blue avalanche написа:PSvilenov написа:Как ги виждате тия 3/4 ; 0 не ми е много ясно . Берое си сработиха селекцията и са здраво захапали 2рото място и няма пускане . Божилов и Милисавлевич блестящи засега, Делев се е разиграл , продажното копеленце Стивън Петков взе и той че показа игра при тях , ако треньора не се правеше на звезда заедно с Мапуку отпред и за титла имаха реални шансове. Отзад Елиаш да Силва е може би най-завършеният изчистен дефанзивен халф в А група в момента . Дяков и Де Нойер не могат на малкия пръст да му стъпят.
Не знам това как го виждате като лесен мач, на база на видяното досега равен ще е същински успех в този мач за Левски . Искам Цоневи титуляри винаги когато са на линия , единствените здраво стъпили стараещи се юноши гледащи да надграждат на безспорният им талант за разлика от момчета като Краев и Вутов който помирисаха терен и се помислиха вече, че няма кой да ги мръдне от титулярите и за тях е приемливо от 3 мача да направят 1 добър.
Петков играе по едно полувреме,а понякога и по-малко.
Делев гол на Левски не е вкарвал,а за 7 мача има 1 гол(толкова има и Прохазка) и то защото си подкара топката с ръка.
Какво щяло да стане с Мапуку са спекулации.
Де Нойер не отстъпва на Елиаш.
Той Делев се видя че е наш Гаджев, никой не го иска извън А група , ама тука за стандартите става горе долу . И аз го бях отписал от футбола, но определено се отличи в Лига Европа и мачовете в А група след Брондби .
Петков като за резерва им върши много добра работа , определено е добър коз да го имаш .
Мапуку се радвам, че няма да играе . Неуморим , пресира , върши черна работа, връща се назад когато мусе каже , изтегля се по фланговете, връща се да играе в центъра с топката , знае как да открива пространства далеч повече от обикновеният таран . Хубчев сам си е виновен ,че се вкара в такава ситуация .Склонен съм да заема позицията на нападателя , макар да не знам цялата картина . Все пак е факт че Хубчев критикува редовно независимо от крайният резултат на отбора му .
На Де Нойер съм му фен аз , много приятен футболист. Нямахме такъв последните 2 години и си личи разликата когато той е на терена . Тактически научен, не се колебае да взима решения , покрива оголените зони при контри . Като цяло много добър трансфер за Левски , но Елиаш според мен е по завършен футболист. Носи по голяма увереност около съотборниците си когато играе с топката, играта му на двойно е безгрешна и знаеперфектно кога да тръгне да бие противник за първа топка или да се върне назад . Нещо което при Де Нойер понякога му изиграва лоша шега и не му остава друг избор освен да си проси жълтият с умишлено спиране на атака