Слабично играхме, но с толкова млади играчи - това е.
Кипърецът направи повече за 45 минути игра, отколкото Мисяк за 2 години в Левски. Дано да му дадат шанс и в следващата контрола и тогава да преценят за него.
Има скорост, технина и поглед, така че не е менте със сигурност.
/контрола/ Левски - Волга, 04.07.2015г. , 19:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски - Волга, 04.07.2015г. , 19:00
W84me написа:Къде видя числено преимущество? Нали влизат играчи на мястото на изгонените.
А, не съм видял добре, прибрах се от нашия мач и хвърлях по едно око на К3.

- Der Schmarotzer
- Контакти:
Ситуацията е много кофти. Ако Гонзалес не върне Аниете, заминаваме при чорбата, при това без помощта на БФС. И все още се чудя, защо това дърво Димитров го пускат, той дори за конус не става. В момента, от юношите има 4-5 играчи готови за първия отбор - Цонев, Краев, Иванов, Матадос, Орачев, но не като десен бек, а като крило. Останалите ще трябва доста хляб да изядат. От останалите - Александров - на познатото си средно посока слабо ниво, Йоргачевич - средна хубост, Белаид - след като влезе се откри една голяма дупка в защитата, както винаги, когато играе, гърчето изостри атаката, Курдов - много зле, почти колкото Димитров. Задължително трябват истински централен нападател, разиграващ халф (ако се върне Аниете е достатъчно) и още един защитник.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Със средна възраст на отбора 19-20 години няма да стане. Дано новите, като дойдат да се подобри играта, че ще се борим за оцеляване 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много юноши, много нещо и не може да се прецени точното ниво на отбора. Надявам се вече в следващите контроли да играем с почти нормален състав.
Кипърчето ми направи добро впечатление. Явно не е във форма, но притежава добра скорост и техника.
Ако не намерим добри защитници ще си имаме проблеми.
Кипърчето ми направи добро впечатление. Явно не е във форма, но притежава добра скорост и техника.
Ако не намерим добри защитници ще си имаме проблеми.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Момчета (и момиче), и този сезон не се зареждайте с каквито и да е било очаквания. Идеята този сезон, а и през следващите, е да се заздрави клуба. Дори в тази ситуация според мен е излишно да се правят селекции, защото и без това Топ 4 е мираж. Дали ще си 5,6 или 7 в крайното няма значение. От това, което виждам, през следващия сезон отново ми се струва, че ще сме във втората половина.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не съм доволен от начина, по който допуснахме двата гола. Пълно безумие! Левашко отиграване на Орачев и безумно посягане в глезена от страна на Прохазка. Да, вярно е, че не е централен бранител, ама как, аджеба реши, че с посягане в глезена на задния крак на противника може да отнеме топката, която се води с предния.
Силен мач на Александров, тук критиците да се замислят, че ни чакат мачове с подобни агресивни отбори и е хубаво и ние да си имаме такъв ръгач. Бореше се мъжки, не беше груб, тичаше много в жегата, дори направи няколко доста добри центрирания, а аз забелязах и доста класни първи докосвания и пасове.
Иначе доста слаба и бавна синя атака срещу посредствен отбор като Волга.
ПП Чичаците правят уникални включвания в ефира на Канал 3

Силен мач на Александров, тук критиците да се замислят, че ни чакат мачове с подобни агресивни отбори и е хубаво и ние да си имаме такъв ръгач. Бореше се мъжки, не беше груб, тичаше много в жегата, дори направи няколко доста добри центрирания, а аз забелязах и доста класни първи докосвания и пасове.
Иначе доста слаба и бавна синя атака срещу посредствен отбор като Волга.
ПП Чичаците правят уникални включвания в ефира на Канал 3

Последна промяна от TristaNNN на 04 юли 2015 21:19, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ако не се форсира селекцията , не се вземат добри футболисти...жална ни майка...
Другата контрола се надявам да видим новите попъления в игра. Сега каквото и да се говорим е ясно, че голяма част от футболистите днес, няма да играят през сезона. Второто полувреме много смени, много накъсвания на играта, здрави влизания на грубите руснаци, някои от юношите за първи път играят на Герена за Левски, така че нормално да има и притеснение. Не забравяйте, че са на по 16,17,18 години.
Волга започват сезона другата седмица, така че са готов отбор.
Волга започват сезона другата седмица, така че са готов отбор.
Никога Левски не е играл добре когато е в бяло. Този екип трябва да го премахнат завинаги. Нито мога да си приема отбора в този цвят, нито играят добре с него. Ако някой, знае за силен мач с бял екип, да каже. Аз не знам и не мисля, че ще видя някога такъв. В жълто също изглеждаха нетипично. Трябва да бъде сив резервният екип. Но не графитено като юбилейния сега, а светло сив. При спортните марки, сивият цвят е сред най-продаваните.