КОЙ отбор ще подкрепяте?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: КОЙ отбор ще подкрепяте?

Мнениеот greenlandia » 17 юни 2015 12:22

Левски върви усилено по пътя на Цска.След време , може би 1-2г ще търси о единение(сливане, купуване) като най-вероятно това ще еЛудогорец. Тоя клуб бъдеще в Разград няма.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 17 юни 2015 12:23

dafquezz написа:Нека си кажем нещата честно. Както вече писах в други теми, аз като цесекар искам преди всичко ние да си платим дълга към държавата, а не да бягаме от него. Да ни пратят в която дивизия искат, но когато се върнем, ако се върнем, да си платим данъците.
Два отбора ЦСКА няма да има, 100% е сигурно, защото само единия ще получи стадион и база. Никой няма да се ангажира с издръжка, и никой фен няма да подкрепя ЦСКА, който не играе на Армията, носи друга емблема и т.н.
След като уточнихме тези неща, за мен е по-добре да си подкрепям сегашния ЦСКА на Манджуков, независимо от дивизията. Ако обаче властта подкрепи другия проект, този спира да съществува. В такъв случай, наречете ме глорихънтър или както искате, не ме вълнува, аз ще подкрепям новия ЦСКА. Вярвам, че като фенове поне малко ще ме разберете - аз имам нужда от ЦСКА в живота си, под каквато и да било форма. Не ми пука дали е с 4 титли, 31 или 431. За мен е важно в НЯКОЯ дивизия да съществува отбор ЦСКА с червен екип, който през уикенда да гледам на Армията.

Еееех, ако всички разсъждаваха като теб!
Щяхме да си гледаме мачовете като в Англия на съседни седалки и нямаше да има такава злоба и омраза!Ама много от вашите живеят за да мразят, както и не малка част от нашите
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 юни 2015 12:29

dafquezz написа:Нека си кажем нещата честно. Както вече писах в други теми, аз като цесекар искам преди всичко ние да си платим дълга към държавата, а не да бягаме от него. Да ни пратят в която дивизия искат, но когато се върнем, ако се върнем, да си платим данъците.
Два отбора ЦСКА няма да има, 100% е сигурно, защото само единия ще получи стадион и база. Никой няма да се ангажира с издръжка, и никой фен няма да подкрепя ЦСКА, който не играе на Армията, носи друга емблема и т.н.
След като уточнихме тези неща, за мен е по-добре да си подкрепям сегашния ЦСКА на Манджуков, независимо от дивизията. Ако обаче властта подкрепи другия проект, този спира да съществува. В такъв случай, наречете ме глорихънтър или както искате, не ме вълнува, аз ще подкрепям новия ЦСКА. Вярвам, че като фенове поне малко ще ме разберете - аз имам нужда от ЦСКА в живота си, под каквато и да било форма. Не ми пука дали е с 4 титли, 31 или 431. За мен е важно в НЯКОЯ дивизия да съществува отбор ЦСКА с червен екип, който през уикенда да гледам на Армията.

Ти сериозни ли ще подкрепиш Литекс - ЦСКА? Ти си първият фен на ЦСКА, който чувам да казва това. А повярвай ми около мен е пълно с такива. До вчера ходехте в Ловеч и псувахте тези футболисти. На Асприля и другите тъмнокожи и пеехте маймунски звуци и банани хрърляхте. Скандирахте и опъвахте трансперанти с/у Гришата, а утре ще ги приемете на Армията и ще им целувате задниците, на същите тези футболисти, които само преди 1 месец освирквахте....леле. Втрещен съм. Значи утре, ако Божков купи АД-то от БАтков и прекръсти Левски на ЦСКА 2015 и играят на Армията, ти ще ходиш да викаш за ЦСКА, нищо, че с червените екипи ще са Прохазка, Гаджев, Минев, Сърмов, Бедоя????? Уау.

Това не е глорихънтарство, а ПРЕДАТЕЛСТВО към отбора си. Ние във Велико Търново, след като един частен отбор беше продаден на турци и започна да се опитва да прави далавери използвайки името Етър, беше изритан от града и беше пратен в Сливен да си играе мачовете. И си създадохме нов клуб, който е на 2 години и си ходим по 1000-2000 човка на обикновените мачове и си подкрепяме отбора. На дербита минаваме 7 000...във В група.
Последна промяна от bobo_13 на 17 юни 2015 12:33, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 юни 2015 12:31

Ние не сме червени , че да падаме толкова ниско . 8-)

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 17 юни 2015 12:34

1977 написа:След последните безумни събития на футболната БГ карта,искам да попитам феновете на Левски кой отбор биха подкрепили ако догодина се получи следния вариант:
Левски изпада в невъзможност да плаща и някой решава да прекръсти Миньор Перник на Левски за да го има в А група :mrgreen:
А нашия Левски отива във В група.

