Ако леко "не адекватния" ни треньор, за пореден път, не обърка стартовия състав и нагласата на отбора - мача е 1-ца.
За жалост при него никога не е късно да ни изненада с нещо "гениално", което по-скоро ме навежда на мисълта за Х или много трудна победа...
А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / Сряда / 18
csimoen2 написа:Ако леко "не адекватния" ни треньор, за пореден път, не обърка стартовия състав и нагласата на отбора - мача е 1-ца.
За жалост при него никога не е късно да ни изненада с нещо "гениално", което по-скоро ме навежда на мисълта за Х или много трудна победа...
Аха, значи ако бием, е въпреки Стоев, ако нещо се обърка, нема начин, Стоев е виновника ?
И какво се оказва, че треньора ни е егати некадърника... Добре, че са играчите с индивидуалната си класа...
Явно някои хора имат огромното желание да видят Гонзо като треньор отново.
Няма угодия и това си е.
Монтана не са по-слаби от Ч.море , имат амбициозен треньор и им пари под краката. Срещу такива отбори на Левски им е по-трудно , отколкото срещу отбори с по-предно класиране . Мъчна победа с 1-0 и успех на гостите в турнира за купата.
korteneca написа:И какво се оказва, че треньора ни е егати некадърника... Добре, че са играчите с индивидуалната си класа...Явно някои хора имат огромното желание да видят Гонзо като треньор отново.
Няма угодия и това си е.
Треньора не е лош, но не е за Левски, мога да ти изброя десетки примери, подкрепени с факти...
Гонзо е още по-зле, освен за футболист за друго не става, като ръководител е под нулата, пак мога да ти дам десетки примери, подкрепени с факти...
THE G.A.M.E написа:csimoen2 написа:Ако леко "не адекватния" ни треньор, за пореден път, не обърка стартовия състав и нагласата на отбора - мача е 1-ца.
Аха, значи ако бием, е въпреки Стоев, ако нещо се обърка, нема начин, Стоев е виновника ?
Ако Левски бие Монтана (което е нормално и в реда на нещата) не трябва да учудва никой, защото сме Левски София и победата трябва да си дойде сама, напълно резонно...
Остава след направена пълна подготовка, взет нов кондиционен специалист, с наличие на атакуващи футболисти, защитници, само 1 наказан, да се мъчим с Монтана...
ДА, Стоев ще е виновен ако не вземем мача...
ДА, Левски трябва да бие в такива мачове и да не хвалим и бием в гърдите за това...
Стоев е не лош треньор, но не е за Левски, показал го е доста пъти...
csimoen2 написа:Стоев е не лош треньор, но не е за Левски, показал го е доста пъти...
Виждам, че си "голям" специалист. Я кажи кой е за Левски?
Такива мачове не трябва да се подценяват, че може да стане някоя беля - за справка мачът ни в Благоевград срещу Пирин.
Моята прогноза е 2-0, голмайстори Бурабия и Прохазков и прилична стена на срама след мача.
Моята прогноза е 2-0, голмайстори Бурабия и Прохазков и прилична стена на срама след мача.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Един от основните халфове на Левски Георги Костадинов напусна днешната тренировка на „сините“, а причината са болки в крака. Полузащитникът излезе от терена, за да получи лекарска помощ, а в следващите часове ще стане ясно, дали ще може да играе срещу Монтана в сряда.
Ако Костадинов не се възстанови в кратки срокове, мястото му ще заеме Джереми Де Ноойер, който записа малко минути срещу Черно море във Варна. Отделно от основната група тренира Джъстин Менголо, който се планира да е на линия от следващата седмица. Това означава, че той няма да играе срещу Монтана и Локомотив Пловдив.
Преди тренировката на терена, „сините“ футболисти работиха във фитнеса под ръководството на Ясен Екимов и Роко Перота.
Ако Костадинов не се възстанови в кратки срокове, мястото му ще заеме Джереми Де Ноойер, който записа малко минути срещу Черно море във Варна. Отделно от основната група тренира Джъстин Менголо, който се планира да е на линия от следващата седмица. Това означава, че той няма да играе срещу Монтана и Локомотив Пловдив.
Преди тренировката на терена, „сините“ футболисти работиха във фитнеса под ръководството на Ясен Екимов и Роко Перота.
csimoen2 написа:korteneca написа:И какво се оказва, че треньора ни е егати некадърника... Добре, че са играчите с индивидуалната си класа...Явно някои хора имат огромното желание да видят Гонзо като треньор отново.
Няма угодия и това си е.
Треньора не е лош, но не е за Левски, мога да ти изброя десетки примери, подкрепени с факти...
Гонзо е още по-зле, освен за футболист за друго не става, като ръководител е под нулата, пак мога да ти дам десетки примери, подкрепени с факти...
Ще ми е интересно да разбера кой треньор е подходящ за Левски? Ако може подкрепено с десетки примери и факти.