Черно Море (Варна) - Левски (София)| 0-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София)|27.02.2016г. 13:00ч.

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2016 15:42

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело. :)
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.

Точно като вас в Неделя вечер :)
Цяла седмица се канихте как ще отнесете Лц (прегледай прогнозите преди мача), а после съдията и "малшанса" да излезете с необигран отбор се оказаха виновни :)

Никой, освен състезателите и треньорския щаб в синьо, не ни е виновен за загубата в неделя. Прогнозите съм ги прегледал и те съвсем не са лишени от логика, ама то на вас така или иначе няма файда да ви се обясняват такива неща.
А ти впрочем какво си решил да коментираш в тази тема: отминалия ни мач със зелените в неделя или ще припяваш Нероден Пертко с варненските ревли ? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 фев 2016 15:50

TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело. :)
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.

Е да де,статистиката...Ама не казвате колко от тези мачове сте си ги взели "чисто",без аванти от съдиите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 фев 2016 15:55

Готвача написа:

Е да де,статистиката...Ама не казвате колко от тези мачове сте си ги взели "чисто",без аванти от съдиите.

Всички. Ето казваме!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 фев 2016 17:12

1 - 1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 фев 2016 17:19

Има ли вариант този мач да го вземем по честен начин ? :? :lol:

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 22 фев 2016 17:42

Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на морето :mrgreen: Мача е измъчено 0:0 или 1:1

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 22 фев 2016 19:57

Много труден мач, но все пак победа с 1:2

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 фев 2016 20:35

ЕМИЛ написа:Има ли вариант този мач да го вземем по честен начин ? :? :lol:

Има разбира се,но няма как Левски да участва в такъв мач.Просто не ви идва отвътре.Ако не дойдете подковани със съдии,няма да сте Левски сф милички.На вас ви дай да вадите гръцмули,да използвате "други начини",да празнувате предварително шампионски титли и Купи на България.Това сте вие-Левски от София.Банда комплексари,обединени около името на Апостола с цел извличане на дивиденти.Сигурен съм,че има и нормални фенове,но трябва някой като Диоген за да ги намери човек.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 фев 2016 20:46

Предлагам мача да се свири от Никола Спасов и неговите помощници.
Може би тогава няма да има съзли и сополи...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 фев 2016 20:55

ЕМИЛ написа:Има ли вариант този мач да го вземем по честен начин ? :? :lol:

Има, и то само един вариант - за Варна да тръгнат "всички шопи със сопи"
Иначе губите с 3 - 0
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”