Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 авг 2015 18:21

Монтана се очертава като корав отбор с грамотен треньор и дисциплинирани футболисти. Въпреки това ще дам лек превес за нас: по-скоро победа за нас, отколкото Х, нищожна вероятност да ни бият. Всичко това с уговорката... ако отбора играе все така надъхано. Но Монтана не трябва да бъде подценяван отбор.. а и не мисля, че някой на Герена ще ги подцени.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 авг 2015 18:49

Ние сме Левски,Левски от София!
Всичко по-различно от победа за Левски ще е изненада.
Изображение

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 09 авг 2015 18:53

2:1 все пак Монтана не са Реал

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 авг 2015 19:14

Това е началото на серията от победи. Ще минем през Монтана без проблем. 2-0

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 авг 2015 21:21

3 - 1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 09 авг 2015 23:16

drvasko98 написа:Определено не се толерира да наричаш дясно крило/десен бек играч, който играе вляво и да му даваш оценки

Когато дойде на "Герена", Орачев беше офанзивен халф!
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 авг 2015 23:53

futbolqga написа:
blue avalanche написа:
futbolqga написа:
Vura написа: Не както някои колеги, които вече отписаха Орачев, след като момчето го караха да играе там, където не му е мястото.

Орачев го видяхме как си отбеляза 2 автогола в контролите ТОЧНО на позицията,дето,уж,му е мястото... ;)

Орачев е крило, а не бек. А даже и 12 автогола да си отбележи, е престъпление да правите момчето на две стотинки след 3-4 изиграни мача. Търпите Педровци, Бодичеци, Сърмовци и да не изреждам още какви, по цели сезони, а сега сте тръгнали на мъже да се правите. За разлика от вас, някои от нас са стъпвали и на мачовете на юношите и сме виждали какво могат момчетата и за това сме готови да им дадем шанс, въпреки грешките, които допускат. Освен това в последните 2 мача Орачев показа премина един на един през повече защитници, отколкото някои други наши играчи за цялата си кариера.

И само между другото - аз си спомням, че Бейл като играеше като бек и на Левски да го бяха предложили, нямаше да го вземем. Но като го преместиха на крилото, май нещата се попромениха. Недейте само да ми казвате, че позицията няма значение при бек/крило.

+1

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 авг 2015 23:56

blue avalanche написа:
futbolqga написа:
blue avalanche написа:
futbolqga написа:
Vura написа: Не както някои колеги, които вече отписаха Орачев, след като момчето го караха да играе там, където не му е мястото.

Орачев го видяхме как си отбеляза 2 автогола в контролите ТОЧНО на позицията,дето,уж,му е мястото... ;)

Орачев е крило, а не бек. А даже и 12 автогола да си отбележи, е престъпление да правите момчето на две стотинки след 3-4 изиграни мача. Търпите Педровци, Бодичеци, Сърмовци и да не изреждам още какви, по цели сезони, а сега сте тръгнали на мъже да се правите.

Че аз Педро и Сърмов никога не съм ги харесвал... :?
Последно не разбрах-Орачев десен защитник ли ще играе и ще си вкарва автоголове или дясно крило и едно центриране като хората няма да видим?
Каква е файдата,че е преминал 15 защитника като не може да даде завършващия пас???А център-нападателите ТОВА очакват.А не да ми се надлъгва с този или онзи...

Как ще не може да центрира бе? Той освен, че е единствения дето може да мине някой, май е инединствения дето може да центрира. Не казвам, че е някакъв супер играч де.

Потребителски аватар
bach levskarina
Контакти:

Мнениеот bach levskarina » 10 авг 2015 00:32

Гонзооооо,пак спиш!Алекс Колев почна да ги разпуква,беше готов пеша да тръгне към Герена,а ти чакаш картотеки за игрчи които нямат официален мач от майната си!!!!! Не ми се говори и пише повече.Смешник!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 авг 2015 03:45

ivodm72 написа:
blue avalanche написа:
futbolqga написа:

И какво като си е вкарал 2 автогола в контроли,той Джейми Карагар си вкарваше по 2 автогола на мач ама не са го обесили.Трябва да се даде шанс на момчето.

Тука не съм много съгласен. Много фенове на Ливърпул плюят Карагър точно по тая причина и стигат дотам да не го зачитат за легенда на клуба. Аз съм твърдо далеч от това мнение,но има голямо разногласие за статута му .

Върни се в “Левски”