Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Славия (София) |22.05.2016| 18:00ч.
Върнете парите на хората. А Цонев да си ходи на секундата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
SANSIRO7 написа:Невероятно идеен и красив футбол.
Подкрепям мнението! Стара лисица е Петрович и веднага поправи нещата - вече няма объркан състав и Прохазка не играе на бека. Освен това, Левски играе атакуващо, атрактивно, вълнуващо! Ама с двама нападатели, така е - синята лавина мачка в атака. И не на последно място, най-накрая видяхме Адениджи титуляр!
Или съм гледал някой друг мач? Не съм сигурен...
За сега виждам прекрасно надграждане на Петрович. Подават си добре топката, няма ги безкрайните центрирания, пресират по целия терен, много положения и идеи в атака, футболистите изораха терена от тичане и най - вече сигурни в защита. Да, ама не. Дано Тонев гледа мача и да си прави изводите, заедно с Тръста и НКП - то.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Ваканционно. Предишният мач на Герена водехме с 2 : 0 и ни биха, сега при 0 : 0 не знам как ще свърши. Средна линия имаме ли, нямаме ли? Ученическият отбор на Славия се представя по- добре. Защо ли не пуснаха резервите, хем да ги видим кой колко може, хем резила да е по- малък.
Петрович е добър специалист, но в Литекс имахме много класни играчи, които реално му изнасяха мачовете и му върза, да видим сега с потенциала, с който разполагат сините, какво ще успее да стори.
Първото полувреме на съм го гледал
Първото полувреме на съм го гледал

Пхаха съдията е пиян от снощи 
Къде видя нарушение ми е доста интересно

Къде видя нарушение ми е доста интересно

И какво нарушение имаше тук

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
според 4тият рефер - фал срещу вратаря ...
нямам думи
това не променя факта, че нашите играят колкото да се търкаля топката 

Макар и над 50 години Стоичков, Балъков, Сираков, Валдерама и т.н. играят по-добре от тези така наречени играчи.
Тоя Ананаса ще ни мъчи ли и догодина или ще намерят друго дръвче/цитрус?
Докато го пиша това и простотията на Бурабия същия въпрос ми навежда на мисълта.
Докато го пиша това и простотията на Бурабия същия въпрос ми навежда на мисълта.