Масово бягство на футболисти от "Левски". АНКЕТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Масово бягство на футболисти от "Левски". АНКЕТА

Мнениеот Stahlgewitter » 09 ное 2014 19:29

Megatron_69 написа:
vratar4eto написа:Много ми е забавно как се лее злоба по "Левски".
С две думи - "Когато котката е зле, мишките пируват."
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погр****и са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ :!:

Вие също изляхте доста злоба към нас през 2013г.,ако си спомняш,и не надценявай толкова "Левски" ,не е нещо толкова специално....освен за вас

Нас българите ли имаш предвид?Да,нещо специално е за нас,начин на живот е за някои от нас,любов,идея,радост и какво ли още не.
Изображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 ное 2014 19:45

Megatron_69 написа:
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погр****и са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ :!:

Вие също изляхте доста злоба към нас през 2013г.,ако си спомняш,и не надценявай толкова "Левски" ,не е нещо толкова специално....освен за вас

Ако не е нещо толкова специално, защо други отбори като вкарат гол (на който и да е отбор) пеят срещу нас? И защо дори, когато "Левски" е зле, всички пак се интересуват от нас? А когато сме добре, всеки гол срещу нас се празнува със заря ;)

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 ное 2014 20:01

pomiqr201 написа:

Гунди е станал идол, защото е бил погр****. Не го пиша, като заяждане.Просто си е факт. Иначе Гунди щеше да е един от многото добри футболисти играли в "Левски". Все едно някой сега се сеща за Павел Панов. Държавата, ако не Ви удари едно рамо никога няма да отлепите.

Това за Гунди си е чисто заяждане, мен ако питаш :) Аз за хората, които не съм гледал, се информирам от книги и разкази на съвременници, а не от писанията на мустакат журналист от "Работническо дело", който основно поддържа тази теза. Защото, ако всичко е заради ранната му смърт, едва ли погребението му щеше да е най-голямото в новата ни история, след това на Борис Трети. Но както и да е - избягахме от темата. Аз пък мисля, че ще отлепим - с тръста или с нов спонсор, времето ще покаже. Може да съм прекален оптимист, но так мисля.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 ное 2014 20:01

vratar4eto написа:..
..как се лее злоба по "Левски"
..повярвайте ми
..скоро нещата за нас ще се оправят
..ще сънувате кошмари от "Левски"
..гонене от собствения стадион
:!:

бла, бла, бла..

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 ное 2014 20:07

По добре да се махат тези....и без това 4-5 място е максимумът им.А и ако напуснат сами няма неустоики.Пък и както писаха някои къде ще ходят тези дървари.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 ное 2014 20:09

Няма да съжалявам за никой от състава, ако реши да напусне. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 ное 2014 20:12

eddie написа:
vratar4eto написа:..
..как се лее злоба по "Левски"
..повярвайте ми
..скоро нещата за нас ще се оправят
..ще сънувате кошмари от "Левски"
..гонене от собствения стадион
:!:

бла, бла, бла..

По-добре оптимистично бла-бла за нещата, които ме интересуват, отколкото да лея злоба и да злорадствам по проблемите на другите :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2014 20:17

Крайно време е агонията причинена от баткоф да свърши. Та ако ще и с цената на започване от аматьорските групи!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 09 ное 2014 20:20

Tой Херо и без това ще ги изхвърли 3/4 от сегашните ментета, така че по - добре веднага да се махнат. Ще направят голяма услуга на Левски.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Re: Потъна ли синият кораб?

Мнениеот gacobacov » 09 ное 2014 20:21

Eminem написа:Авторчето си помисли, че ще ни притесни с темата, но това е много добра новина за нас. Некадърниците педро и белаид ще си тръгнат.......лелелелеле трагедия. :lol: :lol: На тяхно място ще дойдат футболисти, които могат да спират и подават топката....ужас.
Ако и некадърниците сред българите се разкарат, та то егати якото.

Кой можещ ще дойде в тоя потънал кораб бе :lol:

Върни се в “Левски”