Супер тъпанарски си го вкараха нашите с тея 120 мин. Диаби, ако е аут, заедно с Боби... Новината... слухът, че Минев сяда на пейката звучи супер, но не вярвам да е истина. Много ми хареса какво направи Ради в мача с Берое, но както казаха и преди мен, рисково ще е пускането му в титулярите. Малък е, едно такова натоварване може да му донесе тежка контузия, а като ги знаем Ботев как се хвърлят срещу нас и колко "технични" са... Владо не е в добра форма, но пак си върши работата. Стоев иска да го пробва напред, но се вижда, че не става. И Илиан се пробва на времето и тогава не стана, макар че него сезон имаше най-много голове май. Китимбала трябва да е задължително титуляр, Прохито в средата, Краев в дясно, а отпред...

Добре де, нали имаме още един нападтел. Що го не пробват. По-зле от Курдов няма да е. В смисъл, Курдов няма голове, тоя малкия какво? -1 гол ли ще вкара? Голове, ако вкараме, отново халфове ще го направят. Прогноза: тегав мач, с много кюскане и мачкане на топката и малко голове - 1Х.
Много исках да видя какво е положението с Махмудов. Ами момчето даже е станало по-зле. Не знам къде е причината
Еми, например да не е играе на позицията си. Спомняш ли си Пепе като държеше Бедоя да играе на крилото?