Синята управа обърка конците отвсякъде

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Синята управа обърка конците отвсякъде

Мнениеот realno » 30 май 2016 18:06

Напълно съм съгласен със Синчец. Надграждането май забуксува и това най - вероятно ще лъсне още в първия мач от ЕКТ. Причината за това е единствено на Тонев, Тръста и НКП. Техните действия показват едно, че Левски не се управлява правилно и феновете са разделени, като по - голяма част са против действията на УС. Това означава , е те губят авторитета си като управляващи и ще им става много некомфортно завбъдеще. Чак не мога да поварвам, че заседавали часове за да вземат такива глупави решение, като смяна на Стойчо Стоев. Ако бяха ни попитали нямаше да си губят времето в заседания. Може да не са били трезви когато са били на събрание. :) не виждам логига за такова решение. ( в кръга на шегата)
Сираков ли е, Раев ли е просто не ми се коментират думите му. Много долно от негова страна. Падна ми в очите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 май 2016 20:31

Алоооооу....Тук май наистина започвам да се съмнявам дали пишат истински левскари... Как е възможно да се обиждат и ругаят хора, които са донесли толкова успехи на Левски - футболен клуб?! Вие нормални ли сте?! Само ние явно можем да обиждаме легендите си така, както дори и най-големите ни врагове не са го правили... Какво е направил Наско, че да не го искате да ръководи Левски отново? Дали не сме тъпкали чорбарите като пуйки за деня на благодарността и онези се наакваха само като видеха синия цвят на екипите ни... Дали не сме правили Евро походи и да сме се прибирали с чест и достойнство от Евро мачовете на нашия любим тим?! Какво лошо е сторил, кажете ми... Ама бил "смучел" пари и незнам си какво.... Вие да не мислите, че съра от Манчестър е работил за любимия му клуб само за едната дъвка в устата си... Или може би Зинедин Зидан или Пеп Гуардиола също са били на помощи... Ама бил си показал рунтавия гъз преди незнам си колко години... Вие бяхте ли там или карате по преразказ.... Щото аз бях точно на този мач... И ще ви кажа... През целия мач го псуваше сектор А... И той... като истински мъжкар, показа че му е през гъза... Това го правят само силните, а не мушмуроците... Аз ако бях - щях друго да им покажа тогава... Но това само Наско го може- защото има "дупе" за да го направи... И може да носи отговорност... За разлика от любимия ви "гладиатор", който въпреки че не си е показвал задника си, постоянно се налага да му го целувате....
Аз съм категоричен: Наско трябва да се върне час по-скоро на Герена и да оправи бакиите, които предшествениците му 7 години сториха.... Без значение дали ще е като шеф на УС или като Главен мениджър... Но той отдавна е доказал, че заслужава най-високия пост в Левски. Всъщност, Наско за Левски е това, което Кюрда е за Цска... Нито повече, нито по-малко. И всеки разумен и трезво мислещ човек ще се съгласи с мен! При него нямаше как да се случи нито Казанската афера, нито безбройните загуби от Цска, нито нелепите загуби на финалите на купа България, нито нелепо изпуснатата титла на Герена от хикса със Славия, нито резилите срещу Локо Пд, Пирин, Локо Сф (преди година-две), Монтана и пак Славия....
Това е горчивата истина. В съвременният футбол трябва да управляват можещите и кадърните, а не разни книжни герои от комиксите...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 30 май 2016 20:36

На Левски и като на цяло на България проблемът е само един и той е собствеността. Икономиката, до колкото я има е в ръцете на бивши червени "величия", техните наследници и руски мафиоти. Тези хора не градят! Не очаквайте от тях нещо полезно! Парите и властта са в техни ръце и те няма да ги дадат току така. Неслучайно в България нито една една институция не работи. Неслучайно и никой не иска да инвестира тук. Колкото до футбола, с тази собственост на българските клубове не очаквайте и в следващите 100 години нещо положително. Примери колкото искаш, като се започне с Левски и ЦСКА, и се стигне до Беласица. Достатъчно е да погледнем само няколко "големи" проекта в последните години. Т. нар. стадион "Варна". ТИМ просто прилапа под предлога, че ще строи стадион доста апетитни парцели, застрои ги и си ги продаде ( да ме поправят варненци, ако греша ). Стадион няма, няма да има и никога не е мислено да има! "Литекс" - за почти 20 години, едно единствено участие в Европа на пролет и няколко футболиста под средноевропейско ниво. Да не се надяват червените фенове, че ще направи нещо от техният отбор. Ако наистина имаше някакви идеи, щеше да ги реализира още в Литекс. Черноморец - същата схема, като във Варна. Локо Пловдив - очертава се същото, както във Варна и Бургас. Крушарски щял да прави стадион, ама видиш ли, ако общината му "помогнела" с едни дребни 150 дка! Колко му е! Славия и Локо София какво да ги коментираме. Всички видяхме как два велики клуба бяха напълно обезличени. Левски - две добри години, най-вече заради професионализма на Мъри, който от футболисти без пари сглоби отбор. Аа, да не забравя и новият сектор, но друг в близките десетина 5 години и повече няма да има, бъдете сигурни. Не е далеч времето, в което футболът ни ще стане полу-професионален, както е в Ирландия например.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2016 20:46

