D.Georgiev написа:Страхотен треньор и се е доказал, че и от нищо може да направи нещо... Кофти ми е че пое "Левски", но ми е още по-гадно че не е при нас.
Прав си, съжалявах за Херо, но мисля че Стоев е много по-добър вариант през 2015 г.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
D.Georgiev написа:Страхотен треньор и се е доказал, че и от нищо може да направи нещо... Кофти ми е че пое "Левски", но ми е още по-гадно че не е при нас.
sandi74 написа:rebel написа:Стойчо е един голям балон и набеден за треньор. Петев направи много повече от тоя самозванец, изпадал 2-3 пъти в Б група. Честито !
Факт ама иди го обяснявай на доказани футболни лаици.
DarkPsy написа:Въпрос на време е да бъде съблечен.
DarkPsy написа:Въпрос на време е да бъде съблечен.
uki2 написа:sandi74 написа:rebel написа:Стойчо е един голям балон и набеден за треньор. Петев направи много повече от тоя самозванец, изпадал 2-3 пъти в Б група. Честито !
Факт ама иди го обяснявай на доказани футболни лаици.
То е ясно кой (факт) е доказан футболен лаик! Дори когато изпадна с Миньор (без финансиране, без добри футболисти, без нищо) отборът му дойде в София и ни надигра напълно на Герена макар да загуби с 2:1 и то в годината, когато изпуснахме титлата със Славия и финала за купата с Берое. Освен да четеш е полезно да можеш и да разсъждаваш върху прочетеното, освен да гледаш (футбол) много помага, ако можеш и да разбираш какво виждаш...
Не ми отговаряй - няма да го прочета, защото не ме интересува мнението ти.
ralka_levskarka написа:Със същият отбор ни и би на Герена
Betchualeng Arnaikem написа:ralka_levskarka написа:Със същият отбор ни и би на Герена
Доколкото помня през сезон 2011/2012 Миньор на Стоев ни би на Герена и след това би ЦСКА в Перник. И пак Стоев, този път с Монтана през 2012/2013 ни врътна 0:0 пак на Герена и то когато Лудогорец тамън се бяха издънили. И ако не греша отбора на Миньор беше във финансов колапс, в Монтана не знам имал ли е проблеми с парите.. и от там с работата по отбора. Та като се замисля Стоев май се справяше с воденето на отбори, опитващи се да покажат зъбки. Само дето тъжното в случая е, че "показването на зъби" не е кой знае какво постижение за отбор като Левски.. поне не би трябвало да е.
Stahlgewitter написа:DarkPsy написа:Въпрос на време е да бъде съблечен.
Ти като толкова ги разбираш нещата,я кажи колко време,че да знаем?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
CSKA69 написа:Betchualeng Arnaikem написа:ralka_levskarka написа:Със същият отбор ни и би на Герена
Доколкото помня през сезон 2011/2012 Миньор на Стоев ни би на Герена и след това би ЦСКА в Перник. И пак Стоев, този път с Монтана през 2012/2013 ни врътна 0:0 пак на Герена и то когато Лудогорец тамън се бяха издънили. И ако не греша отбора на Миньор беше във финансов колапс, в Монтана не знам имал ли е проблеми с парите.. и от там с работата по отбора. Та като се замисля Стоев май се справяше с воденето на отбори, опитващи се да покажат зъбки. Само дето тъжното в случая е, че "показването на зъби" не е кой знае какво постижение за отбор като Левски.. поне не би трябвало да е.
В сезон 2011/2012 Миньор завършват 9-и в класирането. В началото на следващия сезон подава оставка, защото ситуацията в клуба е нестабилна :
http://www.spodelievropa.eu/bg/articles ... e4663.html
Стоев поема Монтана през зимата на 2012/2013 г, след като през есента селекциятa, подготовката и мачовете е водил Атанас Джамбазки.. Очевидно за един месец работа успява да постигне равенство на Герена, но нищо повече - http://btvnovinite.bg/article/a-grupa/s ... ntana.html
На практика единственият път, когато е изпаднал наистина (макар, че си подава оставката няколко кръга преди края) е със Спортист Своге в сезон 2009/2010..
Честно казано, без да ми се обиждат левскарите, ситуацията на Герена много наподобява случилото се в Монтана, така че ще е интересно да видим как ще се справи..
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 86 госта