За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

warhead
Контакти:

Re: За късата памет

Мнениеот warhead » 28 окт 2014 15:59

redtiger написа:Най жалкото и унизителното е обявеното от инфантила Гугутката мнение, че децата си играели със снежни топки и било абсолютно безвредно и било гнусно да се гледа.
Ами и с вилицата се храним например, но това може да е предмет на сериозно нараняване и дори друго.

Не бе децата си играели със снежни топки !....Ама него дете ли го удари????
Дай аз да го издрънча с една топка и да видим какво ще стане!

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 28 окт 2014 16:00

[offtopic]
BRF написа:
CHAMP20N написа:
BRF написа:Достойната постъпка на РЪКОВОДСТВОТО на фкЛевски беше извинение!На шефа на фенклуба също!

Това до момента е единствения случай, в който не съм съгласен с теб от както чета този форум. Няма за какво да се извиняват от ръководстовото им, Фен Клуба трябва да се извини. Ръководството отговаря за играта на отбора, Фен Клуба за проявите на феновете.

Уважавам ти мнението,но държа на моето ;) !

Разбира се, аз не се и опитвам да променям ничие мнение. Просто констатирах, че се разминаваме в случая. :D[/offtopic]

Иначе, мисля, че вече прекалено много се разду цялата тази работа. Трябваше да се изчака решението на ДК, и тогава да се коментира (въпреки че и тогава няма много смисъл да се коментира).
Също така съм на мнение, че тази декларация от фк Левски, не беше най-мъдрия ход. Аз (говоря по спомен) не видях в декларацията на ЦСКА, някъде да се иска наказние за клуба, а за ЛИЦАТА отговорни за събитията.
Ако греша, моля да бъда поправен.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 16:04

warhead написа:
redtiger написа:Най жалкото и унизителното е обявеното от инфантила Гугутката мнение, че децата си играели със снежни топки и било абсолютно безвредно и било гнусно да се гледа.
Ами и с вилицата се храним например, но това може да е предмет на сериозно нараняване и дори друго.

Не бе децата си играели със снежни топки !....Ама него дете ли го удари????
Дай аз да го издрънча с една топка и да видим какво ще стане!

Снежната топка не е причина за адекватно наказание, а просто повод. Това не е прецедент на жалката им публика, а рецидив. Освен това някой ще ми припомни ли колко наказания имат през настоящия сезон сините? Това е като при нарушенията-с натрупване, един фаул, втори, картон. И тук трябва да е така, би следвало да има градация на наказанията. Но за съжаление всички знаем какво ще поледва.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 окт 2014 16:10

Живеем в "Абсурдистан" и за това се случват абсурдни,ненормални неща.Ръководствата на двата клуба,вместо да осъдят,укорят и възпитават феновете си замерят с декларации.Кой кога какво бил направил,вие правите така защо не
и ние.По този начин си ги защитават,толерират да продължават в същия дух.Едните дали 500лв за факли и фоерверки
за да докарат глоба от 2-3000лв на клуба си.Вие тук да не останете по-назад от ръководствата се карате.Чудесно.Разделяй и владей.ЦИРКА Е ПЪЛЕН.Едните не могат да се разберат да направят правителство,други,а
може би и същите обират банка и ни правят на маймуни,а тук се карате за глупости.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 окт 2014 16:16

Ревал съм, като видях какво се случи с Гергана. Обаче оттогава в нашия сектор НИКОГА не са се мятали миниумки. Вие нахлувате втори пореден мач, целите старши треньора на другия отбор 10 мин със снежни топки и ръкопляскате като го съборихте. И РЪКОВОДСТВОТО ви излиза с декларация, обвиняваща незнайно кой! При вас нещо сериозно е сбъркано. Ще го осъзнаете по трудния начин :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 28 окт 2014 16:18

Какво ни е наред ,че футболът да ни е наред.Вместо да се извинят за причинените неудобства и за скандалите, те милите декларации пишат.Когато си виновен си понасяш наказанието и това е.Тия оправдания минават само в махалата.Когато бяха не изрядни ЦСКА дори бяха наказани да не играят в Европа.Относно анкетата на вестник "Мирър" англичаните като цяло явно нямат добро мнение за нашата държава и по подразбиране пишат лъжа или измама.
Последна промяна от amoros на 28 окт 2014 16:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 окт 2014 16:18

bastuna2003 написа:Ревал съм, като видях какво се случи с Гергана. Обаче оттогава в нашия сектор НИКОГА не са се мятали миниумки. Вие нахлувате втори пореден мач, целите старши треньора на другия отбор 10 мин със снежни топки и ръкопляскате като го съборихте. И РЪКОВОДСТВОТО ви излиза с декларация, обвиняваща незнайно кой! При вас нещо сериозно е сбъркано. Ще го осъзнаете по трудния начин :idea:

Как може да сравняваш бомба със снежна топка ? И кой е този труден начин според теб ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2014 16:19

bastuna2003 написа:Ревал съм, като видях какво се случи с Гергана. Обаче оттогава в нашия сектор НИКОГА не са се мятали миниумки. Вие нахлувате втори пореден мач, целите старши треньора на другия отбор 10 мин със снежни топки и ръкопляскате като го съборихте. И РЪКОВОДСТВОТО ви излиза с декларация, обвиняваща незнайно кой! При вас нещо сериозно е сбъркано. Ще го осъзнаете по трудния начин :idea:

Сигурно и факли по терена не хвърляте, не обирате малки деца, не нахлувате в Мездра и Ловеч, а? Сравнявате снежна топка с факли, крайно нагло!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 окт 2014 16:25

Преди доста години бях на един мач през месец март България - Уелс, предния ден валя обилно сняг и на загрявката усилено целеха вратаря на Уелс със снежни топки, удариха го около 20 , но тоя пич невъзмутимо продължи да си загрява и да се закача с публиката.
Плоския селяк е номиниран тая година за най-добър умиращ акт. За артистичните му способности знаехме отдавна , но такова хвърляне и Майкъл Фелпс трудно би направил. Снега онзи ден беше мек, да не говори че градусите бяха 6-7 което не предразполага към замрзване и втвърдяване на снега във топка, това го знае всяко хлапе което учи химия и физика. Уви в розовия клуб не учат никакви предмети, и за това вечно ще си останат тъпи, неграмотни и прости хора!

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 28 окт 2014 16:29

Снежната топка беше изстреляна с РПГ и отнесе главата на специалиста за късмет поникна нова такава също толкова интелигентна и красива :mrgreen:
Представяте ли си ако в снежната топка имаше пластичен експлозив ? или радон или може би мозък с няколко гънки.
Дали пък великия Шумахер не е бил уцелен със снежна топка и затова от толкова време не може да се възстанови?
В клиника за пластична хирургия са поръчали шлем като на Вейдър за да бъде възстановена унищожената част от фонтанелата на другаря Младенов.
Фен клуба на "директивата" в парламента е внесъл законопроект за забрана на снежните топки в парковете и детските заведения.

Върни се в “Левски”