Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 20:00 / Понеделни

Мнениеот Player » 25 сеп 2015 13:41

ralka_levskarka написа:
blue avalanche написа:Ако и Бедоя пропусне-лошо!!!

Китката дали ще играе, с Курдов сме все едно с 10, ако и Де Нойер е зле отиде коня у ряката.. :oops:

Срещу Монтана даде страхотна асистенция. За пасове като Дарко трябва да го пробват да дава на черничките и всичко ще е на 6!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 25 сеп 2015 13:42

Курдов не е играч за професионален футбол. Комичен е. Толкова ли нямате нападатели?
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 сеп 2015 13:44

Аз през този сезон полза от Бедоя не виждам. Слаб физически и игрово (те са и свързани де). Лошото е, че стана мазало. Част от тези в прилична форма са контузени. Здравите не са в оптимална кондиция. Други пък психически обременени. Трети пък просто не могат.
И от целия състав общо взето в оптимална форма са само вратарят, защитата и Костадинов. Цонев ще трябва да играе пак, а е много трудно за играч, който е играл малко през предната година да направи три мача за 8 дни, единият 120 минути, дано не изгори и той, още повече че много го навикват, а се вижда, че той единствен се мъчи да измисли нещо по-различно от пас на 5 метра и при това положение е нормално да има и брак. На мен този удар в 120-тата минута много ми хареса не само като удар, а и като решение и поемане на отговорност, жалко че не влезе. Гаджев играе добре 45 минути. Де Нойер беше железен, но вчера си личеше, че го мъчи нещо. Махмудов вече трябваше да е във форма, ама я показа 10 минути и след това почти нищо. Може би все пак новият ще трябва да влезе титуляр без да се знае какво точно умее. И е време някой защитник да вкара гол в противниковата врата по възможност. Аз на това май ще разчитам, някой корнер или фаул или да върже някой удар на Прохаска. Та ,тези приказки за разгроми направо ги забравете.
Последна промяна от drvasko98 на 25 сеп 2015 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 сеп 2015 13:48

Vincenzo написа:Курдов не е играч за професионален футбол. Комичен е. Толкова ли нямате нападатели?

Контузен е. А другият дойде преди има, няма седмица.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 сеп 2015 14:02

Много исках да видя какво е положението с Махмудов. Ами момчето даже е станало по-зле. Не знам къде е причината... Дали той няма желание да си подобри формата или нашите треньори не са способни да му помогнат нямам представа. Поне разбрах защо Стоев иска да го разкара през зимата. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2015 14:15

drvasko98 написа:Цонев ще трябва да играе пак,....

Не е задължително.Пише,че Краев ще е готов за Ботев.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 сеп 2015 14:25

2 - 1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 сеп 2015 15:08

2-0
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2015 16:17

Супер тъпанарски си го вкараха нашите с тея 120 мин. Диаби, ако е аут, заедно с Боби... Новината... слухът, че Минев сяда на пейката звучи супер, но не вярвам да е истина. Много ми хареса какво направи Ради в мача с Берое, но както казаха и преди мен, рисково ще е пускането му в титулярите. Малък е, едно такова натоварване може да му донесе тежка контузия, а като ги знаем Ботев как се хвърлят срещу нас и колко "технични" са... Владо не е в добра форма, но пак си върши работата. Стоев иска да го пробва напред, но се вижда, че не става. И Илиан се пробва на времето и тогава не стана, макар че него сезон имаше най-много голове май. Китимбала трябва да е задължително титуляр, Прохито в средата, Краев в дясно, а отпред... :roll: Добре де, нали имаме още един нападтел. Що го не пробват. По-зле от Курдов няма да е. В смисъл, Курдов няма голове, тоя малкия какво? -1 гол ли ще вкара? Голове, ако вкараме, отново халфове ще го направят. Прогноза: тегав мач, с много кюскане и мачкане на топката и малко голове - 1Х.

Много исках да видя какво е положението с Махмудов. Ами момчето даже е станало по-зле. Не знам къде е причината

Еми, например да не е играе на позицията си. Спомняш ли си Пепе като държеше Бедоя да играе на крилото?
Последна промяна от metodito на 25 сеп 2015 16:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 сеп 2015 16:19

metodito написа:Супер тъпанарски си го вкараха нашите с тея 120 мин. Диаби, ако е аут, заедно с Боби... Новината... слухът, че Минев сяда на пейката звучи супер, но не вярвам да е истина. Много ми хареса какво направи Ради в мача с Берое, но както казаха и преди мен, рисково ще е пускането му в титулярите. Малък е, едно такова натоварване може да му донесе тежка контузия, а като ги знаем Ботев как се хвърлят срещу нас и колко "технични" са... Владо не е в добра форма, но пак си върши работата. Стоев иска да го пробва напред, но се вижда, че не става. И Илиан се пробва на времето и тогава не стана, макар че него сезон имаше най-много голове май. Китимбала трябва да е задължително титуляр, Прохито в средата, Краев в дясно, а отпред... :roll: Добре де, нали имаме още един нападтел. Що го не пробват. По-зле от Курдов няма да е. В смисъл, Курдов няма голове, тоя малкия какво? -1 гол ли ще вкара? Голове, ако вкараме, отново халфове ще го направят. Прогноза: тегав мач, с много кюскане и мачкане на топката и малко голове - 1Х.

Абе ние почнахме да ги сравняваме от Макриев още, няма да е по-зле от тоя, няма да е по-зле от оня, ама всеки следващ е по-зле от предишния :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”