Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 20:00

Мнениеот W84me » 15 сеп 2015 22:25

sandi74 написа:
W84me написа:Берое играят футол от 19 век. В атака трудно ще ни затруднят, дано не пропускаме много.

Щом отбор с такъв футбол ви бие когато и където ви барне в последните години смятай пък че това вашето даже не е футбол или подобните му производни :!: :idea: :mrgreen: 8-)

Крава, Хубчев е футболен престъпник!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 сеп 2015 22:42

Как ги виждате тия 3/4 ; 0 не ми е много ясно . Берое си сработиха селекцията и са здраво захапали 2рото място и няма пускане . Божилов и Милисавлевич блестящи засега, Делев се е разиграл , продажното копеленце Стивън Петков взе и той че показа игра при тях , ако треньора не се правеше на звезда заедно с Мапуку отпред и за титла имаха реални шансове. Отзад Елиаш да Силва е може би най-завършеният изчистен дефанзивен халф в А група в момента . Дяков и Де Нойер не могат на малкия пръст да му стъпят.
Не знам това как го виждате като лесен мач, на база на видяното досега равен ще е същински успех в този мач за Левски . Искам Цоневи титуляри винаги когато са на линия , единствените здраво стъпили стараещи се юноши гледащи да надграждат на безспорният им талант за разлика от момчета като Краев и Вутов който помирисаха терен и се помислиха вече, че няма кой да ги мръдне от титулярите и за тях е приемливо от 3 мача да направят 1 добър.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2015 22:52

PSvilenov написа:Как ги виждате тия 3/4 ; 0 не ми е много ясно . Берое си сработиха селекцията и са здраво захапали 2рото място и няма пускане . Божилов и Милисавлевич блестящи засега, Делев се е разиграл , продажното копеленце Стивън Петков взе и той че показа игра при тях , ако треньора не се правеше на звезда заедно с Мапуку отпред и за титла имаха реални шансове. Отзад Елиаш да Силва е може би най-завършеният изчистен дефанзивен халф в А група в момента . Дяков и Де Нойер не могат на малкия пръст да му стъпят.
Не знам това как го виждате като лесен мач, на база на видяното досега равен ще е същински успех в този мач за Левски . Искам Цоневи титуляри винаги когато са на линия , единствените здраво стъпили стараещи се юноши гледащи да надграждат на безспорният им талант за разлика от момчета като Краев и Вутов който помирисаха терен и се помислиха вече, че няма кой да ги мръдне от титулярите и за тях е приемливо от 3 мача да направят 1 добър.

Петков играе по едно полувреме,а понякога и по-малко. :mrgreen:
Делев гол на Левски не е вкарвал,а за 7 мача има 1 гол(толкова има и Прохазка) и то защото си подкара топката с ръка.
Какво щяло да стане с Мапуку са спекулации.
Де Нойер не отстъпва на Елиаш.
И Славия бяха на 2-ро място преди да ги изтрещим.И то на Овча купел. ;)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 сеп 2015 23:04

blue avalanche написа:
PSvilenov написа:Как ги виждате тия 3/4 ; 0 не ми е много ясно . Берое си сработиха селекцията и са здраво захапали 2рото място и няма пускане . Божилов и Милисавлевич блестящи засега, Делев се е разиграл , продажното копеленце Стивън Петков взе и той че показа игра при тях , ако треньора не се правеше на звезда заедно с Мапуку отпред и за титла имаха реални шансове. Отзад Елиаш да Силва е може би най-завършеният изчистен дефанзивен халф в А група в момента . Дяков и Де Нойер не могат на малкия пръст да му стъпят.

Петков играе по едно полувреме,а понякога и по-малко. :mrgreen:
Делев гол на Левски не е вкарвал,а за 7 мача има 1 гол(толкова има и Прохазка) и то защото си подкара топката с ръка.
Какво щяло да стане с Мапуку са спекулации.
Де Нойер не отстъпва на Елиаш.

Той Делев се видя че е наш Гаджев, никой не го иска извън А група , ама тука за стандартите става горе долу . И аз го бях отписал от футбола, но определено се отличи в Лига Европа и мачовете в А група след Брондби .
Петков като за резерва им върши много добра работа , определено е добър коз да го имаш .
Мапуку се радвам, че няма да играе . Неуморим , пресира , върши черна работа, връща се назад когато мусе каже , изтегля се по фланговете, връща се да играе в центъра с топката , знае как да открива пространства далеч повече от обикновеният таран . Хубчев сам си е виновен ,че се вкара в такава ситуация .Склонен съм да заема позицията на нападателя , макар да не знам цялата картина . Все пак е факт че Хубчев критикува редовно независимо от крайният резултат на отбора му .
На Де Нойер съм му фен аз , много приятен футболист. Нямахме такъв последните 2 години и си личи разликата когато той е на терена . Тактически научен, не се колебае да взима решения , покрива оголените зони при контри . Като цяло много добър трансфер за Левски , но Елиаш според мен е по завършен футболист. Носи по голяма увереност около съотборниците си когато играе с топката, играта му на двойно е безгрешна и знаеперфектно кога да тръгне да бие противник за първа топка или да се върне назад . Нещо което при Де Нойер понякога му изиграва лоша шега и не му остава друг избор освен да си проси жълтият с умишлено спиране на атака

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 16 сеп 2015 01:50

Всички на мача и мощно САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !

3:1 :) :o :o

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2015 10:19

ГОНГ ОПРАВЕТЕ ФОРУМА!!!

По темата. Нямаме особени козове срещу Берое към настоящия момент. Прибавянето на Иса може да е в наша полза... :mrgreen: Той е страхотен футболист, но ще иска ли да вкара на отбора си, който го отгледа. Много ме е яд на Гонзо и Стоев, че не го привлякоха. :evil:

Не знам от кой век играе футбол Берое, но Хубчев е смел и разсъдлив треньор и Берое няма да излезе без нападател и да падне с по-малко. Дано да сте прави за Делев. На него верно му се връща л..то като играе срещу нас, ма...

Контузията на Краев е ... добра новина. Прохи ще е на негово място. На Краев не му е мястото от ляво. В защита сме много добре. На вратата стабилни, в средата - зависи от Стоев. В този мач трябва трима в средата. Добра новина е и че Мики Маус няма да играе, защото ако нямаше червен картон със сигурност щеше да е на терена като резерва... Да видим тоя Китамбала... Като гледам как ръководството налага футболистите, очаквам да се появи някъде през март в игра. Въобще не съм оптимист. Не бях оптимист и за мача със Славия и не познах. Дано отново не позная!

Прогноза: хикс. Още повече, че ние вече две години нямаме сигурно три победи поред. Лъкатушенето продължава.

Той Делев се видя че е наш Гаджев

Само дето Гаджев беше национал и то твърд, доскоро. Ма да, принципно си прав. То и Гонзо беше така.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 сеп 2015 10:30

А кой ще е играча ни до 21 години, ако Краев не играе?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 сеп 2015 10:41

W84me написа:А кой ще е играча ни до 21 години, ако Краев не играе?

Цонев
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 сеп 2015 10:43

Заклет Левскар написа:

Цонев

И къде ще го сложат?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 сеп 2015 10:46

W84me написа:
Заклет Левскар написа:

Цонев

И къде ще го сложат?

По-добре Цонев в отбора, отколкото служебна загуба. То и с Цонев пак може да загубим, ама няма да е служебно :)
Деян Иванов не се ли възстанови?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Левски”