Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Да извадят ли Левски от А група?

а/ без последствия - 1000 лева
38
16%
б/ с последствия: предметът е паднал на терена и е влязъл в съприкосновение със състезател или длъжностно лице-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 2000 лева- предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, рез. съдия, лекар, журналист и пр.-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева(ТОВА ВЕЧЕ ИМ Е НАЛАГАНО!)
24
10%
в/ с тежки последствия Лишаване от домакинство за 3 срещи По 10 000 лв на среща 1 2 3
69
28%
г/ при повторно нарушение по смисъла на т.4, буква “в” Изваждане от групата 20 000 лева
113
46%

Общо гласове: 244

Потребителски аватар
1982

Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Мнениеот 1982 » 26 окт 2014 00:05

McLovin написа:
1982 написа:
McLovin написа:
джони написа:добре,а какви трябва да са наказанията за 2-ма полицаи в болница,ракети по терена,нахлуване на публика и удар с предмет по треньор?

Снегът не е предмет. Това е като да го ударят с дъжд и да го зашлевят с вятър. Иначе браво на Стойчо, падна като прострелян каубой от стар уестърн. Не, че мнозина(може би и аз) не биха постъпили по същия начин. Колкото до анкетата - струва ми се безпредметна.

С една хубава снежна топка, метната със сила, знаеш ли каква болка можеш да усетиш ?!

Топката е предмет, без значение дали е от стъкло, пластмаса или сняг.

Знам, да- абсолютно никаква. Малко е неприятно в лицето, но иначе нищо повече. Да не говорим за изпадане в безсъзнание :lol:

Нищо повече, викаш ....

Германски учител получи компенсация за удар със снежна топка, която запратили по него ученици. Административният съд във Фрайбург постанови решението в полза на преподавателя. Съдът приел нараняването на окото, което е получил учителят, за трудова злополука, която заслужава обезщетение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 26 окт 2014 00:07

От една страна не искам да ги изхвърлят, защото ще се загуби емоцията от вечното дерби (пък и губим сигурни 12 точки :lol: ). От друга страна обаче ако тези дивашки изпълнения продължат е въпрос на време да стане някоя трагедия, както Стойчо каза. Според мен все пак ще е най-разумно полицията да вземе да си свърши работата и да вкара зад решетките диваците отговорни за тези ексцесии :idea:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 окт 2014 00:16

1982 написа:
McLovin написа:
1982 написа:
McLovin написа:
джони написа:добре,а какви трябва да са наказанията за 2-ма полицаи в болница,ракети по терена,нахлуване на публика и удар с предмет по треньор?

Снегът не е предмет. Това е като да го ударят с дъжд и да го зашлевят с вятър. Иначе браво на Стойчо, падна като прострелян каубой от стар уестърн. Не, че мнозина(може би и аз) не биха постъпили по същия начин. Колкото до анкетата - струва ми се безпредметна.

С една хубава снежна топка, метната със сила, знаеш ли каква болка можеш да усетиш ?!

Топката е предмет, без значение дали е от стъкло, пластмаса или сняг.

Знам, да- абсолютно никаква. Малко е неприятно в лицето, но иначе нищо повече. Да не говорим за изпадане в безсъзнание :lol:

Нищо повече, викаш ....

Германски учител получи компенсация за удар със снежна топка, която запратили по него ученици. Административният съд във Фрайбург постанови решението в полза на преподавателя. Съдът приел нараняването на окото, което е получил учителят, за трудова злополука, която заслужава обезщетение.

Да, дори този клет германски преподавател така тежко пострадал защото са му бръкнали в окото, не е успял да изпадне в безсъзнание. Айде стига глупости. Да не говорим, че това навън днес беше даже киша, а не сняг. Ако ми кажеш с какво агрегатно състояние ще опишат оръжието на престъплението... За побоища, нахлувания, бомби - ок, ама за една снежна топка да се прави тоя цирк е смешно :!:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 00:17

ronnie написа:От една страна не искам да ги изхвърлят, защото ще се загуби емоцията от вечното дерби (пък и губим сигурни 12 точки :lol: ). От друга страна обаче ако тези дивашки изпълнения продължат е въпрос на време да стане някоя трагедия, както Стойчо каза. Според мен все пак ще е най-разумно полицията да вземе да си свърши работата и да вкара зад решетките диваците отговорни за тези ексцесии :idea:

Полицията не вкарва зад решетките. Престанете да нападате само и единствено полицаите! В България има "независим" съд и само той може да вкарва зад решетките, и да прилага в пълна мяра законите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2014 00:21

Като не боли, наредете се и ще ви бомба с ледени снежни топки едно едно в кратуните, барем ви дойде малко акъл в главите. :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 окт 2014 00:23

Слаб отбор, безумни ултраси. Няма контрол в отбора, няма контрол в сектора. Истината е, че тия от Сектор Б играят по свирката на някой. Същото беше и в Сектор Г по време на Титаните. Що зулуми направиха тогава, що нещо. Само не знам на тия от Сектор Б каква им е идеята. Пак ли срещу Батков нещо, не знам... Само да не забравят, че тоя отбор не е на 2-3 квартала в София.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 00:26

diplomat написа:Като не боли, наредете се и ще ви бомба с ледени снежни топки едно едно в кратуните, барем ви дойде малко акъл в главите. :lol:

За някои последното е безпереспективно-акълът е като мензиса-ако не ти дойде навреме-не го чакай.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 окт 2014 00:26

Знам, Кашчей. Те за Стара Загора викаха - е, какво толкова, бомбичката гръмнала до журналиста, малко го уплашила, нищо му няма, защо ни наказват ??! :shock: :shock:

Явно трябва някой наистина да умре, за да се осъзнаят тея болни мозъци от Подуене. С тези неща бъзик не бива, без значение кой ги върши - свой или чужд.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 00:32

1982 написа:Знам, Кашчей. Те за Стара Загора викаха - е, какво толкова, бомбичката гръмнала до журналиста, малко го уплашила, нищо му няма, защо ни наказват ??! :shock: :shock:

Явно трябва някой наистина да умре, за да се осъзнаят тея болни мозъци от Подуене. С тези неща бъзик не бива, без значение кой ги върши - свой или чужд.

Ами то един умря (Младен), а на друг очите му май не са същите( Гергана), но това не пречи на останалите олигофрени, не само от сините, но днес те са на точката на дузпата. Дано от ДК най-сетне разберат, че лягането пред "грандовете" вреди на целия футбол у нас, както вреди и съдебната ни система на
живота извън стадионите, а и в тях.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 окт 2014 00:34

Кашчей написа:
1982 написа:Човек, с една добре омачкана и твърда снежна топка, могат и главата да ти счупят.

Това, левскарите, сте адски гнусно племе. Само и само да защитите тая простотия, сте готови всякакви измишльотини да изпишете.

Заек, този път съм абсолютно съгласен с теб. При този мокър сняг топката може да стана доста бързо ледена, а и надали става въпрос за топка, с размерите на орех-по-скоро ще е като за тенис на корт, ако не и малко по-голяма. Това си е отвсякъде 200 грама поне, твърдо тяло в главата, изпратено със сила. :evil:

Във фризер ли ще я държи за да замръзне? :lol:
1982 написа:Знам, Кашчей. Те за Стара Загора викаха - е, какво толкова, бомбичката гръмнала до журналиста, малко го уплашила, нищо му няма, защо ни наказват ??! :shock: :shock:

Сравняване на бомба и снежна топка. Ясно. Няма смисъл :geek:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Левски”