението на Гонзо, но той продължава да седи в Левски. Големият мъж хахахха
sin4ec написа:Ауууу, много велик бил този Сираков! Бравос! Той затова Чорни го острига гола глава, че е много дистарикат. Друго си е да ходиш на сафари, докато отборът ти отпада в ЕКТ. Друго си е като не си на Герена да плюеш по Левски под път и над път, да сееш интриги с подкрепата на няколко солташак журналистчета. Че пък и как можело някой левскар да каже и думичка против тази светиня...да паднем на колене и да му целуваме краката на тоя прошлек, а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта