HardWork написа:korteneca написа:HardWork написа:Лудогорец ще загубят мача или от съдията, или по адмнинстративен начин! Очаквам брутална гавра и нов чутовен скандал в българския футбол! Просто е пре ясно, че Боко и Шиши ще направят Левски шампион с цената на всичко тази година!
Да, да, знаем червената логика... Ако Левски победи е било заради съдията, лягане на противника или нареждане от БФС и държавата. При загуба всичко е наред, защото са били слаби и дори с помощ от съдията и държавата не са успели да спечелят.![]()
Зависи как е дошла победата! Ако победата е като тази срещу Литекс, няма как да я приемем за нормална! На мен ми е все едно Лудогорец или Левски ...[/qHardWork написа:korteneca написа:HardWork написа:Лудогорец ще загубят мача или от съдията, или по адмнинстративен начин! Очаквам брутална гавра и нов чутовен скандал в българския футбол! Просто е пре ясно, че Боко и Шиши ще направят Левски шампион с цената на всичко тази година!
Да, да, знаем червената логика... Ако Левски победи е било заради съдията, лягане на противника или нареждане от БФС и държавата. При загуба всичко е наред, защото са били слаби и дори с помощ от съдията и държавата не са успели да спечелят.![]()
Мнението ми е, че ще станете шампиони независимо дали заслужавате или не! Дано станете честно! За съдии по - добре не говорете, защото всички видяхме какво стана на мача с Литекс!
За кой съдия, за този в Ловеч ли? Там видяхме отменен гол заради засада, покрита 2 метра. И като не те интересуват нито Лудогорец, нито Левски стой си във форума на "В" група, ко се буташ в А