Кой отбор бихте подкрепили?

Първо това няма да се случи никога защото в противен случай ще има гражданско неподчинение и пострадали ръководители в Перник. А иначе след като нямат право да участват в Европа няма логика в това преобразуване

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 17 юни 2015 12:36

KOЙ E ИСТИНСКИЯТ???

CCФK Левски - 1914
CK Левски - 1934
ПФД ПСК Левски - 1944
ДCO Динамо - 1949
ФД Левски - 1957
ДФС Левски Спартак - 1969
ФК Витоша - 1985
ФК Левски Спартак - 1989
ФК Левски - 1990
ФК Левски 1914 - 1992
ПФК Левски - 1998
КОЙ Левски че неразбрах!? :idea:
Аватар
Red Warrior

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 17 юни 2015 12:37

bobo_13 написа:Ти сериозни ли ще подкрепиш Литекс - ЦСКА? Ти си първият фен на ЦСКА, който чувам да казва това. А повярвай ми около мен е пълно с такива. До вчера ходехте в Ловеч и псувахте тези футболисти. На Асприля и другите тъмнокожи и пеехте маймунски звуци и банани хрърляхте. Скандирахте и опъвахте трансперанти с/у Гришата, а утре ще ги приемете на Армията и ще им целувате задниците, на същите тези футболисти, които само преди 1 месец освирквахте....леле. Втрещен съм. Значи утре, ако Божков купи АД-то от БАтков и прекръсти Левски на ЦСКА 2015 и играят на Армията, ти ще ходиш да викаш за ЦСКА, нищо, че с червените екипи ще са Прохазка, Гаджев, Минев, Сърмов, Бедоя????? Уау.

Това не е глорихънтарство, а ПРЕДАТЕЛСТВО към отбора си. Ние във Велико Търново, след като един частен отбор беше продаден на турци и започна да се опитва да прави далавери използвайки името Етър, беше изритан от града и беше пратен в Сливен да си играе мачовете. И си създадохме нов клуб, който е на 2 години и си ходим по 1000-2000 човка на обикновените мачове и си подкрепяме отбора. На дербита минаваме 7 000...във В група.

Както вече казах, предпочитам да остане да съществува Манджуковия ЦСКА, независимо от дивизията. Ако него го няма, ЦСКА умира така или иначе, и ми е все тая, ако ще и Гонзо да играе в новия отбор, сигурно ще ходя да го гледам, ей така от някаква криво разбрана носталгия. Моят отбор няма да го има така или иначе.
Разбирам защо ти е непонятно, де. Ти разсъждаваш като ултрас. Аз съм ТВ зрител, от тия, дето ги мразите, щото не са достатъчно истински фенове.
Последна промяна от dafquezz на 17 юни 2015 12:40, променено общо 1 път.

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 17 юни 2015 12:37

И Левски и Цска не ги харесвам,но поне едно е сигурно Левски ще стане най-титулувания отбор.Най-много титли,Най-много купи на България,участие при най-големите,а Цска 23-Литекс(Ловеч-София) тази година може да се бори с Лудогорец за 5-та.Титлите,Ливърпул,Байерн,Цска е номер 1--всичко на боклука.
Последна промяна от dimov на 17 юни 2015 12:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 юни 2015 12:38

Остави това, но ставащото в момента дава основание и на други отбори да не плащат задълженията си, да натрупат милиони и в един момент да им е по-изгодно да помогнат на някой отбор от Б група да влезе в А, след това да го преименуват примерно в Левски, и да го преместят в София, като по този начин да изчистят задълженията си, без да носят санкции и да продължат да си играят в А група.
Точно заради това беше променен и правилника, за да не се случват подобни неща, но явно той важи само за отбори като Пирин, Миньор, Ботев и други, но не и за ЦСКА, както е в случая.

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 17 юни 2015 12:39

korteneca написа:Първо - това няма да се случи.

Тъй, тъй...на вашето "никога" сме се начели и наслушали. Види се, че каквото се случва на ЦСКА от същото е сполетян и Левски/лицензът го спасихте в последния момент, смеехте се че финансово затъваме, а оказа се че и при вас е същото, безтитлие вече години наред, мимолетно присъствие в Европа и т.н./ Да, от днешна гледна точка можете да изговорите и изпишете какво ли не, защото първия трап сте го прескочили, но идва друг по-голям от предния, който може и да не прескочите...тогава ще настъпи друго време, ситуацията ще е различна, със сигурност и друга песен ще запеете. Дотогава пътят, който ще трябва да извървите вече ще е утъпкан от ЦСКА /надявам се да е сегашният/Така, че никога не казвай никога!
Последна промяна от Antananarivo на 17 юни 2015 12:41, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”