TristaNNN написа:Работен ден в 13:15, прелестно ...
Когато обявиха почивните и работни дни през декември, програмата вече беше направена.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Работен ден в 13:15, прелестно ...
BadBoy написа:TristaNNN написа:Работен ден в 13:15, прелестно ...
Когато обявиха почивните и работни дни през декември, програмата вече беше направена.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
hd-fen написа:sirius123 написа:Сигурна победа за ''Левски'' , въпреки , че няма да играят някои ключови футболисти. Забелязва се напредък в играта , откакто Гонзо пое отбора , най - вече стила на игра.
Напредъка е очеваден.Левски със зъби и нокти се бори за да влезе в първата шестица.Нека някой ме светне кога в историята на този най-славен български футболен клуб целите са били толкова низки.Ето до това доведе отбора това неграмотно недоразумение Гонзо.
Историята ли казваш-виж 50-60 години на миналия век колко публика е имало на мачовете на Левски и какви успехи сме имали тогава говори за история ....
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !
TristaNNN написа:BadBoy написа:TristaNNN написа:Работен ден в 13:15, прелестно ...
Това е ясно, но не е като да не са размествали програми досега, особено като стане дума за начален час на мач.
ralka_levskarka написа:Трябва ни победа, задължителна е просто.
Да разбирам, че билета е 10 лева![]()
Някой, който ще ходи?
Без име написа:ralka_levskarka написа:Трябва ни победа, задължителна е просто.
Да разбирам, че билета е 10 лева![]()
Някой, който ще ходи?
Намери в кой форум да питаш, Рали
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ReBorn1982 и 34 госта