Ауууу, много велик бил този Сираков! Бравос! Той затова Чорни го острига гола глава, че е много дистарикат. Друго си е да ходиш на сафари, докато отборът ти отпада в ЕКТ. Друго си е като не си на Герена да плюеш по Левски под път и над път, да сееш интриги с подкрепата на няколко солташак журналистчета. Че пък и как можело някой левскар да каже и думичка против тази светиня...да паднем на колене и да му целуваме краката на тоя прошлек, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 май 2016 21:06

Управата си върши перфе работата. Публиката е разделена, няма силен първи отбор, който да върне феновете на стадиона. "Платените" фенове вече са в УС. Всичко е тип-топ. Червените са в същото положение. Който вярва на мошеници като Тонев и Ганчев, да продължава да се заблуждява. Който вярва, че ги разкатаха случайно двата отбора, нека си продължава. Който вярва, че Левски ще бъде силен с Иво Тонев и останалите некадърници да го прави. Мислих си, че няма по-лош ръководител от Батков в последните му години...но не бях прав. Тонев и герберастката му клика ни разсипаха! А трите тото мача в края на сезона бяха най-срамното нещо случвало се в отбора ни от години...
Уволнението на Стоев е нищо в сравнение с това, което свършиха тия копеленца...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2016 21:30

Captain Stottlemeyer написа:
raikonen22 написа:Би било страхотно Сираков да се върне. За всеки е ясно, че Гонзо за директор не става. Сираков с Вили Вуцов според мен няма да работи, така че това е партенка. Ако Наско се върне и вземе спортно-техническата власт, съм спокоен и за треньора - определено ще избере кадърен специалист.

...когото някои ще го съблекат. :lol: Писал съм и преди - на "Герена" замириса на пари и Раев започна да души наоколо. ;) Наско е синият Стойчо Младенов... 8-) Мерси за такива "левскари" ;) Гонзо може да не е българският Хорхе Валдано или Матиас Замер, но той си даде здравето за "Левски" и не избяга от "Левски" (както не избяга и Стоев) в най-трудните моменти. Това трябва да му се признае.

Естествено, нали Гонзо цоца пари, къде ще ходи...
Този, който уволни Стоев ясно показа, че въобще не му пука за мнението на Гонзо, но той продължава да седи в Левски. Големият мъж хахахха

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2016 21:33

Eminem написа:Този, който уволни Стоев ясно показа, че въобще не му пука за мнението на Гонзо, но той продължава да седи в Левски. Големият мъж хахахха

Факт! В основното изложение намекнах, че управата не защити Гонзо от нападките на Сираков-факт!
На Гонзо ските са му намазани...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 май 2016 21:39

sin4ec написа:Ауууу, много велик бил този Сираков! Бравос! Той затова Чорни го острига гола глава, че е много дистарикат. Друго си е да ходиш на сафари, докато отборът ти отпада в ЕКТ. Друго си е като не си на Герена да плюеш по Левски под път и над път, да сееш интриги с подкрепата на няколко солташак журналистчета. Че пък и как можело някой левскар да каже и думичка против тази светиня...да паднем на колене и да му целуваме краката на тоя прошлек, а?

Абсолютно подкрепям.А може би някои е чел днес 7дни спорт как се изказва този човек.Не е коректно това което прави.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 30 май 2016 21:48

Наско Сираков е моят кумир. Моят идол в синьо. Той е Левски. Вечен голмайстор. Носил ми толкова радост. И като футболист и като син шеф. Наско Сираков трябва да е в Левски, защото той е Левски. Помните ли го как играеше със синята фланелка. Аз го помня. Помня всеки негов гол срещу ЦСКА. Помня как червените излизаха с наведена глава когато Наско беше на терена. Помня ШЛ, помя 1/4 финала в ЛЕ. Помня шампионските титли и купи. Вие помните ли. Или помните само сафарито и гола гъз. Помните ли Бардон, Томашич, Жоазиньо? Какви футболисти намери Сираков. Кажете трима който могат да я пипат, доведени от Гонзьо. Наско Сираков е моят Левски. Явно вие си имате някакъв ваш си Левски. Посредствен. Без дух, слаб и апатичен. Това са два различни отбора.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 май 2016 21:50

Единственият проблем на Левски са т.н. собственици, реални и фиктивни. Докато те се бъдат принудени да продадат/дадат отбора на други хора ще е така.

Върни се в “Левски”