Мача-троен отвсякъде, кво да му прогнозирам? Дълга серия направихме и тя няма да е вечна, рано или късно ще свърши. Може да е сега, а може и да е по-нататък. Най-опитният срещу най-добре играещият в дефанзивен план отбор. И двата тима са във възход, поуспокоиха се след трудното начало и показват добри игри.
Все пак ще отбележа, че за разлика от предния мач на Лаута, този път трите точки имат много по-голяма стойност за сините.
Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 08.11.2015г. 16:3
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Ние ще сме без Прохазка, което ще даде шанс на Махмудов или Орачев за титулярно място, същото е добре за локомотивци.
Но картоните ще почнат тепърва да тежат. За Пирин са застрашени Де Ноойер, Костадинов и Карнер. При липсата и на Гаджев, оставаме с Цонев и Бедоя, а и Прохазка, ако ще се върне като централен полузащитник.
Но картоните ще почнат тепърва да тежат. За Пирин са застрашени Де Ноойер, Костадинов и Карнер. При липсата и на Гаджев, оставаме с Цонев и Бедоя, а и Прохазка, ако ще се върне като централен полузащитник.
Може да играе Алвеша бек и Живко Миланов дясно крило. Иначе липсата на Прохаска е важна, защото шансовете ни вътре в наказателното ще са малко, с оглед на нашата неефективност и опита на техните бранители и ще липсват неговите удари. Същото обаче важи и за липсата на Камбура, даже според мен това ще натежи, за да сме доста спокойни в последните 30 метра пред нашата врата. Така че очаквам минимална победа с 1-0 с гол на Ради Цонев или Костадинов отдалеч
ЕМИЛ написа:Казаха ми , че съм бил карък и съм носил лош късмет на отбора та за това вече нЕма да прогнозирам мачовете на Левски докато съм жив .
Не ги слушай, казвай смело резултат

modor написа:...
Офтопик:
- modor
- Контакти:
Groucho написа:modor написа:...Офтопик:
Офтопик:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Заклет Левскар
3:1
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
modor написа:Groucho написа:modor написа:...Офтопик:Офтопик:
Офтопик:
sin4ec написа:Мача-троен отвсякъде, кво да му прогнозирам? Дълга серия направихме и тя няма да е вечна, рано или късно ще свърши. Може да е сега, а може и да е по-нататък. Най-опитният срещу най-добре играещият в дефанзивен план отбор. И двата тима са във възход, поуспокоиха се след трудното начало и показват добри игри.
Все пак ще отбележа, че за разлика от предния мач на Лаута, този път трите точки имат много по-голяма стойност за сините.
Като е троен мач, аз ще взема победа за Левски, ти си избери някой от другите два знака и да сложим едно басче ?