Левски (София) - Славия (София) | 2-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Славия София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски (София) - Славия (София) | 14.09.2014 - 20:15ч.

Мнениеот Kris_men2000 » 11 сеп 2014 12:05

Stahlgewitter написа:Като ти чета коментарите си мисля,че Гонзо ти е бръкнал много надълбоко по някакъв начин.Не знам какъв/мога само да предполагам/,но чак пък толкова омраза към него?

А теб като те гледам ,който критикува Гонзо веднага го захапваш здраво.До толкова си влюбен в него ,че нищо чудно да си лягате заедно вечер.Та може на теб да ти е бръкнал на дълбоко затова го обичаш като жена.А за Гонзо ,човек който съсипа любимият ми отбор и го направи селска трупа освен да го мразя няма друг начин.Такива вредни паразити не трябва изобщо да се допускат на стадиона ,а не да ръководят гранд като ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 сеп 2014 14:18

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 сеп 2014 14:20

Таско Тасков бе определен за рефер на столичното дерби между Левски и Славия, което е в неделя от 20:15 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Мнениеот angmitov » 11 сеп 2014 15:28

Sinite ot Sofia написа:
Stahlgewitter написа:Като ти чета коментарите си мисля,че Гонзо ти е бръкнал много надълбоко по някакъв начин.Не знам какъв/мога само да предполагам/,но чак пък толкова омраза към него?

Те повечето пишещи тук са с подобни настроения. Хубавото е, че масата привърженици сме зад Гонзо, защото разбираме в какво състояние на отбора му се налага на вади кестените.. щ'ото не всеки би се заел (особено когато работата му върви (ЧМ)).
За мача: 2:0

Кое на Гонзо като ръководител му харесвате точно? Почти всички нови са по-зле и от юношите. Обеща, че той няма да е треньор, изгони Мурсия, Ради Димитров, Балтанов и Кунчев. Да назначиш треньор и след два месеца да го махнеш е абсурд, а да привлечеш 3-ма и след два месеца да ги изгониш е върха на простотията. Колкото и да го обичам Гонзо няма как да го подкрепям при положение, че се осра тотално за 3 месеца. Ясно е, че с Батков трудно се работи, но Гонзо няма последователност в действията си. Днес казва едно, утре друго. В Левски в момента е пълен хаос, а виновните са Батков и Гонзо.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 сеп 2014 15:46

Kris_men2000 написа:

А теб като те гледам ,който критикува Гонзо веднага го захапваш здраво.До толкова си влюбен в него ,че нищо чудно да си лягате заедно вечер.Та може на теб да ти е бръкнал на дълбоко затова го обичаш като жена.А за Гонзо ,човек който съсипа любимият ми отбор и го направи селска трупа освен да го мразя няма друг начин.Такива вредни паразити не трябва изобщо да се допускат на стадиона ,а не да ръководят гранд като ЛЕВСКИ.

Може и да иде на стадиона, но да се закупи билет като мен, като теб и като всички останали. Само така може да помогне на Левски.

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 11 сеп 2014 15:51

Трудна победа с 2-1

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 сеп 2014 18:52

Не очаквам никаква игра, ама се надявам да бием.... :oops:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 сеп 2014 11:52

TodorT написа:Не очаквам никаква игра, ама се надявам да бием.... :oops:

Ами то и Славия не си пада по играта, та има шанс. То за трите точки - добре дошли ама такива победи малко тягостни ми идват. Това АКО бием, да не бързаме.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 13 сеп 2014 13:52

Kris_men2000 написа:

+ 1 000 000 !Според мен ако не си ляга с Гонзо е просто един платен клакьор.

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 сеп 2014 15:51

Равен 0-0! Без заплати толкова не, че със заплати щяха да играят нещо но поне желание щеше да има!

А сега без публика, без заплати, без мотивация едно 0-0 ми звучи най логичното.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”