Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ЗА или ПРОТИВ Георги Иванов

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Мнениеот AN71 » 01 юли 2015 18:47

Kris_men2000 написа:И аз гласувах против Гонзо.Омръзна ми 6 години да гледам един доказал се некадърник да съсипва ЛЕВСКИ със своята прословута тъпота и некадърност.Вън Гонзо от ЛЕВСКИ да идва и то веднага Наско Сираков.Няма ли го Сираков ,няма никога ЛЕВСКИ да тръгне на горе.От всичката сган която е в ЛЕВСКИ в момента единствено Сираков разбира от футбол и развитие на футболен отбор.И ТОЙ ГО ДОКАЗА 2007 ГОДИНА.

И аз съм против ама съм далеч от мисълта да давам оценки кой е некадърник и кой не е но е видно ,че Гонзо не става за тази работа колкото и да е страстен работохолик :(

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 01 юли 2015 19:18

Тръста започна да се изявява като класифицира Левскарите на повече и по-малко - това е отвратително!
Поредния "орган" решил да разделя Левскарската общност.
Против Ръководителя Георги Иванов!

amds
Контакти:

Мнениеот amds » 01 юли 2015 19:30

Алоооо...Тръста... кой ви е избрал вас бе???Кви пари сте дали вие бе???Че и ще определяте кой да е в Левски...Че Гонзо не става е ясно и на децата.Ама вие какви сте бе,мама ви проста...Я бегайте далеч от ГЕРЕНА,мама ви проста недоклатена...Затова сме на това ниво,нищо че сме в А група

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 юли 2015 20:26

Theos написа:Тръста започна да се изявява като класифицира Левскарите на повече и по-малко - това е отвратително!
Поредния "орган" решил да разделя Левскарската общност.
Против Ръководителя Георги Иванов!

Батков вече е вън. Всички с подобни подписи, може да си ги обновят. Трябва да сме в крак с времето. ;)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 юли 2015 20:38

На този етап просто Гонзо няма нужните познания и опит за тази длъжност.Може би след години-да.Но сега черпи само негативи въпреки че е дал на клуба доста като футболист и наистина е син във сърцето си.Убеден съм че дори и да го сменят няма да приказва и плюе клуба и ръководството като Сираков и неговата принцеса Раева...принцеса във кавички естествено.При всички случаи Гонзо трябва да е близко до клуба.Дори и ако заеме длъжност при младите ...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 юли 2015 20:49

Този човек може само да е фен на Левски.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 юли 2015 21:02

wilge написа:Този човек може само да е фен на Левски.

Не може само това. Значим е много за Левски и има място на Герена. Дори да отговаря за музея и да показва прословутите си слипове, превръзката от кървавия гол или маската от последния си мач не е никак малко, ако са изложени разбира се. Да го сложат да продава фланелки на Тодорини кукли 47, пак ще е полезен. Убеден съм че ще има много посетители или клиенти, ако той е на едното от двете места. Може и друго нещо да прави, но трябва да е на Герена с нещо с което ще е полезен!

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 01 юли 2015 21:42

Тръстове,мръстове и всякакви други организацийки трябва смирено да наведът глави когато стане дума за Георги Иванов и когато минават покрай него!!!

За без пари за трансфери - толкова.Човека се спука да гледа някакви треторазредни играчи от Холандия само и само да открие някакъв що годе да ни върши работа, обаче пак има недоволници.Нека тоя тръст намери едни къси 10-15 мил евра за играчи ,тогава и Гонзо ще е страшен спортен директор,че и аз ще ставам даже.
Какво е това Тръст бе , вие по левскари ли сте от мен и от другите ?

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 01 юли 2015 21:45

amds написа:Алоооо...Тръста... кой ви е избрал вас бе???Кви пари сте дали вие бе???Че и ще определяте кой да е в Левски...Че Гонзо не става е ясно и на децата.Ама вие какви сте бе,мама ви проста...Я бегайте далеч от ГЕРЕНА,мама ви проста недоклатена...Затова сме на това ниво,нищо че сме в А група

Тръст "Синя България" има едно от седемте места в УС на ПФК "Левски" София. Затова може да поиска оставката на когото си пожелае. Друг е въпросът, че едно е да я поискат, друго е да я даде и съвсем трето да се одобри от целия УС. Не виждам защо са тези псувни - сам казваш, че Гонзо не е за този пост. Крайно време е някой да постави въпроса на масата. И една от причините да сме на това ниво точно е, че ни управлява човек, който си няма ни най-малка представа какво прави.

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 01 юли 2015 22:50

leedsuafc написа:Тръстове,мръстове и всякакви други организацийки трябва смирено да наведът глави когато стане дума за Георги Иванов и когато минават покрай него!!!

За без пари за трансфери - толкова.Човека се спука да гледа някакви треторазредни играчи от Холандия само и само да открие някакъв що годе да ни върши работа, обаче пак има недоволници.Нека тоя тръст намери едни къси 10-15 мил евра за играчи ,тогава и Гонзо ще е страшен спортен директор,че и аз ще ставам даже.
Какво е това Тръст бе , вие по левскари ли сте от мен и от другите ?

Не бе колега:)Никой не е казал,че в тръста са по-големи Левскари от теб.
Това което искам да ти напомня е че Херо (не съм му фен) докара 8 милиона на Черноморец докато селектираше треторазредни играчи:)
А само за последните 2 трансферни сезона в Левски дойдоха и си отидоха 26 играчи.Приход НУЛА ЛЕВА.
И аз и ти също сме Левскари като Гонзо.Двамата с теб да ни сложат директори все 1 от 26 ще продадем :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Върни се в “Левски”