Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.

Мнениеот damyanov1963 » 19 окт 2014 14:22

bai_ivo2 написа:А бе чудя се Левски пак ли ще играе с жълто-червения екип.

Честно казано и аз се чудя, тия екипи са подигравка със синята история и магия на Левски, случайно ли бяха забравени толкова години? Освен това са много кичозни(безвскусни) - жълто-червена фланелка на сини гащи и чорапи, а сектор Б заприлича на панаирджийска кошница! ЛЕВСКИ БЕШЕ СИЛЕН, КОГАТО БЕШЕ СИНЬО-БЯЛ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 окт 2014 14:24

damyanov1963 написа:

Честно казано и аз се чудя, тия екипи са подигравка със синята история и магия на Левски, случайно ли бяха забравени толкова години? Освен това са много кичозни(безвскусни) - жълто-червена фланелка на сини гащи и чорапи, а сектор Б заприлича на панаирджийска кошница! ЛЕВСКИ БЕШЕ СИЛЕН, КОГАТО БЕШЕ СИНЬО-БЯЛ!

Е последните 5 години не сте ли синьо-бели? :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 окт 2014 14:28

damyanov1963 написа:

Този екип трябва да си остане резервен или трети. Нашият екип е син! Тъпанарите в ръководството да си го набият в тъпите кратуни.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 окт 2014 14:31

damyanov1963 написа:

На мен пък ми харесват като изпълнение. Пумата ви беше добра, но не знам, поради каква причина решихте да я смените.
Последна промяна от RedeviL на 19 окт 2014 14:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 окт 2014 14:33

Red Warrior написа:
damyanov1963 написа:

Е последните 5 години не сте ли синьо-бели? :lol:

И когато ви биехме с по 5-6 гола, пак бяхме синьо-бели :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 19 окт 2014 14:41

damyanov1963 написа:

Е вярно е че с жълти гащи и чорапи щеше да ви е по добър екипа.Като цяло идеята е добра но лошо изпълнение.Би ми било интересно вие да играете с този екип а ние с черен макар че това надали ще стане.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 окт 2014 14:57

7:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 19 окт 2014 15:05

Eminem написа:Този екип трябва да си остане резервен или трети. Нашият екип е син! Тъпанарите в ръководството да си го набият в тъпите кратуни.

Този екип е само за тази година. Следващата мисля, че ще залагат отново на синьо-жълтото.
Аз предпочитам този екип да остане като трети и да се играе с него за купата примерно.
Първи екип си е синия, а втори да е бял с леко синьо в края. А жълто-синьо на райета или почти изцяло жълт не ми харесват изобщо.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2014 15:31

Непостоянство. Това е думата, която характеризира този отбор в момента. Слаба защита и лоши успеваемост пред отсрещната врата. И да бием ЦСКА, следващите два мача ще хиксим. Така че какво значение има? Да, значението на една победа ще е много повече от три точки. Особено, ако се развихрят както срещу Разград. За ЦСКА тези точки са важни, така че при тях мотивацията я има. Добрата новина: Стойчо да вкара гол и да се опитва да затвори мача в 10-тата минута. Друго положително в мача е, че те влизат като отбор, който се бори за титла. От "Левски" много хора не чакаме подобно нещо - поне на този етап. Просто да играят добре и да са постоянни - нещо, което те не показват. Като го постигнат това, може и за друго да мислим. Тук е важна и ролята на Гонзо. Дали ще им налее гипс в съблекалнята преди мача или ще им даде криле. Или просто ще им каже, че светът не започва и не свършва с този мач. В мача с Разград те излязоха да късат месо, а "лудите" мислеха как ще спират Кристиано Роналдо. "Червените" няма да мислят за друго обаче. Именно затова Гонзо трябва да подходи много внимателно. Притеснявам се и от Гаджев. Като дойде тоя мач и очите му се пълнят с кръв. За съжаление обаче, това често не дава като резултат нещо на терена при него, а безсмислено изкарани картони. Със Стойчев или без, ние нямаме защита, така или иначе. Локото с два удара в два мача - два гола ни вкарват. Кво е това? Малкият Цонев показа много старание вчера. В този мач ще има много работа за черноработници, като Прохазка, Гаджев и Сърмов. Така че Гонзо не е лошо да му измисли място сред титулярите за сметка на Аниете да речем. Поне за първото полувреме. Вчера между защита и халфове зееше дупка. Това не трябва да става. Гаджев да кажем беше липсвващото звено тук, но може и да се помисли за още един човек там - Цонев.
Последна промяна от metodito на 19 окт 2014 15:35, променено общо 1 път.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 окт 2014 15:35

ЦСКА преди години си изтърва почти спечелена титла със малко повече точки преднина от сега.Това Стоичо го помни много добре.Точно от този мач на татък ще се повтори трагедията от тогава. :mrgreen: .Дано Гонзалес заложи повече на младите в Левски за този мач.

Върни се в “Левски”