Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

uki2
Контакти:

Re: Стойчо Стоев е новият ст.треньор на Левски София

Мнениеот uki2 » 21 дек 2014 15:15

D.Georgiev написа:Страхотен треньор и се е доказал, че и от нищо може да направи нещо... Кофти ми е че пое "Левски", но ми е още по-гадно че не е при нас.

Прав си, съжалявах за Херо, но мисля че Стоев е много по-добър вариант през 2015 г.
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!

uki2
Контакти:

Re: Стоичо Стоев е новият ст.треньор на Левски София.

Мнениеот uki2 » 21 дек 2014 15:20

sandi74 написа:
rebel написа:Стойчо е един голям балон и набеден за треньор. Петев направи много повече от тоя самозванец, изпадал 2-3 пъти в Б група. Честито !

Факт ама иди го обяснявай на доказани футболни лаици.

То е ясно кой (факт) е доказан футболен лаик! Дори когато изпадна с Миньор (без финансиране, без добри футболисти, без нищо) отборът му дойде в София и ни надигра напълно на Герена макар да загуби с 2:1 и то в годината, когато изпуснахме титлата със Славия и финала за купата с Берое. Освен да четеш е полезно да можеш и да разсъждаваш върху прочетеното, освен да гледаш (футбол) много помага, ако можеш и да разбираш какво виждаш...

Не ми отговаряй - няма да го прочета, защото не ме интересува мнението ти.
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 дек 2014 15:21

Въпрос на време е да бъде съблечен.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 дек 2014 15:29

DarkPsy написа:Въпрос на време е да бъде съблечен.

Ти като толкова ги разбираш нещата,я кажи колко време,че да знаем?
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 дек 2014 15:31

Ама няма да бъде..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 дек 2014 15:32

uki2 написа:
sandi74 написа:
rebel написа:Стойчо е един голям балон и набеден за треньор. Петев направи много повече от тоя самозванец, изпадал 2-3 пъти в Б група. Честито !

Факт ама иди го обяснявай на доказани футболни лаици.

То е ясно кой (факт) е доказан футболен лаик! Дори когато изпадна с Миньор (без финансиране, без добри футболисти, без нищо) отборът му дойде в София и ни надигра напълно на Герена макар да загуби с 2:1 и то в годината, когато изпуснахме титлата със Славия и финала за купата с Берое. Освен да четеш е полезно да можеш и да разсъждаваш върху прочетеното, освен да гледаш (футбол) много помага, ако можеш и да разбираш какво виждаш...

Не ми отговаряй - няма да го прочета, защото не ме интересува мнението ти.

Със същият отбор ни и би на Герена :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2014 16:19

ralka_levskarka написа:Със същият отбор ни и би на Герена :)

Доколкото помня през сезон 2011/2012 Миньор на Стоев ни би на Герена и след това би ЦСКА в Перник. И пак Стоев, този път с Монтана през 2012/2013 ни врътна 0:0 пак на Герена и то когато Лудогорец тамън се бяха издънили. И ако не греша отбора на Миньор беше във финансов колапс, в Монтана не знам имал ли е проблеми с парите.. и от там с работата по отбора. Та като се замисля Стоев май се справяше с воденето на отбори, опитващи се да покажат зъбки. Само дето тъжното в случая е, че "показването на зъби" не е кой знае какво постижение за отбор като Левски.. поне не би трябвало да е.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 21 дек 2014 16:38

Betchualeng Arnaikem написа:

Доколкото помня през сезон 2011/2012 Миньор на Стоев ни би на Герена и след това би ЦСКА в Перник. И пак Стоев, този път с Монтана през 2012/2013 ни врътна 0:0 пак на Герена и то когато Лудогорец тамън се бяха издънили. И ако не греша отбора на Миньор беше във финансов колапс, в Монтана не знам имал ли е проблеми с парите.. и от там с работата по отбора. Та като се замисля Стоев май се справяше с воденето на отбори, опитващи се да покажат зъбки. Само дето тъжното в случая е, че "показването на зъби" не е кой знае какво постижение за отбор като Левски.. поне не би трябвало да е.

В сезон 2011/2012 Миньор завършват 9-и в класирането. В началото на следващия сезон подава оставка, защото ситуацията в клуба е нестабилна :
http://www.spodelievropa.eu/bg/articles ... e4663.html

Стоев поема Монтана през зимата на 2012/2013 г, след като през есента селекциятa, подготовката и мачовете е водил Атанас Джамбазки.. Очевидно за един месец работа успява да постигне равенство на Герена, но нищо повече - http://btvnovinite.bg/article/a-grupa/s ... ntana.html

На практика единственият път, когато е изпаднал наистина (макар, че си подава оставката няколко кръга преди края) е със Спортист Своге в сезон 2009/2010..

Честно казано, без да ми се обиждат левскарите, ситуацията на Герена много наподобява случилото се в Монтана, така че ще е интересно да видим как ще се справи..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 дек 2014 16:56

Stahlgewitter написа:

Ти като толкова ги разбираш нещата,я кажи колко време,че да знаем?

Вие ги правите тези работи, тъй че вие трябва да знаете! Дали пък няма да "подобри" времето на Петев? :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 21 дек 2014 17:06

CSKA69 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

В сезон 2011/2012 Миньор завършват 9-и в класирането. В началото на следващия сезон подава оставка, защото ситуацията в клуба е нестабилна :
http://www.spodelievropa.eu/bg/articles ... e4663.html

Стоев поема Монтана през зимата на 2012/2013 г, след като през есента селекциятa, подготовката и мачовете е водил Атанас Джамбазки.. Очевидно за един месец работа успява да постигне равенство на Герена, но нищо повече - http://btvnovinite.bg/article/a-grupa/s ... ntana.html

На практика единственият път, когато е изпаднал наистина (макар, че си подава оставката няколко кръга преди края) е със Спортист Своге в сезон 2009/2010..

Честно казано, без да ми се обиждат левскарите, ситуацията на Герена много наподобява случилото се в Монтана, така че ще е интересно да видим как ще се справи..

Радвам се,че и между вас има нормални хора.Весели празници :)

Върни се в “Левски”