/контрола/ Левски (София) - Пирин |08.07.2015| 18:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски (София) - Пирин |08.07.2015| 18:30
Много изненадваща постройка (4-2-3-1). Имам предвид за нас. Изненадахме се още в 3- тата минута. Не знам каква е температурата в Самоков, но явно е много горещо. Като за първи мач- нормално зле. Някой беше питал за кого играе Мики. За сега не играе. Ако не го сменят може и да направи 4- ти автогол. Впрочем, имаме си момче- беройче. Конкуренцията ще е сериозна. И тази година ще е мъка. За следващата не ми се мисли.
gzagorov написа:Добре че Георги Костадинов сбърка сега, че беше ясно, че ще се случи все някога. Все пак е в "Левски" не откъде да е, а от "Берое". Дано това да е издънката, а не в официален мач.
Иначе предаването на мача е все едно съм си пуснал gledaisport.com, но пак е по-добре от нищо, де, така че да благодарим на Канал 3.
Недей лежа на тази кълка.Трябва вече да сте притръпнали че нашите агенти под прикритие яко ви дънят.Примери няма да посочвам,няма нужда.Незнам защо си мислите че ако Костадинов беше поне малко добър ръководството на Берое и Хубчев щяха просто така да му посочат вратата.

PSvilenov написа:Извинете,ако греша но Денис Махмудов не беше ли крило?
До скоро. Вече ще е халфче, защитниче и накрая вратарче
Трагични!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Джереми има хляб,много според мен.Мики Орачев трябва още на полувремето да го качат на автобуса за Бургас.
Както в мача с Волга 3-4 мин гол отззад с 10 защитника и така-не знам защо са тези контроли.
Костадинов-прилично-повече към зле
Махмудов-чух го само 3 пъти
Константину-има хъс,скорост и може би това.
Австриеца-не мога да го коментирам-орлетата имаха три атаки.
Незабавно трчбва да минем на схема 4-4-2-лично мнение.
Както в мача с Волга 3-4 мин гол отззад с 10 защитника и така-не знам защо са тези контроли.
LEVSKI_FOREVER
Де Нойер изглежда научен играч, опитва се да комбинира и търси топката. Може и да се окаже сполучлив трансфер.
В сравнение с Домо, Наско Курдов изглежда класа. Малко топки стигат до него, дано второто полувреме да е по-различно.
Кипърчето се старае, ама не е ясно колко може.
Македонеца изобщо не го забелязах.
В сравнение с Домо, Наско Курдов изглежда класа. Малко топки стигат до него, дано второто полувреме да е по-различно.
Кипърчето се старае, ама не е ясно колко може.
Македонеца изобщо не го забелязах.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
zlatan написа:Джереми има хляб,много според мен.Мики Орачев трябва още на полувремето да го качат на автобуса за Бургас.
Костадинов може и доста по-зле да е,има време да се убедите

Хареса ми Джереми де Нойер, има поглед и влезе в мача, като определено подава добре.
Махмудов имаше един удар.
Кипърецът игра с желание, явно иска договор.
Карнер е добър защитник.
Изведнъж се оказа, че си имаме прекрасен ЦЗ в лицето на нашия юноша Деян Иванов.
Бяха се изпотили даже на гащите явно е доста горещо!
Махмудов имаше един удар.
Кипърецът игра с желание, явно иска договор.
Карнер е добър защитник.
Изведнъж се оказа, че си имаме прекрасен ЦЗ в лицето на нашия юноша Деян Иванов.
Бяха се изпотили даже на гащите явно е доста горещо!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Спокойно първо полувреме без да се напъваме водим
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
obi4am_pirin написа:Спокойно първо полувреме без да се напъваме водим
Вие имате точно една атака...в 3 мин, пълни глупости говориш