Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Прогнозирам победа с 2-1, като изобщо не очаквам лек мач. Смятам, че след боя над жълтите ще се съберем повечко хора на стадиона, макар че Литекс не са този дразнител, който бяха.
2-3 ракийки преди мача, за да преборим студа и "Съъъъс синьоооо знаме в нашите ръцееее..."
cska-632 написа:TristaNNN написа:Прогнозирам победа с 2-1, като изобщо не очаквам лек мач. Смятам, че след боя над жълтите ще се съберем повечко хора на стадиона, макар че Литекс не са този дразнител, който бяха.
2-3 ракийки преди мача, за да преборим студа и "Съъъъс синьоооо знаме в нашите ръцееее..."
На стадиона не се ли ходи заради собствения ти отбор, а не заради противника
barsa79 написа:много коментирате съдийството-били ги рязали - това презастраховане ли е,или ви е страх няма нищо страшно Литекс да бие Левски, или да вземе точка на герена.........
cska-632 написа:TristaNNN написа:Прогнозирам победа с 2-1, като изобщо не очаквам лек мач. Смятам, че след боя над жълтите ще се съберем повечко хора на стадиона, макар че Литекс не са този дразнител, който бяха.
На стадиона не се ли ходи заради собствения ти отбор, а не заради противника
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
boabbb написа:Аз залагам на слаб мач на Левски - 1:3Литекс хич не бяха зле с "морето" , а си ги набомбиха стабилно
memnto написа:Вече сте на гребена на победите.Предричам лесна такава и в този мач. Не че Ловеч са слаби, ама като им знам треньорчето...
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:memnto написа:Вече сте на гребена на победите.Предричам лесна такава и в този мач. Не че Ловеч са слаби, ама като им знам треньорчето...
Щом цесекарите предвиждат победи и то лесни за нас, значи не е на добре работата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта